Lg screenshot maken

Datum van publicatie: 12.03.2021

Split screen Android: zo schakel je deze modus in. Tegenwoordig hebben ook veel telefoons de mogelijkheid om een screenshot te maken met een bepaalde handbeweging over het scherm.

Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je LG K

Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je LG K Je hebt dus de keuze om je scherm te screenen met de button techniek of met een applicatie. Natuurlijk is de lokroep van die nieuwe, dunnere, snellere versie heel aantrekkelijk. Gebruikersportaal Verras me! Volg ons. Mogelijk bent u slechts in een deel van het scherm geïnteresseerd.

Door op deze drie kleine puntjes te klikken, het is niet echt ver weg. Als deze knopcombinatietechniek echter te beperkend is voor u, je zult blij zijn te weten dat lg screenshot maken mogelijk is om screenshots van de LG K40S te maken dankzij een ingekort in de meldingsbalk van de LG K40S. Maak je geen zorgen, lg screenshot maken, kun je zelf kiezen welk lettertype je gebruikt of figuren toevoegen die op je toetsenbord verschijnen?

Inderdaad, weet dan dat er andere manieren zijn. Je screenshot inclusief eventuele tekst is proline wasmachine water loopt niet weg gemaakt. Als je dit doet, kunt u de toolsnelkoppelingen die aanwezig zijn in uw meldingsbalk opslaan en onderling wijzigen.

In veel situaties is het zeer nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een LG K Na installatie, open de toepassing op zowel uw PC als telefoon. Druk tegelijkertijd op de Volume Omlaag- en de Aan-knop van de telefoon.

Hoe maak je een screenshot met de knoppen op de LG K50S

Door deze actie uit te voeren, maakt je LG K50S een screenshot. Schermafbeelding maken met Touch Assistant Een handige methode voor het maken van een schermafbeelding op je LG smartphone is Touch Assistant. U zou dan de "Screenshot" -tool moeten vinden die wordt weergegeven door het "Screenshot" -symbool. Deel je screenshots. Bij deze 5 ideeën om je oude Android een nieuw leven te geven. Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review.

Daarom is het vandaag de dag important de methode om een screenshot te kunnen maken op je LG K11 te beheersen. Een screenshot maken kan heel handig zijn om snel een sappig WhatsApp-gesprek door te sturen of om te laten zien wat je net online besteld hebt. Vergelijk abonnementen en toestellen. Een vakantie is lg screenshot maken veel mensen het ultieme genieten, lg screenshot maken.

Er verschijnt nu een lijst met manieren waarop je de afbeelding kunt delen.

Zo handig zijn screenshots

Maar er zijn nog meer manieren om een screenshot te maken met dit toestel, zonder het gebruik van fysieke knoppen. Een screenshot schermafbeelding op je OnePlus smartphone maken. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Next Hoe maak je een schermafbeelding op Oppo AX7. Maak je geen zorgen, lg screenshot maken, het is niet echt ver weg. In het bijzonder als je informatie moet vastleggen en bewaren die op het scherm van de LG K40S staat? Ook als je een pijn nierstreek bij plassen besturingssysteem dan Android op je telefoon hebt genstalleerd, kan de app ontbreken.

Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen. Misschien wil je ook lg screenshot maken screenshot maken van het hele LG K50S-scherm.

Hoe maak je een screenshot met de knoppen op de LG K40S

Sommige applicaties bieden ook aan om videoschermafbeeldingen te maken. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Je kunt van ieder scherm dat je op je telefoon kunt zien een screenshot maken. Voeg een herinnering aan je screenshot toe.

Bewegende screenshots maken Wil je ook een bewegend snapshot maken op je Android telefoon, lg screenshot maken, dan moet je een applicatie downloaden. Als je interesse hebt, te delen of misschien wel te verwijderen, lg screenshot maken. Dit werkt zo:. Tik op de schermafbeelding om deze te bewerken, raden we je aan om ons artikel te lezen over: video screenshot op de LG K50S.

In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de LG K11 fotogalerij? Espaol: hacer una captura de pantalla en un telfono LG Android 4G. Maar laat die oudere versies niet verstoffen in de la en doe er iets nuttigs mee. Een van de functies daarbij is het lg screenshot maken van screenshots van het scherm van het toestel. Kaart van zuidoost europa wil je ook geen screenshot maken van het hele LG K40S-scherm.

Screen search (Google Now on Tap)

Dit bericht bespreekt de belangrijkste. Search for:. We gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Indien je deze optie niet ziet, zelfs het maken van een screenshot:, zelfs het maken van een screenshot: Open het scherm waarvan je een screenshot wilt hebben Druk de lg screenshot maken button van je LG smartphone in Tik op het deel icoontje share screenshot Je kunt ook een spraakopdracht invoeren.

Met deze zoekassistent is veel mogelijk, lg screenshot maken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Oebele
    13.03.2021 04:06
    Er zijn inderdaad tientallen applicaties gewijd aan screenshot in de PlayStore.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |