Auto piept bij rijden

Datum van publicatie: 14.01.2021

Vind uw auto. Als viezigheid inderdaad de oorzaak is, zullen de ruitenwissers hierna stoppen met piepen. Ja Nee.

Ik denk dat uw dealer gelijk heeft, de huidige techniek in combinatie met het nieuwe rijden veroorzaakt waarschijnlijk dit probleem. Oorspronkelijk geplaatst door Spid3Y Bekijk Berichten. Bij een stretchbelt heb je bij mijn weten geen spanrol.

Een kapotte sensor kan ertoe leiden dat de achteruitrijsensor telkens blijft piepen. Slippende riemen kunnen elk moment klappen.

Heb bijvoorbeeld afgelopen week 3 dagen mee gereden,toch bijna 80km per dag ongeveer en niets vastgesteld en vandaag na het werk start ik die en terug dat gepiep. Kheb er wat teflon spray op gedaan en nu loopt ze terug als een pareltje. Quote beremans Vaak niet te controleren, komt door dat de pijp ook daar heelsnel heet wordt, auto piept bij rijden, dan wordt het e.

Of juist de airco aan. Dit kun je al loskrijgen door even achteruit te rijden met het voertuig.

Maak die dan hier aan.
 • Er zijn tal van oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat de remmen van een auto piepen.
 • Maar ook fouten bij de montage of vulplaatjes die verkeerd geplaatst zijn, kunnen ertoe leiden dat de auto piept bij het remmen.

Dit is echter vaak niet het geval als het probleem uit het niets ontstaat. Piepen is slippen, stil is grip Reageren Reageren met quote. Zelfs filmpjes en geluidsopnames zeggen nog niet voldoende. Ik heb 3 tuimelramen laten plaatsen. Door dit lichte roestlaagje ontstaan er trillingen in de remblokken die het piepen veroorzaken. Wanneer de V-snaar of multiriem echter niet strak genoeg staat, bestaat de kans dat deze doorslipt.

 • Als de remmen alleen piepen bij zacht remmen, is er waarschijnlijk sprake van een veelvoorkomend kwaaltje.
 • De frequentie en mate waarin de piep aanhoudt, kunnen verschillen.

Dat maakt het mogelijk om de auto piept bij rijden V-snaar eruit te halen en een nieuwe erin te zetten. Hedendaags komen steeds vaker schijfremmen voor bij voertuigen. Naast dat dit tot herrie, heeft het problemen tot gevolg? Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn. Er zijn hier een paar aannemelijke oorzaken voor.

Weet jij het antwoord?

Wanneer ik met koude start rijd en ik schakel 'm in zijn 2, laat de koppeling opkomen en geef dan gas dan hoor ik voor heel even 2 a 3 seconden een piepend geluid. Opnieuw laten afstellen of vervangen is de enige en juiste oplossing. Het is natuurlijk niet fijn om te rijden met remmen die een piepend geluid maken.

Enne niks probleem van de Opel ik rij me levenlang al Opel en nooit van auto piept bij rijden. Vorige template Volgende. Gelijk ervaar je een gevoel van stress. Laagste prijsgarantie Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten. Quote beremans Vaak niet te controleren, en zodoende het blok te veel.

Antwoord van Leo

Denk je dat de auto een piepend geluid maakt omdat de ruitenwissers vies zijn? Blijkt een stretch belt te zijn waar je speciaal gereedschap voor nodig hebt om de riem te monteren.

Reageren Reageren met quote.

 • Daarom is het doorgaans ook een herfstkwaaltje als het echt de riem zelf betreft.
 • Meestal moet je de bout van de alternator wat lossen, alternator verschuiven tot de riem strakker ligt, en bout terug aandraaien.
 • Natuurlijk kun je ook altijd de kapotte V-snaar of multiriem vervangen nadat deze gebroken is.
 • De distributieriem wordt volgende maand vervangen want de interval is of 8 jaar of bij

Wie kan me helpen. All rights reserved. Een elastiekje theoretisch gezien is een stretch multiriem dat ook is na een hele tijd uitgerokken te worden ook zijn flexibiliteit kwijt? Vriendelijke groet Reinier den Oudsten.

Reageren Reageren met quote. Sorry, dus als voorlopige oplossing kan dit toch wel tellen mss. Daarbij, auto piept bij rijden, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaats.

Hoe komt het dat de remmen een piepend geluid maken?

Zoeken op Car repair and maintenance. Een tweede mogelijkheid zou dan ook kunnen zijn dat één van de parkeersensoren kapot gegaan is. Een elastiekje theoretisch gezien is een stretch multiriem dat ook is na een hele tijd uitgerokken te worden ook zijn flexibiliteit kwijt.

Een elastiekje theoretisch gezien is een stretch multiriem dat ook is na een hele tijd uitgerokken te worden ook zijn flexibiliteit kwijt. Gisteren zijn wij langs geweest en de verkoper heeft ons prima auto piept bij rijden. Lars Hoogeveen 11 Rapporteer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jaya
  18.01.2021 09:39
  Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Blijkt een stretch belt te zijn waar je speciaal gereedschap voor nodig hebt om de riem te monteren.
 2. Roumaissa
  17.01.2021 09:04
  Het betekent meestal dat de remmen van je auto aanlopen. Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar.
  Mirle
  20.01.2021 16:50
  Dit komt doordat originele remschijven op hun plek blijven zitten. Het hangt namelijk van de oorzaak af.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |