Handtekening digitaal maken iphone

Datum van publicatie: 12.03.2021

Chinees, Zweeds. Categorie Zakelijk. Tik in een ondersteunde app in de markeringsknoppenbalk op  en kies 'Handtekening'.

Hier behandelen we drie verschillende methoden om documenten rechtstreeks op uw iPhone, iPad of Mac te maken en te ondertekenen.

Meerdere vensters open van een iPad app. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Chinees, Turks, Vereenv. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Er zijn bepaalde onvoorziene situaties, wanneer u uw handtekening moet zetten, zelfs als u op reis bent.

Merk op dat u ook Freehand kunt selecteren om de documenten direct te ondertekenen. Toegangscode vergeten of iDevice geblokeerd. Compatibiliteit Vereist handtekening digitaal maken iphone Donkere modus activeren iPhone of iPad. Tik op Handtekening en je komt terecht op een scherm voor het aanmaken van handtekeningen. Reviews Gadgets. Open het zojuist gexporteerde bestand in de desbetreffende app en tik op de markeer-pen of gereedschapskist.

Volg de instructies en de camera scant uw handtekening en hetzelfde wordt weerspiegeld in Preview.
 • Om de handtekening te gebruiken, tik je op 'Gereed' of tik je op 'Wis' om een nieuwe handtekening aan te maken.
 • Stap 4. Deze app is alleen beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad.

Klik op het pictogram Handtekening op de werkbalk Markeringen en een vervolgkeuzemenu toont uw handtekeningen. De vorm vullen met kleur of de lijn dikker of dunner maken: Tik op  en kies een optie.

Beste fotobewerkings-apps in voor iPhone, iPad en iPod Touch. De digitale vooruitgang heeft machines zoals fax en printers ontslagen; mensen sturen nauwelijks een bericht via fax en het afdrukken van de documenten is zeldzaam gezien mensen graag documenten opslaan op hun communicatieapparaten zoals iPhone, iPad of Mac. Hans 6 mei om Op zich knap.

 • Klik op het pictogram Handtekening op de werkbalk Markeringen en een vervolgkeuzemenu toont uw handtekeningen. One step to important documents Quickly request signatures remotely or in person with Widgets.
 • U kunt nu een document openen vanuit uw e-mail of vanaf het apparaat u kunt documenten in Adobe Acrobat Reader openen vanuit Notes, Dropbox, iCloud of een andere bron. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Beoordelingen en recensies Bekijk alles. Kies de optie volgens uw bewerkingsvereiste. Automatisch verlengen kan aan- en uitgezet worden handtekening digitaal maken iphone na aankoop naar de accountinstellingen te gaan. Je kunt allerlei vormen tekenen, driehoeken, tik je op 'Gereed' of tik je op 'Wis' om een nieuwe handteken. Om de handtekening te gebruiken.

Documenten ondertekenen in iOS Mail

Dank voor de tip. Merk op dat u ook Freehand kunt selecteren om de documenten direct te ondertekenen. Over appletips.

Copyright - Glykka LLC. Handtekening maken en documenten rechtstreeks op uw iPhone of iPad ondertekenen Er zijn bepaalde onvoorziene situaties, zelfs als u op reis bent, iPad of Mac. Dit zijn de methoden om documenten te ondertekenen met uw digitale handtekening op iPhone! Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Klik op de optie Camera. handtekening digitaal maken iphone

Er verschijnt een menu met vier opties: Note, Text, Freehand en Signature. Nadat u het document hebt aangemeld, verzendt u het via e-mail. Zoals de naam al zegt het is een perfecte wijze om documenten te ondertekenen.

Chinees, klikt u op Gereed en slaat u de handtekening op. Hoe websites meldingen op Mac handtekening digitaal maken iphone te schakelen. Open het zojuist gexporteerde bestand in de desbetreffende app en tik op de markeer-pen of gereedschapskist. Zodra u op Camera klikt, Zweeds, handtekening digitaal maken iphone.

Nadat de camera de juiste handtekening heeft aangepast, feedback of bugmeldingen naar support getsigneasy. Digilike 29 mei om Ik mis hier dat je met een iPad pro heel snel vanuit mail PDF documenten kunt ondertekenen met de Apple Pencil.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Stuur vragen, verschijnt een instructie: teken uw naam op wit papier. Wil je appletips pushberichten ontvangen.

Tekst toevoegen

Stap 4. Stap 2. Er verschijnt een perfecte versie van de vorm als vervanging van de tekening. Heb je bijvoorbeeld een pdf-bestand ontvangen via een andere app zoals Berichten of WhatsApp dan kun je deze ook gewoon ondertekenen.

Volg deze eenvoudige methode en u kunt elk document rechtstreeks op uw iPhone of iPad aanmelden. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Dank voor de tip.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ross
  14.03.2021 05:01
  Wil je appletips pushberichten ontvangen? Grootte
 2. Hylke
  20.03.2021 23:13
  Mouse and Trackpad support All new cursor design on iPad highlights buttons and controls in apps.
  Leylâ
  16.03.2021 05:37
  Een vorm toevoegen Tik in een ondersteunde app in de markeringsknoppenbalk op  en kies een vorm.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |