Toetsenbord werkt niet goed na update windows 10

Datum van publicatie: 10.03.2021

Zoek in Windows naar Taal- en toetsenbordopties. Klik rechts op de geluidskaart en selecteer eigenschappen. Wat zou ik kunnen doen?

Windows 7 Synchroniseer uw Windows 7-computer met het type toetsenbord dat u gebruikt. Soms werkenmultimediatoetsen alleen bij het gebruik van specifieke programma's. Getagd met  : fonts 4 hardware 16 toetsenbord De zes op mijn toetsen bord geeft é¼ en de vijf zorgt ervoor dat ik ineens ga scrollen over het hele scherm.

Druk op de toets Num Lock en test dit om te bepalen of het toetsenblok werkt.

Mijn toetsenbord werkt perfect in Word, dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd om de batterijen te vervangen. Elke dag wel een probleem!

Druk op de aan-uit knop en druk vervolgens onmiddellijk op de Esc -toets om het opstartmenu te openen. Misschien is de kat of een ander huisdier wel over je toetsenbord gelopen. Gaat het steeds om een andere letter en heb je een draadloos toetsenbord.

 • Selecteer een locatie. Heeft dit allemaal niet geholpen en heeft u nog steeds geen geluid op uw computer, dan bestaat de mogelijkheid dat wij u helpen via computerhulp op afstand.
 • Het toetsenbord reageert traag als er op een toets wordt gedrukt Wanneer u op een toets drukt, is er een korte vertraging voordat het teken op het scherm wordt weergegeven.

Geluid problemen oplossen

Open het Configuratiescherm in Windows. HP Guided Solution - Problemen oplossen met het toetsenbord en touchpad of clickpad. Is er eigenlijk wel een geluidskaart aanwezig en zo ja, werkt deze nog wel? U kunt dus bijvoorbeeld wel op de Del-toets drukken en dan komt U in de Bios terecht. Kies uit het menu: Uitvoeren 3. Werkt de audio op uw computer nog steeds niet, dan is de volgende logische stap of we het Windows geluidsprobleem op kunnen lossen met de ingebouwde optie audio probleemoplosser.

 • Bezig met laden. Cookies op Computertotaal.
 • Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Kies uit het menu: Uitvoeren 3.

HP desktop-pc's - Problemen met bedrade toetsenborden oplossen Windows 7. Geen geluid meer op laptop of maar tijdelijk na opstarten max 1 min. Meld u opnieuw aan om door te gaan Aanmelden. Bedankt voor het delen van deze handleiding. Klik in het Toegankelijkheidscentrum op Wijzigen hoe uw toetsenbord werkt.

Als ik een n type, komt er 5b Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties?

Het toetsenbord reinigen

Waar het om gaat is die toetsenbordindeling: past die niet bij het toetsenbord dat u wilt gebruiken, dan doen de toetsen niet wat u ervan verwacht. Notebooktoets blijft hangen Als een toets in de ingedrukte positie blijft hangen, kunt u het probleem mogelijk oplossen door de toets te verwijderen en te reinigen.

MVG Ruben Hogenhout. Werkt de audio op uw computer nog steeds niet, dan is de volgende logische stap of we het Windows geluidsprobleem op kunnen lossen met de ingebouwde optie audio probleemoplosser.

Dit gaat als volgt:. Complementary Content. Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. Dit controleren we als volgt:. Oorzaak van het probleem De oorzaak van het probleem ligt in het feit dat U mogelijk beschikt over een zeer goed Anti-virus programma dat expliciet aan de gebruiker toestemming vraagt of het betreffende toetsenbord mag worden gebruikt in Windows Hoera, je account is nu geactiveerd.

Oplossing 1: reinig je toetsenbord

Complementary Content. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Volg ons.

 • Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.
 • Maak dan gebruik van een betaald account.
 • En er voor zorgen dat het geluid weer gaat werken op uw Windows computer, gewoon zoals het hoort.
 • Oplossing Dit kunt U alsvolgt aan- of uitzetten, in het Toegankelijkheidscentrum, via het Configuratiescherm : 1.

Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Lees verder op je telefoon. Klik onder Taal op Invoermethoden wijzigen. Controleer dan of de juiste hardware wel als standaard afspeelapparaat staat ingeschakeld.

Ok dan heb ik het volgende. Vorige 1 2 Volgende. Wat een brandhout.

Standaard afspeelapparaat instellen

Zo gaat ,t elke keer. Open het Configuratiescherm in Windows. Het kan ook zijn datandere programma's of drivers die met toetsenborden te maken hebben, de werking van je toetsenbord verstoren.

Zo zijn er misschien nog wel meer rare dingen die ik nog niet heb ondekt. Wat constateert U. Heel fijn. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bodhi
  12.03.2021 20:16
  Klik hierop met de rechtermuisknop en selecteer Als administrator uitvoeren.
 2. Janelle
  10.03.2021 17:21
  Als ik het stuurprogramma bijwerk via audio high definition op computer krijg ik de melding dat dit niet goed werkt met windows 10 maar het als ik doorga werken de luidsprekers gedurende korte tijd? Problemen met het toetsenbord oplossen de geschatte leestijd bedraagt.
  Zef
  18.03.2021 10:05
  Schakel Filtertoetsen uit en keer terug naar de standaardwerking van het toetsenbord. Mijn toetsenbord werkt perfect in Word, maar als ik mij op het internet bevind moet ik soms op een toets meerdere keren drukken, dan krijg ik dus tekst met gemiste letters.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |