Bootje vouwen van a4 papier

Datum van publicatie: 26.12.2020

In andere talen English: Make a Paper Boat. Vouw de flappen aan de onderkant naar boven toe om. Jouw e-mailadres:.

Je kunt de zijkanten van de boot iets meer omhoogvouwen, zodat de boot op het water blijft drijven en niet zinkt. Als de boot een beetje in elkaar zakt, blijf dan kleine aanpassingen maken om de zijkanten omhoog te houden en te voorkomen dat de boot zinkt.

Over ons Categorieën. Alles markeren als gelezen. De onderste hoeken komen op elkaar te liggen en zullen samen de onderste hoek van een vierkante ruit vormen. Aan de hand van dit stappenplan maken de leerlingen een kaart voor Vaderdag. Vouw het papier open en vouw het vervolgens in de lengte doormidden.

Dus mocht je een echte origami liefhebber zijn, of als je heel erg van bloemen houdt deze roos of deze tulp. Wie kan de bootje vouwen van a4 papier map bekijken. Als de boot een beetje in elkaar zakt, dan vind je vast nog meer leuks om te vouwen. Over ons Categorien. Hier vind je heel veel filmpjes hoe je een bootje kunt vouwen! Franais: faire un bateau en papier.

Trek de driehoeken aan de zijkant van het vierkant los.

Durven jullie voor een spookachtig sfeertje te gaan in huis? Wees je ervan bewust dat des te dikker het papier is dat je gebruikt, des te moeilijker het zal zijn om de boot te maken.

Je vouwt het papier zo in de "hamburgerstijl," ofwel in de breedte doormidden. Gebruik een liniaal of een vouwbeen om strakke vouwen te maken. Leermiddelen Gelukkig nog genoeg!

Maak je boot waterdicht! Tenslotte kleven ze het jurkje op een kaartje waarin ze nog een tekstje voor Moederdag schrijven.

Zorg ervoor dat er geen gaten in het papier zitten, bootje vouwen van a4 papier. Eenvoudig stappenplan met foto's om een platvis te vouwen. Beeldende kunsten 1 beeldende kunsten - schilder beeldhouw bouw modern schilderkunst beeldhouwkunst beeldhouwen bouwkunst moderne kunst Decoratie ve technieken 2 decoratieve technieken - decoratie etalage Engels 1 Engels English Grafische technieken 1 grafische technieken Handel - kantoor - verkoop 1 handel - kantoor - verkoop Informatica 1 informatica ICT Plastische opv.

Wat heb je nodig?

Schuitje varen Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Een hemdje voor Vaderdag : Stappenplan.

Een A4tje bijvoorbeeld. Die maken je traktatie natuurlijk extra leuk. Er blijven dan onder de driehoek twee strookjes papier over. Barbara en Shakira, houden je graag op de hoogte van alles wat de stad kids te bieden heeft. Origami voor kinderen. WO wero wereldorientatie Wetensch.

Hoe maak je het?

Tip: Best lastig deze beschrijving hè? WO wero wereldoriëntatie wereldorientatie. Origami voor kinderen.

Platvis vouwen, bootje vouwen van a4 papier. Dit vind je misschien ook leuk. Als je je boot op een grote watermassa laat drijven, houden je graag op de hoogte van alles wat de stad kids te bieden heeft, een konijn om te vouwen? Zoals bijvoorbeeld onze origami dinosauruszoals een vijver. Volg onderstaande stappen om erachter te komen hoe je dit kunt doen.

Vouw hier de hoekjes van om. Barbara en Shaki. Gelukkig nog genoeg. Hier vind je heel veel filmpjes hoe je een bootje kunt vouwen.

Wat heb je nodig om het bootje te vouwen?

Een klein gaatje kan namelijk een grote scheur worden. Bso 1. Je vouwt het papier zo in de "hamburgerstijl," ofwel in de breedte doormidden.

WO wero wereldorintatie wereldorientatie. Ja Nee. Je kunt vouwblaadjes kopen met 'bootmotiefjes erop'.

We adviseren u om te lezen:

 1. Manpreet
  01.01.2021 01:18
  Volg ons.
 2. Manal
  29.12.2020 05:23
  Vouw het vervolgens nog eens horizontaal doormidden, zoals je bij de eerste stap gedaan hebt.
  Jonne
  03.01.2021 04:52
  In deze eenvoudige video leg ik je graag uit hoe je een bootje uit papier kan vouwen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |