Vertalen naar duits google

Datum van publicatie: 10.03.2021

Vooral wanneer ik een stukje Engelse tekst schrijf en mijn taalgeheugen is net wat ontroereikend om het woord met precies de juiste nuance in betekenis op te diepen uit mijn woordenschat, dan is Google Translate een mooi hulpje.

Webvertaler zonder beperkingen. Editors van Documenten.

Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro.

Fonetische invoer: typ de fonetische spelling van een woord in Latijnse tekens en bekijk de opties die op het scherm worden weergegeven. Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficiënter vertalen. Eventueel vertaal ik ter controle dat woord nog even terug naar het Nederlands.

Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak vertalen naar duits google maximale tijdsbesparing. Uw teksten worden nooit opgeslagen, vertalen naar duits google. Uit een gewichtstoename zwangerschap schema tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Spreek je de andere taal helemaal niet, dan geeft de Google vertaling in ieder geval een redelijke indicatie van betekenis en vertaling. ABC Spanje.

TechCrunch Verenigde Staten. Een document vertalen Open een document in Google Documenten op je computer.
 • Genoeg om een tekst redelijk te kunnen begrijpen. Vertrouwelijkheid van gegevens.
 • Maar niet perfect, uiteraard.

Account Options

Fonetische invoer: typ de fonetische spelling van een woord in Latijnse tekens en bekijk de opties die op het scherm worden weergegeven. Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Deel deze download:.

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Feedback verzenden over

 • Vertrouwelijkheid van gegevens.
 • De kwaliteit is behoorlijk, maar zeker niet foutloos.

Wilt u meer vertalen. Was dit nuttig? Helpcentrum Editors van Documenten? Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

De taal wijzigen waarin je typt

Informatiecentrum bezoeken Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Toetsenbordinvoer: typ letters en symbolen door op de toetsen van een virtueel toetsenbord te klikken, of druk op de overeenkomende toetsen op je eigen toetsenbord.

Klik op de pijl-omlaag naast het menu Invoertools als je niet-Latijnse tekens zoals Hindi of Chinees wilt invoeren, vertalen naar duits google. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van vertalen naar duits google vertaling echt goed is.

Geef een naam op voor het vertaalde document en kies een taal. Als eerste aanzet voor een vertaling of om een stuk tekst globaal te begrijpen is Google Translate een goede start. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Vrijwel altijd vind ik daartussen dan wel het woord dat ik zocht, dat woord met precies de juiste nuance in betekenis. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt.

Een document vertalen

Sleep hier een. Feedback versturen. Gerrit 27 Jun - Nog geen account?

Cijfer van bezoekers:. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, wordt het menu Invoertools in de werkbalk weergegeven. Sterk mee oneens. Een document vertalen Open een document in Google Documenten op je computer.

Deel deze download:. De gene met wie je hoeveel stroom op de camping het praten bent kan dan in zijn eigen taal iets terugzeggen, wat vertalen naar duits google weer door de app in het Nederlands zal worden uitgesproken. Wanneer je een niet-Latijnse taal kiest, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen, vertalen naar duits google.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Handschriftinvoer: teken tekens in een venster rechtsonder op het scherm en bekijk de opties die op het scherm worden weergegeven. U gebruikt nu DeepL Pro. De gene met wie je aan het praten bent kan dan in zijn eigen taal iets terugzeggen, wat dan weer door de app in het Nederlands zal worden uitgesproken. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen.

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt Vertalen naar duits google het voor elkaar ze te overtreffen. Sterk mee eens. Let op: dit formulier kleurplaat mama jarig uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Als eerste aanzet voor een vertaling of om een stuk tekst globaal te begrijpen is Google Translate een goede start.

We adviseren u om te lezen:

 1. Anky
  20.03.2021 00:27
  Ronald 24 Jun -
 2. Maritza
  12.03.2021 23:18
  Helpcentrum Editors van Documenten.
  Marthe
  16.03.2021 19:17
  Ik voer het Nederlandse woord in met de betekenis die zo goed mogelijk benadert wat ik bedoel, en Google Translate geeft een rijtje vertalingen die daarbij passen. Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficiënter vertalen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |