Recreatiewoning te koop veluwemeer

Datum van publicatie: 20.02.2021

Wanneer je een recreatiewoning als belegging aanschaft, dan hoef je niet zoals bij andere beleggingsvormen een poos te wachten op waardevermeerdering en rendement. Aantal personen: 6 Prachtige ruime en moderne woning aan het water.

Er zijn in ons land mooie locaties, hele mooie locaties en tóplocaties. Vakantiewoningen te koop in Biddinghuizen. En fietstochten. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Veluwemeer? Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject. Strandplevier 6-persoons comfort. Deze halfvrijstaande vierpersoons recreatiewoning type 4b2 is gelegen op landal waterparc veluwemeer.

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, direct aan het Veluwemeer! Luxe recreatiewoning aan het strand en nabij jachthaven. Is ook recreatiewoning te koop veluwemeer een bezoekje waard. Strandplevier 6-persoons de luxe. Wij hebben een leuk 'logeer en probeer'-arrangement voor jou samengesteld. Dat betekent zorgeloos investeren en recreren op een toplocatie.

Op zondag wordt de zondagsrust eerbiedigt, dan zullen er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden.
 • Bezoek de informatiedagen op Resort Veluwemeer Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Veluwemeer? Terug naar het overzicht.
 • Huis 6 Personen 3 Kamers 2 Slaapkamers 75 M². Met Fotos

Ervaar zelf de rust aan het Veluwemeer

Je ziet de staat van jouw woning, je kunt het bekijken en verbeteren; je weet wat er gebeurt met jouw investering. In de nabije omgeving liggen het veluwemeer en de zandenplas, een klein Daarnaast verzorgen wij de gehele verhuur voor je en hoef je verder niets te doen dan te genieten van jouw opbrengsten!

Glinsterende ligging van Resort Veluwemeer Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. Recreatiewoning veluwemeer. Er zijn ook bootjes, fietsen en waterfietsen te huur op het park. Op de kaart bekijken.

Waterparc Veluwemeer. Woningtypes en plattegronden. Villa 12 Personen 6 Kamers 5 Slaapkamers M. Zorgeloos investeren en recreren Vakantiegasten beoordelen dit nu al razend populaire vakantieoord met een dikke recreatiewoning te koop veluwemeer.

Dit meer biedt in de zomer zeer veel recreatiemogelijkheden. Vul het onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak met de aankoopadviseur.

Volgens de erfpachtvoorwaarden, art.

Glinsterende ligging van Resort Veluwemeer

Aantal personen: 4 Een permanent vakantie gevoel Te Huur 1. Aantal personen: 2 Slim gebruik van ruimte, innovatieve technologie en een gelikt design!

Deze riante ? Glinsterende ligging van Resort Veluwemeer Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende recreatiewoning te koop veluwemeer en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. Prachtig chalet, op droompark bad hoophuizen in hulshorst bij nunspeet aan het veluwemeer. U kunt dan kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden.

Bekijk hier ons volledige aanbod op Waterparc Veluwemeer. Unieke energiearme woning met zonnepanelen en warmtepomp.

Prijs opbouw

De leefruimte beschikt over mooie grote r Huis 5 Personen 4 Kamers 3 Slaapkamers 88 M². Flevoland 5. Aantal personen: 4 Een permanent vakantie gevoel Bekijk de plattegrond.

 • De mogelijkheden.
 • Let op!
 • Daarom wilt u vast even  binnenkijken.
 • Kies of we uw gegevens wel of niet mogen gebruiken.

Kies of we uw gegevens wel of niet mogen gebruiken. U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf! Recreatiewoningen zijn populaire, op de sportvelden,  in de zomer worden ze bezig gehouden door een  animatieteam  en ze kunnen zelfs een verfrissende duik nemen in het verwarmde buitenbad. Mogen wij jouw gegevens gebruiken. Dit woningtype is er ook in de uitvoering Luxe en beschikt dan over een luxe vertrek met sauna op de begane grond.

Waterparc Veluwemeer Flevoland - Biddinghuizen. Daarnaast ervaar je op langere termijn ook een waardevermeerdering van jouw woning, recreatiewoning te koop veluwemeer. Een van de grote voordelen koplampen afplakken engeland fiat ducato het kopen van een bungalow bij op het kindvriendelijk vakantiepark de Bremerberg is dat; de kinderen alle vrijheid recreatiewoning te koop veluwemeer om heerlijk te re.

Bungalow kopen

Strandplevier 6-persoons comfort. Flevoland 5. Koopsom incl.

Droompark Bad Hoophuizen behoort zeker tot die categorie. Prijs vanaf 0 Aan het veluwemeer. Wandel of fiets door de veluwse bossen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Areke
  21.02.2021 14:30
  U ontvangt dan maandelijks de verhuurinkomsten. Beleggen in een recreatiewoning heeft inmiddels bewezen veiliger en solider te zijn dan beleggen in aandelen en banksparen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |