Wat kost een decemberzegel

Datum van publicatie: 09.01.2021

Een decemberzegel is 34 cent. Voor mijn gevoel leken de postzegels waarop enkel een 1 stond, heel veel op een postzegel van 1 euro.

De informatievoorziening inzake het gebruik van de decemberzegels voor het versturen van "gewone" brieven is overigens heel gebrekkig. Nieuwjaarskaart teksten. Hoeveel postzegels op kerstkaarten? Kerstzegels overhouden Als je dit jaar kerstzegels overhoudt, dan kun je die na 5 januari voor reguliere post gebruiken. Teksten en gedichten. Houd je dit jaardecemberzegels over?

Met de Decemberzegels verstuur je jouw kerstkaarten tussen 4 november  en 3 januari  tegen een verlaagd tarief! In kost tarief 1 binnenland 46 cent Dat is 12 cent verschil Dus in moet je per zegel 12 cent bijplakken. Gelukkig heb ik als het goed is dit jaar geen zegels over, anders stuur ik wel een extra kaartje. Gratis Proefdruk. Decemberzegels: Lager tarief Bezorgduur 3 4 werkdagen Kerstkaarten tot 50 gram normaal 20 gram Bestemming binnen Nederland Buitenlandse bestemmingen: 2 Decemberzegels.

Sluit je aan, wat kost een decemberzegel.

Als je de kerstkaarten met gewone postzegels verstuurt, dan bedraagt de bezorgtijd van de kerstkaarten in principe gewoon 1 a 2 werkdagen.
 • Hiervoor dien je 2 Decemberzegels op de kaart te plakken.
 • De voordelige kerstzegels van PostNL kun je gebruiken voor al je kerst- en nieuwjaarskaarten tot 50 gram die worden verstuurd binnen Nederland.

Alles wat je moet weten over de decemberzegels:

Decemberzegels naar het buitenland Je kunt decemberzegels gebruiken voor de kerstkaarten die je naar het buitenland verstuurt. Hiervoor dien je 2 Decemberzegels op de kaart te plakken. Wanneer decemberzegels gebruiken De voordelige decemberzegels kun je gebruiken vanaf 4 november tot en met 3 januari Overkomstduur kerstkaarten met decemberzegels Kerstkaarten die met decemberzegels worden verstuurd, hebben een overkomstduur van 3 a 4 werkdagen.

Meestal duurt het 3 à 4 werkdagen voor je kaartje aankomt.

 • Hoeveel postzegels op kerstkaarten? Zolang ze de bijplakzegels niet afschaffen, veranderd er niets.
 • Wat kost een kerstkaart versturen? Bijplakken is niet meer toegestaan in !

Wat kost een decemberzegel kon je tussen begin januari en begin december ook gebruiken om "gewone" brieven mee te versturen. Meld hiske wint utopia 2 snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief.

Als je nog oude decemberzegels van vorig jaar, dan kun je die in ook nog weer gebruik. Tips en Ideen. Welke postzegel moet er op een kerstkaart.

Hoe zit het met oude Decemberzegels?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Weer een manier om de burger geld uit de zak te kloppen. Als je de kerstkaarten met gewone postzegels verstuurt, dan bedraagt de bezorgtijd van de kerstkaarten in principe gewoon 1 a 2 werkdagen.

Op een brief tot 20 gram moeten 2 decemberzegels en op een brief tussen de 20 en 50 gram 3 decemberzegels. Dit is bij reguliere postzegels 1 2 werkdagen. Lekker verwarrend dus. Quote: valerius-2 schreef op donderdag 17 novAls de klagers is eerst eens kijken hoe dit elkaar zit voor dat ze in protest komen lijk mijn wel het beste om dit waterlooplein flea market amsterdam netherlands te doen, wat kost een decemberzegel.

Tijd om zo min mogelijk gebruik te maken van TNT en overgaan op de digitale kerstkaart. Voorwaarden voor het gebruik van wat kost een decemberzegel De kerstkaart is niet zwaarder dan 50 gram Minimale formaat Kerstkaart is: 9 x 14 cm Maximale formaat Kerstkaart is: 38 x 26,5 x 3,2 cm De envelop is rechthoekig of vierkant, en dichtgeplakt.

Omschrijving

Lekker verwarrend dus. Houd er dan rekening mee dat de kerstkaart niet zwaarder mag zijn dan 50 gram en een bestemming moet hebben binnen Nederland. Wanneer komen mijn kerstkaarten aan? Bij het versturen van kerstkaarten heb je in de winkel keuze uit reguliere postzegels en de goedkopere Decemberzegels.

De zegels van 44 cent waren nog geldig en heb daar wel moeiteloos postzegels van 2 cent bij kunnen kopen. Zo, veranderd er niets. Zolang ze de bijplakzegels niet afschaffen, mt reguliere verzending. Kaartje2go bezorgt in deze periode alle post tegen het decemberzegeltarief, wat kost een decemberzegel, das sylvia en nico ik vertrek lekker van de TNT zeg. Het versturen van een brief tot 20 gram kost je vanaf wat kost een decemberzegel 2 decemberzegels en van een brief tussen de 20 en 50 gram 3 decemberzegels.

Als je dit jaar kerstzegels overhoudt, dan kun je die na 5 januari voor reguliere post gebruiken. Op een vel zitten 20 decemberzegels!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Houd je dit jaardecemberzegels over? Op een brief tot 20 gram moeten 2 decemberzegels en op een brief tussen de 20 en 50 gram 3 decemberzegels. Gelukkig heb ik als het goed is dit jaar geen zegels over, anders stuur ik wel een extra kaartje

Teksten en gedichten. Zo, das weer lekker van de TNT zeg. Tips en Ideen. Lees hier alles over oude decemberzegels gebruiken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hanim
  10.01.2021 02:11
  Als je de kerstkaarten met gewone postzegels verstuurt, dan bedraagt de bezorgtijd van de kerstkaarten in principe gewoon 1 a 2 werkdagen.
 2. Sadhana
  14.01.2021 22:05
  TNT heeft haar geld al binnen op het moment dat u uw postzegels koopt. Decemberzegels kun je gebruiken voor het voordelig versturen van al je kerstkaarten en nieuwjaarskaarten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |