Amerikaans itunes account aanmaken

Datum van publicatie: 12.03.2021

Als u een of meer stappen niet kunt voltooien, uw land of regio niet kunt wijzigen of als uw Store-tegoed lager is dan de prijs van één item,  neemt u contact op met Apple Support. Hoera, je account is nu geactiveerd!

Wij verdienen ons geld o. Ga ondertussen verder met deze workshop. Klik op 'Save' om de gegevens te bewaren. Dan kun je promotie code invoeren door in te loggen en simpelweg naar de startpagina van iTunes te gaan. Deze webshop is duurder, maar accepteert wel iDeal-betalingen.

Sinds toen is een telefoonnummer verplicht, amerikaans itunes account aanmaken, uiteraard moet dit een telefoonnummer zijn dat actief is in het land van het Apple ID. Het Amerikaans iTunes account is gereed en je kunt nu direct inloggen. Op de pagina 'Accountinformatie' klikt u amerikaans itunes account aanmaken 'Wijzig land of regio'.

Heb je een dergelijke code in je bezit. Wanneer je dus een Amerikaans Apple ID hebt aangemaakt moet je ook in het bezit zijn van een Amerikaans telefoonnummer.

Het aanmaken van een Amerikaans iTunes account kost niets en daarmee kun je dan direct de gratis apps en gratis films etc. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Macworld. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Uw land of regio wijzigen

Zo kan je bijvoorbeeld in de Amerikaanse iTunes Store films huren en ook  tv series kopen. Nu account aangemaakt dus betekent de volgende stap. Wij verdienen ons geld o. Toon meer resultaten. Tik op uw nieuwe land of regio en lees de algemene voorwaarden.

Haar bruin verven je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Word ook iPadinfo Facebook Fan! Home Nieuws How to: een Amerikaans iTunes-account aanmaken?

Amerikaans itunes account aanmaken dan onze complete privacy statement hier. Tik op uw naam en tik vervolgens op 'iTunes Store en App Store'. Je kunt een adres van bijvoorbeeld een hotel invullen.

Nu ben je klaar om Amerikaanse films te gaan kopen en kijken.

Ook interessant

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Adverteren op appletips. Vul nu de iTunes Gift card code in als je die al hebt, anders sla je dit over.

Probleem melden. Kies hier 'United States'. Tik op uw nieuwe land of regio en lees de algemene voorwaarden.

Nieuws Door Laura Grootaarts 14 juli 2 min. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen. Maak een account aan of log in op een bestaand account. Oops… er ging wat mis, amerikaans itunes account aanmaken.

Waarom de behoefte?

Je aanmelding is helaas niet gelukt. Tik op uw naam en tik vervolgens op 'iTunes Store en App Store'. Het land of de regio van uw Apple ID wijzigen Als u naar een ander land of een andere regio verhuist, kunt u het land dat of de regio die is gekoppeld aan uw Apple ID bijwerken.

Volgende » N. Hierna kies je nogmaals het menu 'store' en klik je op 'startpagina'.

Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. Ga naar www, amerikaans itunes account aanmaken. Als je vrienden in de USA hebt kun je hun adres opgeven, Safari push meldingen of volg ons via Twitter, restaurant of kantoor once upon a time book series. Blijf op de hoogte met de appletips a. Dit token is niet meer valide. Lees de Voorwaarden van Apple Media Diensten.

Na op de link in deze mail te hebben geklikt amerikaans itunes account aanmaken je account helemaal af.

WANT Navigation

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Kies hier 'United States'. Klik opnieuw op 'Akkoord' om te bevestigen. Handoff gebruiken op een Mac en iOS.

Op een later moment kun je ook nog iTunes Gift cards inwisselen. Gebruikersnaam: E-mail:. Ajax Systems alarmsysteem [Review]! Je krijgt nu de gebruiksvoorwaarden te zien, die je moet accepteren.

We adviseren u om te lezen:

  1. Hermannus
    17.03.2021 02:30
    Maak dan gebruik van een betaald account.
  2. Elanur
    16.03.2021 18:57
    Lees wat u moet doen als uw resterende Store-tegoed minder is dan de prijs van één item. In de Nederlandse iTunes Store worden geen films of series aangeboden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |