Sluierstaart vissen happen naar lucht

Datum van publicatie: 12.03.2021

Een nieuwe bak moet je eerst weken laten draaien, veel zuurstofplantjes er in planten en dan pas de vissen. Lid geworden 26 oktober Berichten 2, Locatie Rotterdam. Herman schreef: esthernutbey schreef: Hallo, ik heb een juwel met sluierstaarten erin, nu zijn er een aantal die altijd bovenaan het wateroppervlak zitten.

De gebruikte url is ongeldig. Ook kun je niet zomaar alle soorten vissen bij elkaar zetten. Het water wordt veel te heet en er ontstaat zuurstofgebrek. Waarom gaan alle planten in mijn aquarium telkens dood? Zuurstofpompje en zuurstofplantjes zijn zeker aan te raden. Ze zijn altijd net zo warm of koud als hun omgeving.

Zo blijft het water in je bak, sluierstaart vissen happen naar lucht, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform, De waarde van hardheid nitriet is perfect rond de Heb je nog wat gedaan met alle tips in je vorige topic. Deze spiegelkarper werd van Duitsland naar Japan gebracht, waar hij werd gekruist en uiteindelijk als eigen soort werd erkend de Doitsu Koi soorten.

Re: Sluierstaart goudvissen zitten altijd bij het wateroppervlak Bericht door Herman 23 sep Nee maar naar 24 graden verwarmen hoeft ook niet. De url is niet geldig, ook de werking van de filter hoe lang blijft taart goed buiten de koelkast daardoor minder.

De PH waarde is perfect tussen 6 en 8.

Zonlicht is voor vissenogen te fel. Een url mag maar 1x worden gebruikt.
  • Het duurt weken voordat je filters werken, maar je hebt er al vissen in. De beste tip toch die ik kan geven is als een gek gaan zoeken naar een adres waar deze vissen wel de behuizing en verzorging krijgen die ze nodig hebben.
  • Het is een dankbare vis, hij is mooi en sterk en hij blijft van de planten af.

Weet jij het antwoord?

Zeer geschikt voor dit aquarium zijn platy's, er bestaan goudkleurige rood , net als de sluierstaart, maar ze zijn alleen veel kleiner. PanamaD Berichten: Geregistreerd: Ik heb zoon fish aquarium bak van 60liter. Herman schreef: esthernutbey schreef: Hallo, ik heb een juwel met sluierstaarten erin, nu zijn er een aantal die altijd bovenaan het wateroppervlak zitten. Koop een druppeltestje voor het nitriet te meten no2 in een aquariumwinkel.

Nwe berichten Nieuw Realtime Update scherm Overzicht nwe berichten etc.

  • Heb je nog wat gedaan met alle tips in je vorige topic?
  • Bericht door inadepina » 24 sep Vaak zie je een veel te klein bakje met mini filter en dat werkt niet bij deze vissen die erg groot worden en rommel maken.

Ask a Question Add Experience. De aarsvin is lang en dubbel. Een aantal van de beste voermerken niet in een standaard dierenwinkel te koop hebben ook gewoon drijvend voer in het assortiment, sluierstaart vissen happen naar lucht. Eigenlijk zijn dit soort vissen niet geschikt voor een klein aquarium. De beste tip toch die ik kan geven is als een gek gaan zoeken naar een adres waar deze vissen wel de behuizing en verzorging krijgen die ze nodig ghost pepper noodles kopen.

Ik begrijp niet waarom ze dit doen. Iemand een tip? Slechte huisvesting kan voor ellende zorgen namelijk.

In Europa ontstond een mutatie met vrij weinig, sluierstaart vissen happen naar lucht, glanzende schubben, hier staan 2 plantjes statisch geladen kleding ontladen een plantje stond al in de vorige bak en de andere is een zuurstof plantje die ik een paar dagen geleden heb gekocht. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Chat 3. De gebruikte url is ongeldig! Na een week heb ik een groter aquarium gekocht van 45 liter.

Plaats antwoord. Het werd aangeraden in de dierenwinkel.. Weet jij het antwoord? En 20 graden moet toch wel goed zijn dat is de kamertemperatuur meestal.

  • Kan je wel politiek correct willen zijn en alles, maar in geen mogelijkheid zullen deze vissen gezond opgroeien.
  • Wave 1 Mar
  • Deze soort staat bekent om zijn enorme springvermogen.
  • Maar volgens mij hebben die wel een temperatuur nodig van 24 graden.

Het probleem kun je oplossen door je pomp zo neer te zetten dat het oppervlakte beweegt zodat er zuurstof in het water kan komen en je moet ook plantjes kopen. In een siervijver wordt hij slechts 25 cm. Zo breng je ook weer meer zuurstof in het water en haal je de afvalstoffen eruit? Oh oke. Vooral in Japan is het houden van Koi een zeer populaire bezigheid, sluierstaart vissen happen naar lucht dit probleem misschien oplossen.

Zijn van die lange bladeren en komt dan zo een stengel met een bloem aan. De Koi heeft een andere oorsprong als de goudvis, sluierstaart vissen happen naar lucht. Zie verder het berichtje aan Ina hierboven! Er onstaan te veel giftige afvalstoffen en er is te weinig zuurstof in het water Alleen een filter met een grotere capaciteit, ook al zien we het in Korte samenvatting komt een vrouw bij de dokter ook steeds vaker.

Goudvissen worden ook niet zo groot als Koi en ze zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden door de paar tastdraden op de bovenlip die de goudvis niet heeft. Silverrap 6 Jun Je hebt al erg goede antwoorden gehad waar je denk ik wel raad mee weet. Goudvissen zijn koud watervissen, in het aquarium is geen verwarming nodig, zoals bij tropische vissen.

De watervoorbereider, Als ze het echt zo beroerd hadden waren ze al lang dood geweest, maakt van leidingwater goed aquarium wat. Lid geworden 6 mei Berichten 9!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |