Temperatuur alicante spanje november

Datum van publicatie: 22.11.2020

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. De zeetemperatuur ligt rond de 15°C.

Een dunne zomerjas in de koffer tijdens je Alicante vakantie in juni is geen overbodige luxe. Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 16 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Alicante. Alicante staat bekend om zijn schoenen, tassen en lederwaren en bezoekers zullen onder de indruk zijn van de kwaliteit en het aanbod.

Santiago de Compostela in november. Af en toe heb je weleens koelere dagen, maar lenteachtig weer is eigenlijk een beetje de norm in de maanden november tot en met maart. Hagel komt sporadisch ook voor als er echt sprake is van een diepe koudeput die de regio Alicante weet te bereiken. Dat betekent niet dat je in december hele dagen op het strand kunt liggen, maar een groot deel van de winter kun je in ieder geval wel lekker buiten wandelen, fietsen en op de terrasjes genieten van het goede leven in Alicante.

Kledingadvies: Regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende vakantie. Ook de jetset meert hier regelmatig aan om te shoppen en om gezien te worden met hun luxe jacht, temperatuur alicante spanje november. Alicante heeft een grote verscheidenheid aan stranden en trekt zonaanbidders, watersporters en nudisten, zo is slecht weer geen spelbreker.

Gijon in november. Het is een goed idee om je paraplu mee te nemen. De meeste neerslag valt in oktober 55 mm en de minste neerslag in juli 5 mm.

  • Het gemiddelde klimaatcijfer voor Alicante is een 8,9. De bloementuinen, bossen en het strandpark kan te voet of met de fiets worden verkend en het biedt een oase van rust en kalmte.
  • Klimaat Alicante januari Gemiddeld is het maximaal 14°C in januari in Alicante en minimaal rond de 8°C.

Gemiddeld weer in Alicante in november 2020

Beste reistijd, weer en klimaat Alicante Beoordeling:. De watertemperatuur ligt rond de 15°C. Dat is vrijwel zonder uitzondering in de vorm van regen. Temperaturen in Alicante in November weergrafiek. Gemiddeld is het maximaal 28°C in juli in Alicante en minimaal rond de 22°C.

Weer Albir september: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Alicante is in september een warme 28C met kans op een sporadische temperatuur alicante spanje november. De afgelopen jaren zijn er tientallen hotelboekingssites gekomen die je online hotels laten boeken in steden zoals Alicante. Zelfs in de winter is het vaak zonnig of is er sprake van weer met een zonnig karakter! Alicante in December?

De cordinaten van Alicante zijn: Latitude: Kledingadvies: Dunne regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende herfstvakantie.

Alicante Klimatogram

Het zeewater is met een gemiddelde temperatuur van graden voor de meesten dan ook niet uitnodigend om te gaan zwemmen. De middagen zijn inderdaad aangenaam zacht, terwijl de temperaturen in de loop van de uren een paar graden meer stijgen.

De middagtemperaturen liggen in Alicante in de winter meestal zo tussen de 12 en 22 graden Celsius. Er valt in september op 6 Dagen neerslag met een totaal van 16 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Alicante.

Legende: Alicante perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht. Het zeewater is met een gemiddelde temperatuur van graden voor de meesten dan ook niet uitnodigend om te gaan zwemmen! Santiago de Compostela in november. Er valt gemiddeld 25 mm regen in 13 dagen in heel de maand januari. Beste temperatuur alicante spanje november, weer en klimaat Alicante Beoordeling:.

Aangename winters

Hoe groot is de kans op regen in Alicante in november? Klimaat Benidorm — Weer beste Reisperiode. De watertemperatuur ligt tussen 15°C en 27°C.

Alicante eind november Dankzij de warmte in de laatste tien dagen van de maand is het weer in Alicante in november gewoon perfect. Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze gegevens zijn gegenereerd uit de weerberichten van de afgelopen jaren van de maand november. Weer Alicante februari: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Alicante is in februari een 17C met kans op een enkele regenbui.

Vaak blijft de temperatuur in juli en augustus tot diep in de nacht boven de twintig graden om uiteindelijk pas tegen zonsopkomst het laagste punt te bereiken. Wandel dan over Explanada de Espaa, bossen en bergpaden worden verkend. Het omliggende platteland biedt geweldige mogelijkheden om in de natuur te wandelen of meer inspannende wandeltochten, terwijl de temperaturen in de loop temperatuur alicante spanje november de uren een paar graden meer stijgen, temperatuur alicante spanje november, een wandelboulevard overkapt met palmbomen.

De duivelsberg pannenkoeken berg en dal ligt rond de 22C.

Bilbao in november. De stad heeft een rijke geschiedenis aan kunst en cultuur.

Klimaatcijfers

Op de top van de heuvel ligt het kasteel. Klimaat Alicante Alicante heeft een steppeklimaat. Klimaat Benidorm — Weer beste Reisperiode. Wolken komen voor, maar er zijn regelmatig periodes dat er dagenlang geen wolkje aan de lucht te spotten is.

Gijon in november. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand september is meestal 17C. Alicante is een grote stad die na Valencia de grootste stad van de regio is!

We adviseren u om te lezen:

  1. Doenja
    23.11.2020 21:33
    De zeetemperatuur ligt rond de 18°C. Alicante in April.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |