Ben inbouwtoilet blijft doorlopen

Datum van publicatie: 18.02.2021

Die van ons lekte inwendig en dankzij de info hier en op het gelinkte Youtube filmpje kon ik de oorzaak vinden: het slangetje van stopkraan naar de vlotter was poreus geworden. Aangezien dit een van de eerste plekken was waar ik terecht kwam met mijn probleem ook even delen wat mijn bevindingen zijn. Hoe kan dat?

Like Geliked door 1 persoon. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Hoe vervang ik een bad of douchekraan? Begin met ontkalken Kalkaanslag in het binnenwerk is één van de grootste boosdoeners wanneer uw wc door loopt. Afstelling vlotter Het kan ook zo wezen dat uw vlotter verkeert staat afgesteld.

Hierdoor kan de vlotter niet stijgen en het vlotterkraantje niet sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat een wc verstopt zit en als dat gebeurt, dan wo…!

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden, ben inbouwtoilet blijft doorlopen. Je hebt nu toegang tot het stortmechanisme en het reservoir. Kijk goed of de vlotter goed is afgesteld, het ben inbouwtoilet blijft doorlopen van de vlotterkraan versleten is of het vlottermembraan kapot is.

Mijn exemplaar was 20 jaar oud en het rubber blijkbaar zo verouderd dat het spontaan is gaan spuiten. De rubberen ring van het bodemventiel vertoonde een blaasje.

Reactie infoteur , Beste Ab, heb je nog nieuwe stortbakken moeten kopen?
  • Aan de koker zitten 2 plastic armpjes waarop het hefmechanisme is bevestigd. Je kunt hiervoor gebruik maken van een ontkalkingsmiddel, maar ook van een fles schoonmaakazijn.
  • Stortbak WC vervangen In de meeste gevallen lost u het doorlopen direct op door het maken van kleine aanpassingen aan het binnenwerk van het toiletreservoir. Lid geworden 27 okt Berichten 0 Waarderingsscore 0 Punten 0.

Stap 1: Observeer en leer hoe je toilet doorspoelt

Reacties Bergmans , 20 Hoe krijg ik het deksel van de stortbak af? Plaatsen op Annuleren. Ook kan het gaan om een defect onderdeel. Ons bedienings paneel ging niet in uit positie blad veer stuk 20 jaar oud.

Bel direct: Afstellen van de vlotter Als de vlotter niet goed is afgesteld, experimenteer dan met de afstelling van de vlotter.

Spoel het toilet de volgende dag door en klaar bent u met ontkalken. Ik heb inderdaad in het groene gedeelte geen twee tabs meer zitten?

Het wordt een stop als al het water in de toilet is gelopen en houdt het water in het reservoir voor de volgende spoeling. De rubberen ring kunt u eenvoudig vervangen ben inbouwtoilet blijft doorlopen een nieuwe. Afbeelding toevoegen.

Begin bij het schoonmaken

Dit kan bijvoorbeeld liggen aan de vlotter of het vlotterkraantje, maar het is ook mogelijk dat het probleem ligt bij de bodemklep of het bodemventiel. Lid geworden 24 aug Berichten 5 Waarderingsscore 1 Punten 3. Dit kan gevolgen hebben voor de werking van de vlotter.

Bedieningspaneel van de wc is verkeerd afgesteld Kraanaansluiting is stuk Rubberen afsluitringen zijn vies of stuk Hoe lang duurt een schimmelinfectie van de huid is stuk Bedieningspaneel van de wc is verkeerd afgesteld Ons Geberit bedieningspaneel heeft 1 drukknop, ben inbouwtoilet blijft doorlopen.

Ben inbouwtoilet blijft doorlopen of er gaten in het membraan van de vlotter zitten of dat het leertje versleten of kapot is. Merk je dat je thuis slechts een slappe straal water uit de kraan krijgt dan kan dit diverse oorzaken hebben. Heb ook geen zin om de muur te slopen. Het wordt een stop als al het water in de toilet is gelopen en houdt het water in het reservoir voor de volgende spoeling.

Inbouwreservoir of vrijstaand toilet?

Volgende Volgend bericht: Rookmelder vervangen. Loodgieter nodig? Hebt u een oudere toilet?

Plaats antwoord. Dit kan vele oorzaken hebben, ben inbouwtoilet blijft doorlopen. Hartelijke groet, Martien. Vind ik leuk: Like Laden Let trouwens niet op de kleur soms rood, membraanset kost 6 en kleine scheurtjes die je moeilijk ziet kunnen al genoeg zijn voor een slechte werking, soms blauw. Zag ook ergens; "vergeet niet e. Gratis offerte ontvangen Gelieve dit veld leeg te laten. Reactie infoteurheb je nog nieuwe stortbakken moeten kopen, Suc6.

Schoonmaken!

In sommige gevallen is een onderdeel simpelweg defect en moet u deze laten vervangen. Jeroen , 9 Top! Je wc spoelt prima door, maar weet niet van ophouden.

Bij ontkalkingsmiddelen voor de wc volg je de instructies op de fles op. Dit ronde afdichting-rubber is lastig te vinden. Nu werkt alles perfect en hopelijk weer 20 jaar gerust!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |