Huis te koop haren den bosch

Datum van publicatie: 22.11.2020

Hoog inkomen. Door de oude elementen is het erg sfeervol. Tijd in de verkoop Tot 1 dag.

Deze woning is gelegen in de buurt De Haren Voorziening treinstation. Deze is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en kent daarnaast extra bergruimte achter de schuifpanelen onder de dakschuinte.

Haren BS de. Wij lichten graag alle voordelen en gemakken toe van deze ruime eengezinswoning tijdens een bezichtiging, dus maak gerust een afspraak!! De wijk is ruim opgezet, in het bezit van veel groen en centraal gelegen nabij het gezellige Bourgondische centrum van?

Via een tuindeur is er toegang tot het buitenterras en de tuin. Aantal keer getoond gisteren. Aantal kamers! Geplaatst op. Ophoviuslaan 70 AN, 's-Hertogenbosch. Over JAAP? Vraagprijs Geplaatst op.

Ophoviuslaan 70

Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter. Door de oude elementen is het erg sfeervol. Marienkroon 27 BS, 's-Hertogenbosch. Jeroen Bosch College. Vijverberg 37 ZP, 's-Hertogenbosch. Gelukkig maar, want je moet binnen nog flink aan de slag.

Huizen met een tuin zijn ontzettend gewild en daardoor vaak erg duur. Zuidoosterfront Dit huis ligt ruim onder budget, maar de kans is groot dat hij niet lang op Funda staat. Shell Zelftankstation Noord? Voornaam Achternaam.

Snel bij zijn… Deze woning staat pas nt te huis te koop haren den bosch, maar je moet nog wat knapen uitgeven om het woonbaar te maken.

Wonen in 's-Hertogenbosch betekent...

De keuken loopt naadloos over in de woonkamer die keurig is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputzwanden en een strak gestuukt plafond.

Tuin Deze woning heeft een heerlijke achtertuin gelegen op het zuidoosten. Willem van Oranjelaan 34 CV, 's-Hertogenbosch. Aangeboden huurwoningen.

To Janssenstraat 38 CW, 's-Hertogenbosch. Nt op Funda: 11 x kakelverse koopwoningen in Den Bosch. Haren BS de. Hier is nog een ruime 3e slaapkamer eveneens voorzien van dubbel glas. Voornaam Achternaam. Derde Haren Het ligt naast de Ertveldplas en dus je kan iedere dag een rondje wandelen.

Donkse Dreef

Deel deze woning met:. De keuken loopt naadloos over in de woonkamer die keurig is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputzwanden en een strak gestuukt plafond. In Den Bosch zijn genoeg koopwoningen met een balkon, maar stel je voor dat je een eigen tuin hebt!

Smirnoffstraat De straatnaam is fantastisch. Sanitaire voorzieningen. Huisartsen Gezondheidscentrum Noord. Huizen met een tuin zijn ontzettend gewild en daardoor vaak erg duur. Met kinderen. Voor precies twee ton bemachtig je dit stulpje in de Kruiskamp. Vijfde Haren 10 BL 's-Hertogenbosch.

Zoek woningen

Het huis is ruim, heeft een tuin, is instapklaar én relatief voordelig. Beschrijving begane grond: Hal met meterkast, garderobekast en modern toilet Willem van Oranjelaan 34 CV, 's-Hertogenbosch. In de loop van de ochtend beschikt u al over zon in de tuin en hier kunt u de rest van de dag volop van genieten.

Eerste verdieping Op deze gehele verdieping is een laminaatvloer aangebracht en zijn in alle wanden strak gestuukt. Schaarmeesterstraat 12 PL, 's-Hertogenbosch. Snel bij zijn… Deze woning staat pas nt te koop, maar de kans is groot dat hij niet lang op Funda staat.

Het huis zelf is nog tien keer leuker.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |