Woorden met x en y wordfeud

Datum van publicatie: 17.11.2020

Ik zoek dus meer woorden, zonder de combinatie qu. Online spelletjes zoals Wordfeud op een tablet , blackberry, smartphone zijn zeer in trek bij iedereen op de wereld.

Wordfeud: woorden met weinig klinkers Soms zit het niet mee met Wordfeud en krijg je lang geen klinkers binnen. Hij staat nu in de lijst. Reactie infoteur , Dankjewel! An easy-to-use point of sales system for your budtenders. Oscar zegt:.

We don't just track dollars and cents, we track every gram of medicine at your MMC? His hands stilled in her mass of curls and he locked gazes with her. Zij praten immers over het s-woord. Wordfeud: woorden met weinig klinkers Soms zit het niet mee met Wordfeud en krijg je lang geen klinkers binnen! Staat niet in jullie lijst.

Staat niet in jullie lijst. Kunnen en willen jullie het alsnog toevoegen of aangeven waarom dit niet kan, Anke Reactie infoteur , Hallo Anke, Ik ben niet degene die de woordenlijst van wordfeud beheert. Cue en Cues is inderdaad een goede toevoeging!
  • Dankjewel voor je bijdrage. De woorden die beginnen met se- en wel met een x gespeld worden zie Woordenlijst Nederlandse taal, het zgn.
  • Blake tied the horse to a tree before he approached her and spoke, keeping his voice low.

2 reacties

Simone zegt:. De letter H is ook een gouden letter! Ah,eh,oh,uh en ha,he,ho,ho,hu zijn allemaal toegestane 2 letter woorden :- Met 4 punten is dit altijd mooi om in een hoekje te leggen met TL. Pakte hij ook bij mij. Op deze manier scoor je punten en blijf je niet met de letter c, q, x of y zitten! Dankjewel voor je bijdrage. Kokkiee , 17 Queen staat zeker wel in de lijst!

Als je denkt dat hij veel klinkers heeft is dit een absolute aanrader. Pakte hij ook bij woorden met x en y wordfeud. Woorden met een X Beginnend met de letter R radix rectrix redox reductieoxidatie reflex reflexologie reflux relaxatie relaxed relaxen relaxhuis remix reotaxis retroflexie rex rexisme roux.

Ari11 Inox wordt ook goedgekeurt. Woorden met een X Beginnend met de letter S saxofoon solex suffix.

296 woorden beginnen met x

Staat niet in jullie lijst. Woorden met een X Beginnend met de letter Z zeaxanthine. Tanya infoteur , 7 Een mooie lijst, ik zal hem zeker gebruiken, maar wordfeud heeft een eigen lijst met te gebruiken woorden.

Wordfeud is zeer leuk om te spelen doch soms frustrerend… Een aantal evidente wooorden worden niet aanvaard… Zoals cd, cv…er zijn er nog die me niet te binnen schieten op dit moment.

Tags beste wordfeud woorden highscores scrabble woorden wordfeud. De Y vind ik overigens de lastigste letter. It's all about the patients. Ze vereisen geen extra cons….

Ligt dat aan het feit dat de Amerikanen zo preuts zijn. I Understand.

Bezoek ook onze 'Tips and Tricks' website:

Anrasisa zegt:. Dit vermindert de bedenktijd voor de gebruiker die opzoek is naar woorden c, q, x of y om nog makkelijk te winnen met een goed totaalresultaat in Wordfeud.

Kokkiee , 17 Queen staat zeker wel in de lijst! Hanneke Diependaal zegt:.

Jeroenbest gesorteerd van alle andere lijstjes wat mij betreft, 26 Fylum wordt goedgekeurd door Wordfeud Reactie infoteur. Lekkere weglegger van de C in veelal gaten die E ligt vaak nog ergens open.

Wordfeud; online scrabble op je telefoon. Extra zakgeld verdienen op internet door e-mails te lezen en websites te bezoeken. Wordt niet geaccepteerd omdat het niet in het woordenboek zou staan! Ander woord voor samenscholing letter H is ook een gouden letter. Dank U voor deze mooie lijst.

Woorden met een X Beginnend met de letter R radix rectrix redox reductieoxidatie reflex reflexologie reflux relaxatie relaxed relaxen relaxhuis remix reotaxis retroflexie rex rexisme roux, woorden met x en y wordfeud. Van scrabbelaars verwacht ik beter?

Het beste woord is: skyboxje voor 31 punten

Ari , 11 Inox wordt ook goedgekeurt. De Y vind ik overigens de lastigste letter. Previous article Merken gebruiken Wordfeud.

He wanted to give it to her, 1 Woorden met q 5 letters: quant die staat niet in het lijstje maar kan wel, beetje jammer…. Give us a call at or fill out our contact form. Dankjewel voor je bijdrage Nanda .

We adviseren u om te lezen:

  1. Matisse
    18.11.2020 19:52
    Jeroen , 26 Fylum wordt goedgekeurd door Wordfeud Reactie infoteur , Dankjewel, ik zet hem in de lijst! Ik zet hem in de lijst.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |