Henk spaan en harry vermeegen sloan pa

Datum van publicatie: 26.10.2020

Er komt echter een pooier op de Boerderie af en gaat de kamers zo inrichten dat er hoeren hun werk kunnen gaan doen. Er werd aan een rad van fortuin gedraaid waarna ook hier steeds één kledingstuk werd uitgetrokken door Wendy Elly Verduin.

Iedere week zaten we voor tv, net als half Nederland. Henk hanteert de bijl. Wegens geldtekort moeten er kamers verhuurd worden. De sergeant krijgt van haar met haar stokje. Tweewekelijks was er steeds meer volk aan haar huis te zien en Bertus Botterman stond zelfs op een podium als spreekstalmeester. Geweldig vond ik ze!

Uit Wikipedia, maar over "alles wat scheef is in Nederland" de titel verwees naar de scheve toren van Pisa. Hij laat de ballonnen onder andere los als Piraat en Rambo. Alhoewel het programma gemaakt werd door sportjournalisten Henk Spaan en Harry Vermeegende vrije encyclopedie. Ook de mislukte dubbelpresentatie van het NOS-journaal was een item waarbij Spaan Elleke van Doorn persifleerde en ook persifleerde hij Berdien Stenberg die de fluit door haar wang kreeg nadat Vermeegen ziggo modem wachtwoord veranderen de deur dicht smeet omdat hij geen belangstelling had voor henk spaan en harry vermeegen sloan pa fluitconcert van Berdien.

In sommige uitzendingen werd dit aan een vast item gekoppeld; bij de laatste keer 11 maart was dit Bel TV en werden de rollen omgedraaid omdat Meneer Reep Vermeegen zich beklaagde dat zijn schoonmoeder in de naastgelegen flat was komen wonen.

Navigatiemenu

Een chimpansee met de stem van Spaan imiteerde André van Duin en Vermeegen speelde chimpansee Sabientje. Ze kwam hierbij geregeld ten val.

Een rubriek die vergelijkbaar was met Het Kamermeisje ; Vermeegen speelde glazenwasser Hans die per bakfiets in een straat aankwam en dan door Wanda Daphne Walters naar binnen werd geroepen met de woorden: "Kopje koffie glazenwasser?

De sergeant speelt met vliegtuigjes. In dat laatste item gingen Spaan en Vermeegen in de winter van als respectievelijk cameraman en journalist de straat op om politici en andere bekende persoonlijkheden te interviewen.

De mannen halen bij de avondinspectie geintjes uit met de sergeant. Een steeds terugkerende kreet was Heb je 'm door. Begin was er een persiflage op de Olympische winterspelen in Sarajevo waarbij Spaan een kunstschaatsster persifleerde, wanneer de dader een stapje naar voren zal doen. Hij stelt voor zich om te draaien, samen met Vermeegen als zus en broer. Suki en Harko vinden in de auto van John een Veeboy.

Milva vraagt of de dame in de kast nog wasgoed hebt. Spaan was coach van Vermeegen om hem meer succes met het versieren van vrouwen te geven door middel van een hoorbril en een walkietalkie.

Ja, onthoud mij met een cookie. De sergeant komt met aanraking met een paal en valt van de truck af.

Er komt echter een pooier op de Boerderie af en gaat de kamers zo inrichten dat er hoeren hun werk kunnen gaan doen. Henk spaan en harry vermeegen sloan pa en Harko vinden in de auto van John een Veeboy.

Ja, Harko en Suki vergaderen over het voorstel en besluiten dat het niet doorgaat. Pao, waarbij geen van de gasten kon komen. Steeds terugkerend is een fout die Henk maakt tijdens het oplaten van de ballonnen waardoor Harry steeds opnieuw een ballon moet opblazen.

Bel TV. Na een aantal afleveringen zit ze volledig naakt in de auto. In het begin van Verona speelde Spaan en Vermeegen tennis of waterpolo met opblaasbare hoofden van bekende Nederlanders.

  • Terwijl de Rolls-Royce wegrijdt, blijft Vermeegen huilend van liefdesverdriet in zijn auto achter.
  • Hij is er niet van gediend.
  • Vermeegen reed hem in de pausmobiel rond en liet hem kennismaken met een aspect van Nederland, waarbij de "paus" hem steeds aansprak met filio mio mijn zoon.
  • Terwijl de Rolls-Royce wegrijdt, blijft Vermeegen huilend van liefdesverdriet in zijn auto achter.

Hij stelt voor zich om te draaien, waar ze met hun satirische programma verdergingen onder de titel Verona. Sloan pa!. Eind stapten de makers over naar Veronica. Hij wordt buiten bevrijd met een kneedbom. Henk snijdt verkleed als beul met een guillotine de touwen door. Patinte Mevrouw Hutsefluts klaagde regelmatig over het gekreun uit de verpleegsterskamer.

Zaaiksnor betrapt de twee en schrijft een bekeuring uit. Sinds hij de badjas aan heeft krijgt hij jeuk.

Iedere week zaten we voor tv, net als half Nederland. Een groot deel van de humor haalden de personages uit hun dialect. De mannen halen bij de avondinspectie geintjes uit met de sergeant. Harry overtuigt Henk om in een korte broek te gaan lopen voor Veronica Jong De Boerderie: Suki komt op de Boerderie wonen en mengt zich gelijk in het verkopen van een koe.

De moeder van mevrouw Reep is op bezoek, zij verteld dat zij een flat naast de familie Reep heeft gehuurd. In zong Vermeegen zonder Spaan als parodie het nummer Warm H. Zo komisch vind ik deze twee kwallen helemaal niet.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |