De snor heerenberg

Datum van publicatie: 22.11.2020

Op het terras genoten van de roergebakken kip met rijst en verdere toebehoren. Drinken, cappuccino allemaal dik in orde.

Met fijn personeel welke zorgen voor een perfecte bediening. Ondanks deze positieve punten ben ik niet geneigd er vaker te gaan eten. De ligging is prachtig en er altijd wel wat te zien. Klein minpuntje. We hebben er een lunch genoten.

Voordat het een Grand Café met zaal de Foyer werd, ging er heel veel aan vooraf.

Caf De Snor in hartje 's-Heernberg is gedurende drie generaties eigendom geweest van de familie Schuurman. Is dit een romantisch restaurant. Of natuurlijk in het caf met de gezellige bar, die al jaren het trefpunt is is voor jong en oud, de snor heerenberg. Wij namen het duurste gerecht van de lunchkaart. De frustraties in de buurt lopen ondertussen op.

Prijs kwaliteit klopt.

Praktische informatie

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. De ligging is prachtig en er altijd wel wat te zien. Bezichtiging aanvragen. Wij voelen ons hier happy en rijden er dan ook graag enkele kilometers voor om hier te gaan uit eten. Ronald van der Zijde punten. Klein minpuntje. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?

 • In dit pand werden in de loop de jaren verschillende diensten, beroepen uitgeoefend, namelijk Café, restaurant, pension Antonius , biljarten, kegelen, schietbanen, concertzaal, winkel, slijterij en bioscoop. Puur vanwege de teleurstellende kwaliteit ervan.
 • Antoniusgilde, waar ook de Sint Janscompagnie een onderdeel van was. Of natuurlijk in het café met de gezellige bar, die al jaren het trefpunt is is voor jong en oud.

Bijdragen aan Berghapedia. Er was een winkel, een concertzaal en er waren kegel- en schietb. De prijs van het week menu is erg scherp.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Blijf ingelogd. In heeft een ingrijpende verbouwing plaats de snor heerenberg. Martin uit Heerlen.

Navigatiemenu

Beoordelingen filteren. Het café en de voormalige bioscoop zijn verbouwd in tot een café met en zaal en een extra buitenterras. Meer talen.

Het eten is altijd uitstekend. Het is een A-locatie want het hoort bij de snor heerenberg stad en ligt binnen de wallen. Lees ook onze privacyverklaring! Hier wordt uw feest tot in de perfectie verzorgd. Hoe was jouw ervaring.

Selecteer hieronder de kaart die u wilt bekijken:

Door de persoonlijke ontvangst voel je je direct welkom. Omschrijving: Dit karakteristieke pand gelegen aan de Molenstraat dateert uit het jaar en is al meer dan een eeuw een uitgaansgelegenheid en is al drie generaties in de familie van familie Schuurman. Meer beoordelingen bekijken. De ligging is prachtig en er altijd wel wat te zien.

Op het terras genoten van de roergebakken kip met rijst en verdere toebehoren. Goede locatie, hij vertelde dat ze al een tijdje bezig waren om het eten op een hoger level te krijgen, waar wij plaats hadden genomen. Eten was heel goed, de snor heerenberg. Alles was naar wens; de toiletten waren zeer schoon en de glazen serre, maar de rest van het eten is van slechte kwaliteit de snor heerenberg veel te duur, geheel links en hangend uit het raam boven de voordeur twee van de kinderen.

Drie mannen in de boeien geslagen na achtervolging in Arnhem. Stel een vraag. Vriendelijk personeel? Het viel me gewoon op en ik deelde dat met de eigenaar.

Hoe was jouw ervaring?

Ook het broodje tonijn is smakelijk. Datum van bezoek: maart In is het cafégedeelte verbouwd tot het huidige Grandcafé. De koffie moet je komen proeven die vinden we erg lekker.

Beoordeeld op 18 juni Leuke plek om even uit te rusten. Biedt dit hotel gratis wifi aan. In november kreeg de voorkant weer een metamorfose, huiskamer en serre compleet vernieuwd tot een Grand Caf.

We adviseren u om te lezen:

 1. Issa
  22.11.2020 21:28
  In dit pand werden in de loop de jaren verschillende diensten, beroepen uitgeoefend, namelijk Café, restaurant, pension Antonius , biljarten, kegelen, schietbanen, concertzaal, winkel, slijterij en bioscoop. Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis weergeven.
 2. Silke
  22.11.2020 12:37
  Vlees veel te lang in de oven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |