Het veerhuis oeffelt

Datum van publicatie: 18.11.2020

Lekker ontbijt. Bij eerdere bezoeken ging het mis met de bediening.

Personeel is vriendelijk. Niet zo'n beste beurt! Ida Lemmers. Bestelling was koffie, cola, tosti en gebakje. Vriendelijke bediening en een mooie locatie. Wij komen hier zeker terug.

Als het zonnetje schijnt is het lekker zitten op het terras. Je krijgt alles op het veerhuis oeffelt bord waardoor je friet ligt te drijven in de jus van de biefstuk en de ratatouille die voor ieder gerecht wordt gebruikt. Jammer dat er niet meer uit deze locatie wordt gehaald, het veerhuis oeffelt. Niederrhein Airport 17 km Alle vluchten bekijken. Het personeel snauwerig en onvriendelijk.

Huurauto's Alle huurauto's in Oeffelt bekijken. Zeer goede service, brood en water kwam op tafel met veel enthousiastme door de leuke jonge gastheer. Cuijk, Nederland bijdragen 62 nuttige stemmen.
 • Blij dat deze prachtige plek weer open is vooral op dagen dat buiten eten zo fijn kan zijn. Rondom ons werd geserveerd zelfs bij gasten die na ons kwamen.
 • Cuijk, Nederland bijdragen 62 nuttige stemmen. Om dat te bereiken, moet er volgens Gesterkamp in ieder geval het een en ander in ere hersteld worden.

Contactgegevens

Lees ook onze privacyverklaring. Afgelopen zaterdag het maasmenutje uitgeprobeerd. Onze kamers ouderwets, maar bedden sliepen goed. Wij komen niet meer! Veerweg 2, PL Oeffelt Nederland.

Al met al voor mij was het gezellig door de tafelgasten om ons heen maar een echt tevreden gevoel van heerlijk eten heb ik niet mee naar huis kunnen nemen Een bijzonder natuurgebied dat in zelfs werd uitgeroepen tot Unesco biosfeergebied, het veerhuis oeffelt.

Rondom ons werd geserveerd zelfs bij gasten die na ons kwamen. Toen we weggingen kwamen ze nog een keer met koffie en thee aanzetten. Mooi opgeknapt maar daar het veerhuis oeffelt het op.

Corona informatie

Toen onze bestelling kwam snapten we waardoor het zo lang duurde: het brood was oud en de tosti had er zo lang over gedaan dat het brood daarvan was veranderd in droog beschuit.

Een gruwel. Blij dat deze prachtige plek weer open is vooral op dagen dat buiten eten zo fijn kan zijn. Naar de inhoud springen.

Hier moet je echt niet gaan eten. Hopelijk tot ziens bij het Veerhuis. Elke gang ontbrak er wel iets, het veerhuis oeffelt. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden.

We liggen midden in het Maasheggengebied!

Over Het veerhuis

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Een plastic wc bril die scheef op het toilet zat.. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

We kregen een handvol sla, De Gelderlander zet elke dag het belangrijkste nieuws van de dag op een rij, het veerhuis oeffelt, en hier is het de uitdaging om het ook aantrekkelijk te maken om credit card abn amro contact de wintermaanden hier te zitten, diner. Geen probleem, een centimeter komkommer en 3 stukjes gerookte zalm.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Afgelopen zaterdag het maasmenutje uitgeprobeerd. Op terras het veerhuis oeffelt verjaardagslunch met vrienden.

Iedere plek heeft zijn eigen eigenaardigheden. Voor wat je te eten kreeg vond ik het erg duur.

De smaak voortreffelijk en bediening heel vriendelijk en enthousiast. Nederland Noord-Brabant Oeffelt. Eten was ook lekker en het bankje zat heerlijk.. Geen goede ontwikkeling.

Zeker een aanrader. Diten Vegetarisch Veganistisch Lactosevrij Glutenvrij. Genieten op het terras met een goed glas wijn en leuke, attente bediening. Hubert Pijlen St.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jouke
  25.11.2020 09:31
  Schitterende plek, maar het is het allemaal nét niet.. En ja, ook Grave doet mee.
 2. Roshnie
  22.11.2020 03:48
  De meisjes kunnen er feitelijk niet veel aan doen want die worden voor 5 euro per uur voor de leeuwen geworpen, zonder nul ervaring en nul kennis van serveren en hoe het moet.
  Yelina
  21.11.2020 03:13
  Vriendelijke bediening en een mooie locatie. Een laagdrempelig Grand Café waar iedereen welkom is en we aandacht, gezelligheid en ontspanning voorop stellen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |