Wat is een begane grond in het engels

Datum van publicatie: 21.11.2020

Op de vierde verdieping is er geen warm water, maar op de begane grond wel. There is a certain amount of truth in what he's saying. Check dit goed bij uw vertaler of vertaalbureau.

There's no hot water on the fourth floor , but there is on the ground floor. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "begane grond" in Engels.

Als gedreven netwerker staat hij open voor alle vragen, op taalgebied en daarbuiten. The earth is made up of sea and land. En wat wij de eerste verdieping noe­men, heet in het Amerikaans-Engels de sec­ond floor.

These houses were burnt down to the ground by the enemy. Na overdenkingen, gesprekken en een zakenpartnerscan bent u eruit: ik waag de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk. Laten we contact houden!

Is ook een Amerikaans dingetje. Dutch beetwortel bef befaamd befaamde befaamdheid beffen begaafd begaafdheid begaan begaanbaar begane grond begeerd begeerlijk begeerte begeleid begeleid wonen begeleiden begeleiden met konvooi begeleidend begeleidend schrijven begeleider Bovendien biedt bab.

Twitter met ons mee! There's no hot water on the fourth floor , but there is on the ground floor.

Zojuist vertaald

De plank vroor aan de grond vast. Dutch Via u willen we ook de collega's erop wijzen dat we nu in Brussel een mooi stukje groen hebben staan, namelijk op de begane grond vlakbij het postkantoor. De aarde bestaat uit zee and land. Wilt u voorkomen dat u op de verkeerde verdieping staat te blussen? Dutch Deze tentoonstelling getiteld ' Een verhaal met een toekomst ' wordt officieel om kwart voor twee vanmiddag geopend in het bezoekersgedeelte op de begane grond van het Louise Weissgebouw.

Als er dus brand is op de second floor, denk dan even na hoeveel trappen je op moet om bij de vuurhaard te komen.

 • Het papieren vliegtuig gleed langzaam naar de grond. Vertaling van grond Inhoud: woordenboek     voorbeelden     gerelateerd.
 • E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Je zou denken: een koe is een koe is een koe.

Met name in de Verenigde Staten zijn er veel gebouwen die geen 13e verdieping hebben. EN plan ground level. Het wordt namelijk niet gewaardeerd. Het hangt ervan af hoe de lift is ingedeeld, maar in Amerikaanse liften ontbreekt vaak de knop voor de eerste verdieping. Dat klopt, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

I argue meer vervoegingen van to argue, wat is een begane grond in het engels. Helaas, Michael. En dat is drie millimeter meer dan een Britse mijl.

Wat zijn dan die verschillen?

Heel fijn, maar gebruik die versies dan vooral niet in de communicatie met uw doelgroep in het Verenigd Koninkrijk. Hij woonde korte tijd in Engeland en liep daar chronische anglofilie op. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Over Over deze site Contact Privacy.

There's no hot water on the fourth floormeervoudsvormen. If you look carefully, you'll see that the box has a false bottom. In March, the ground is still too cold to plant anything in the garden. Zo heet een Britse stoep pavement; in Amerika zegt men sidewalk. Wat vind jij.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Toch wordt er in de praktijk wel heel gemakkelijk mee omgegaan. Of beter gezegd, die knop is genum­merd als de tweede verdieping, de sec­ond floor. Dutch beetwortel bef befaamd befaamde befaamdheid beffen begaafd begaafdheid begaan begaanbaar begane grond begeerd begeerlijk begeerte begeleid begeleid wonen begeleiden begeleiden met konvooi begeleidend begeleidend schrijven begeleider Bovendien biedt bab.

Hou hier altijd rekening mee als je een bouwtekening maakt of leest, als je ergens afspreekt, een huurcontract tekent, of in geval van nood.

 • Maar in het Engels ligt dat iets gen­u­anceerder, want de first floor is niet alti­jd de eerste, en de sec­ond floor niet alti­jd de tweede.
 • Matthijs is ook te vinden op LinkedIn en Twitter.
 • Je zou denken: een koe is een koe is een koe.
 • Wat bij ons de zes­de verdieping van een gebouw is, heet in het Amerikaans-Engels de sev­enth floor.

Hou hier altijd rekening mee als je een bouwtekening maakt of leest, of in geval van nood, want in plaats van verdiepingen te tellen volg je wat is een begane grond in het engels de nummering in de lift of het trappenhuis, alle huizen.

Ze parkeerde haar auto op een onbebouwd stuk grond. Weer egypte december Het gebeurt regelmatig dat als de regen enkele dagen aanhoudt.

En onze 42 e verdieping is daar de 43rd floor. Vraag gerust een offerte aan. Een van de meest verraderlijke vind ik zelf: de etages in een gebouw.

Maar in de meeste gevallen merk je daar niets van.

"begane grond" in het Engels

Of liever nieuwe woorden leren? VVH bij Ambassadeursconferentie.. Nieuws 25 jaar VVH business translation.. De juiste taal geldt als smeermiddel in de communicatie en toont respect voor de gespreks- en zakenpartner, en uiteindelijk de klant.

Maak nu voordelig kennis met VVH business translations. Met name in de Verenigde Staten zijn er veel gebouwen die geen 13e verdieping hebben. English underfoot. English fertile soil.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jorien
  25.11.2020 13:44
  Of beter gezegd, die knop is genum­merd als de tweede verdieping, de sec­ond floor.
 2. Alvin
  27.11.2020 15:16
  E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Het kan het verschil zijn tussen leven en dood, of toch in elk geval tussen zakelijk succes en verspilde energie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |