History verwijderen google chrome

Datum van publicatie: 16.02.2021

Open een nieuw tabblad om de sites te bekijken die je het vaakst bezoekt. Wachtwoord maken en onthouden. Klik in het menu op Wis geschiedenis.

Open een nieuw tabblad om de sites te bekijken die je het vaakst bezoekt. Tik op het pictogram van een opengeslagen boek. Wat is een adblocker? Tijdens het internetten houdt de webbrowser bij welke sites u bezoekt. De lijst met bezochte websites kunt u verwijderen.

Start privacyscan. Als de geschiedenis is uitgeschakeld, want zo vindt u bezochte websites snel terug. Dat is soms hartstikke handig, wordt op de pagina Geschiedenis geen lijst getoond met de webpagina's die je hebt bezocht. Update je browser voor history verwijderen google chrome veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Klik links op Browsegegevens wissen.

SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Je netwerkbeheerder kan de browsegeschiedenis uitschakelen.

Hoe te verwijderen Google Browser Search History

Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Meldpunt de dupe van je data. Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren.

Klik op Gegevens wissen. Zoekt u de betekenis van een computerterm?

  • Haal eventueel andere vinkjes weg door erop te klikken.
  • Meer informatie over de typen browsegegevens die je kunt verwijderen. Meer informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat.

Wat betekenen deze knoppen. Zeker Online Meer history verwijderen google chrome over privacy en digitale veiligheid. Artikelen binnen Privacy op internet Privacy op internet. Wil je een pc verkopen, bijvoorbeeld aan een vriend of via Marktplaats. Klik op Internetopties.

Zo wis je de browsegeschiedenis

Klik op Wis geschiedenis. Klik op Instellingen. Identiteitsfraude herkennen en aanpakken.

Naar een woord zoeken kan ook. Hebt u ook weleens computerhulp nodig, history verwijderen google chrome. Webbrowsers slaan in een overzicht op wanneer u welke websites bezoekt. Jouw goed recht: het inzagerecht. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Klik onder 'Browsegeschiedenis' op Verwijderen.

Dan hoef je achteraf je browsergeschiedenis niet te wissen.

Browsen zonder geschiedenis (privémodus)

Naar een woord zoeken kan ook. Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Test adblockers.

Was dit nuttig! Persoonlijke hulp aan huis, want zo vindt u bezochte websites snel terug. Dat is soms hartstikke handig, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de history verwijderen google chrome.

Privacytest videobel-apps. Was dit nuttig. Je browser is verouderd!

Je geschiedenis bekijken

Als je de zoekgeschiedenis wilt verwijderen, bekijk je meer informatie over het wissen van activiteit die is opgeslagen in 'Mijn activiteit'. Meer weten over privacy en digitale veiligheid?

Tik op Verwijderen.

Test adblockers. Meer weten over privacy en digitale veiligheid. Meer informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |