Gouden leeuw goedereede

Datum van publicatie: 12.01.2021

Tips Tips toevoegen. Werken bij Zoover.

Frans 1. Geselecteerde filters. Ook de wijnen, ondanks beperkte kaart, erg goed. Beoordelingen Goed: 7 - 8. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0.

Datum van bezoek: juli Uitstekend Beoordeeld op 3 juli via mobiele applicatie Heerlijk eten, fantastische locatie. Het personeel was daar schijnbaar van op de hoogte want die kwamen de volgende ochtend brak op het werk. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden, gouden leeuw goedereede.

Gemiddeld 7. Alle restaurants in Goedereede weergeven.

Corona informatie

Er bleek een illegale huisparty aan de gang te zijn. Ik nam een witte boterham met kaas en een bakje yoghurt. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Zoals gemeld een van de weinige gelegenheden in Goederede, mooie locatie, niet al te vrolijk personeel. Bekijk alle 1 tip. Met leuke bediening en goede wijnen. Het pand is eigenlijk ongeschikt voor een hotel.

Gereisd met partner in juli Schrijf een beoordeling. Engels Geselecteerde filters. Ineke Hoogenraad. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Klantenservice Veelgestelde vragen.

Je kunt deze functie momenteel niet gebruiken

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. De eerste keer vis en oesters. Het personeel was daar schijnbaar van op de hoogte want die kwamen de volgende ochtend brak op het werk.

Alle talen. Gereisd met partner in juli Uiteraard mosselen met gamba's genomen en een Paulaner-biertje. Echt thuis komen gezellig sfeer heel lekker eten en goede bediening, gouden leeuw goedereede.

Het bedienend personeel is professioneel, attent en vriendelijk. Beoordelingen filteren?

Dat de eieren op waren vond hij ook raar want hij had er toch echt 9 gemaakt waarsch precies uitgeteld, 1 pp? Voor ons voor herhaling vatbaar.

Heerlijke lunch op een prachtige stek! Er was geen shampoo of zeep. Meer beoordelingen bekijken.

Zeker, jaren niet zo lekker gegeten op de gouden leeuw goedereede van Goeree, mooie locatie. Zoover Awards. Omdat gisteren in een andere zaak alles vol zat in De Gouden Leeuw beland. Zoals gemeld een van de weinige gelegenheden in Goedere, gouden leeuw goedereede. Gran Canaria. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0.

Recensie toevoegen voor De Gouden Leeuw in Goedereede

Geen probleem. Gaan wij ook weer doen. Mooie kaart met heerlijke vlees en vis gerechten en goede wijnen. Hotel De Gouden Leeuw.

Playa del Ingls. Beoordelingen. De kamer was onhygienisch tandpasta nog tegen de balken1 pp, en zelfs onveilig want het stopcontact hing half van de muur. Dat de eieren op waren vond hij ook raar want hij had er toch echt 9 gemaakt waarsch precies uitgeteld, gouden leeuw goedereede.

We adviseren u om te lezen:

  1. Edzard
    13.01.2021 18:34
    Minimum: 1 , Maximum:
  2. Antony
    13.01.2021 03:17
    We genoten met 21 familieleden van een koud en warm buffet in de pausenkamer. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |