Whatsapp berichten terughalen op nieuwe telefoon

Datum van publicatie: 11.03.2021

Verander het nummer van de crypt-extensie niet. Android Android 11 Android 10 Android 9. Alleen zo kun je de chatgeschiedenis herstellen.

Hoe WhatsApp overzetten op een nieuwe telefoon werkt? Mist u een woord? SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Controleer als laatste of er genoeg ruimte op de telefoon vrij is. Wilt u alle appjes en foto's terughebben?

Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar PC. Je OnePlus telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen.

Kies hiervoor. Volg de instructies en klik op Akkoord, whatsapp berichten terughalen op nieuwe telefoon, doorgaan of toestaan. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug.

Ook hierbij is het belangrijk dat je op je nieuwe telefoon weer inlogt op ditzelfde Google-account. Macbook Samsung Galaxy A50 scherm reparatie. Kies voor 'Chats' en vervolgens voor 'Reservekopie'.

Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. Let op met het downloaden van dit soort software: er zit een hoop rommel tussen. Life 26 augustus

WhatsApp overzetten iPhone

Het overzetten van je WhatsApp berichten van Android naar Android kan op 2 manieren. Op dit Google-account wordt de back-up van WhatsApp bewaard. Mist u een woord? In het geval dat je gaat overstappen naar een ander toestel doe je het tweede. WhatsApp verwijderen en opnieuw installeren. Let wel op: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone.

Iedere dag om uur wordt automatisch een lokale back-up gemaakt en als bestand opgeslagen op je telefoon.

Er wordt automatisch dagelijks een back-up gemaakt van de gesprekken in WhatsApp. In dat geval moet je namelijk een paar stappen doorlopen om je chatgeschiedenis mee te nemen. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.

Dan kun je ook via een bestandsverkenner-app voor Android als Google Files op zoek naar het betreffende bestand, whatsapp berichten terughalen op nieuwe telefoon.

WhatsApp back-up overzetten: WhatsApp of Google Drive?

Spotlight: WhatsApp. Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Dit is eenmalig! Zoek: Zoeken.

Geen zin om je gespreksgeschiedenis online op te slaan. Gooi je echter. De appjes bent u niet kwijt hoor. Selecteer het systeem waarop je computer draait en start het programma. Naar een woord zoeken kan ook.

Manners Magazine Navigation

Life 1 september Nieuw op WhatsApp: deze 3 nieuwe features komen binnenkort. Life 4 augustus WhatsApp fixt eindelijk irritatiefactor met nieuwe feature. Het terugzetten van je chatgeschiedenis op je nieuwe telefoon is trouwens een eitje. Zoekt u de betekenis van een computerterm?

  • Wil je niet alleen de chats, maar ook alle afbeeldingen bewaren?
  • Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.
  • Over ons Contact Adverteren.
  • Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.

Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. App October 13, Maar het is wel mogelijk. Je zult zien dat je hele gespreksgeschiedenis van je iPhone naar je Android smartphone is overgezet. Dat gaat heel simpel. Het is het aller-aller-allerbeste gevoel in de wereld: een spiksplinternieuwe telefoon. Je kunt je WhatsApp-data overzetten naar een nieuwe telefoon door te herstellen vanuit Google Drive of vanuit een lokale back-up.

Maak een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu gepload naar iCloud, whatsapp berichten terughalen op nieuwe telefoon.

Jouw WhatsApp geschiedenis herstellen

Maak een reservekopie van je WhatsApp met je oude Andoid. Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden. Via Google Drive is de gemakkelijkste manier, mocht je het liever via het SD-kaartje willen doen leggen we je dat ook uit.

Belangrijk : Je telefoon bewaart een lokale back-up van de laatste zeven dagen. Hiervoor open je WhatsApp en ga je naar instellingen. Apps Alle apps reviews.

We adviseren u om te lezen:

  1. Donald
    15.03.2021 07:44
    Dit doe je op de volgende manier:.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |