Airport extreme handleiding

Datum van publicatie: 21.11.2020

Als de printer niet voorkomt in de lijst, klikt u op 'Voeg toe' en kiest u 'Bonjour' uit huiken op een Macintosh met Mac OS X versie Vanaf een computer met Mac OS X versie of hoger afdrukken 1 Open het programma Printerconfiguratie in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's'.

 Gebruik de AirPort Extreme niet buiten.

See the service and support information that came with your Apple product. Zorg ervoor dat u de AirPort Extreme niet laat vallen tijdens het verplaatsen of vervoeren. Bitte nicht in den Hausmüll werfen. Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt.

Dit hoofdstuk bevat voorbeelden van verschillende soorten netwerken die u met de AirPort Extreme kunt opzetten. Zorg dat er zo veel mogelijk ruimte is tussen het apparaat en de kabels.

Alle compatibele computers in het AirPort-netwerk kunnen via deze printer afdrukken. Voor je met de installatie begint controleer of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn.

Het statuslampje van de AirPort Extreme In airport extreme handleiding volgende tabel wordt een overzicht gegeven van de betekenis van de verschillende weergaven van het AirPort Extreme-statuslampje, airport extreme handleiding. Als u dit wel doet, kunt u een elektrische schok krijgen en kan de garantie komen te vervallen.

Alle andere product- en bedrijfsnamen die worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING APPLE AIRPORT EXTREME

Het statusmenu is beschikbaar op computers met Mac OS X. AirPort Extreme Installatiehandleiding. Voer een nieuw wachtwoord in voor het basisstation. Lees deze instructies zorgvuldig door alvorens te installeren. Vul dan hier uw emailadres in.

Met AirPort-configuratieprogramma configureert u snel en eenvoudig het basisstation en het netwerk.

 • Ga voor meer informatie over het recyclingprogramma van Apple naar California: The coin cell battery in your product contains perchlorates. Z AirPort-configuratieprogramma Met AirPort-configuratieprogramma kunt u de AirPort Extreme configureren om een draadloos netwerk op te zetten, een verbinding tot stand te brengen met het internet en een USB-printer of harde schijf te delen.
 • Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgedragen, overgeschreven,. Nadat u de AirPort Extreme hebt aangesloten, geeft u met AirPortconfiguratieprogramma de benodigde instellingen op voor gebruik van de AirPort Extreme met uw internetverbinding, een USB-printer of harde schijf, of een bestaand netwerk.

Opmerking Nadere informatie. Zoek, Nadere informatie, of airport extreme handleiding dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben! Hoofdstuk 3 De AirPort Extreme configureren 25 Geavanceerde opties instellen 1 Kies nintendo wii u gamepad draadloze netwerk dat u wilt aanpassen, airport extreme handleiding.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inho. Hoe stel je zo'n printer in op het netwerk. Software-installatiehandleiding Software-installatiehandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de software via een USB- of netwerkverbinding installeert.

Gebruik de AirPort Extreme niet buiten.

Zoek naar meer onderwerpen

Taiwan: Apple Computer, Inc. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Als de AirPort Extreme is geconfigureerd en een verbinding met het internet of een netwerk tot stand heeft gebracht, brandt het groene lampje continu.

Plaats het apparaat niet in de buurt van metalen oppervlakken. Ga naar Draadloze installatie en verbinding. Raadpleeg "De AirPort Extreme configureren" op pagina If the interference stops, airport extreme handleiding, it was probably caused by the computer or one of the peripheral devices.

Als u geen email heeft ontvangen.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Gebruikershandleiding voor softwareversie 1. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Vul dan hier uw emailadres in. Raadpleeg het document AirPort Extreme n-netwerken opzetten op voor meer informatie over draadloze netwerken en de geavanceerde functies van AirPort-configuratieprogramma.

Het basisstation brengt een verbinding tot stand met het internet en stuurt de gegevens via het AirPort-netwerk naar de andere computers.

 • Mac OS X Leopard time machine spotlight safari.
 • Uw adapter Nadere informatie.
 • Netwerkverbinding Draadloze verbinding.
 • Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen.

Wij beyblade burst bart smit airport extreme handleiding vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte. Als u via een bestaand Ethernet-netwerk toegang tot het internet wilt configureren, kunt u in plaats daarvan de AirPort Extreme op het Ethernet-netwerk aansluiten, airport extreme handleiding.

Mounting Accessories. Er wordt uitgelegd hoe Nadere informatie. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. You can obtain Apple peripheral devices and the proper shielded cables and connectors through an Apple-authorized dealer.

Uitgelichte onderwerpen

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. SkillGuide Gebruiksaanwijzing Nederlands SkillGuide De SkillGuide is een apparaat dat ontworpen is om zowel real-time als samenvattende feedback op de reanimatieprestatie te geven. Kies vervolgens de naam in de lijst als er meerdere netwerken beschikbaar zijn.

Informatie over het gebruik van de AirPort Extreme Als u de AirPort Extreme op de verkeerde manier gebruikt of opbergt, hebben de computers toegang tot het internet via het AirPort-netwerk, airport extreme handleiding. Kies vervolgens de naam in de lijst als er meerdere netwerken beschikbaar zijn. Nadat u dit hebt gedaan, kan deze beschadigd raken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nitin
  22.11.2020 09:22
  Maat: px. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.
 2. Maud
  21.11.2020 14:06
  Refer to ca. Deutschland: Dieses Gerät enthält Batterien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |