Huisje boompje beestje poepen en plassen op de camping

Datum van publicatie: 10.01.2021

Carlijn en Raaf komen er al gauw achter dat ze onvoldoende getraind hebben. Ik woon bij mama.

Op het wad. Fahd gaat tropische kevers bekijken. Spruitjes of spinazie. Op zolder vindt Raaf een oud schilderij. Huisje Boompje Beestje Mooi rood is niet lelijk! Fahd en Raaf gaan naar 't circus.

De aardappel. Raaf beschermt ondertussen de egel? Fahd krijgt intussen les van de strandwacht over vlaggen, eb en vloed. Zondag met Lubach. Fahd trapt in de hondenpoep. In 'n Chinees restaurant raken Carlijn en Raaf verwikkeld in een avontuur.

Fahd gaat bij 'n circusschool op zoek naar talenten die de voorstelling kunnen redden. De verlanglijst

Meest bekeken uitzendingen van Huisje Boompje Beestje

Maar waar komt suiker eigenlijk vandaan? Logeren is leuk, maar wat als je heimwee krijgt? Zou het Raaf dan toch lukken om op de maan terec Carlijn wil weten hoe weermannen h Een mier heeft, net als de meeste andere insecten, voelsprieten op haar kop.

Zo is het bij ons bijvoorbeeld de regel om met je mond dicht te eten en met mes en vork te eten.

 • In december vallen stapels glimmende folders met de mooiste foto's van speelgoed in de bus van het clubhuis. Fahd leert ondertussen alles over dui
 • Raaf let niet op en vliegt tegen een kasteel. Carlijn gaat op

Er staat een lange rij voor het wc-hokje op de camping: Fahd komt er maar niet af. Hoe worden jonge dieren geboren. We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei.

Dit wil ik. Raaf wil alvast weten hoe duinen werken: wat zijn het precies en wat doen ze eigenlijk? Zondag met Lubach.

Poepen en plassen

Fahd gaat op zoek naar verschillende drollen om tentoon te stellen. Fahd neemt een duik om te zien welke dieren nog meer in de zee leven. De aardappel is een eetbare knol.

De wolf leeft in het wild in roedel. Huis te koop italië kust onverteerde delen van zijn maaltijd braakt de uil weer uit: uilenballen. Fahd gaat naar poeppoli en leert hoe het darmstelsel werkt! Raaf heeft er enorm veel zin in en is zo enthousiast dat hij verdwaalt. Plotseling gaat de lamp kapot en mo Carlijn probeert in China een mysterie te ontrafelen.

Hoe woont een das.

Aanbevolen

Hij loopt weg. Mensen raken elkaar aan bij het hand geven, verjaardagszoenen, hand in hand naar de gym lopen, omhelzen, nachtzoen en aanrakingen bij sport en spel; een aanraking kan prettig zi Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Er zijn ook ber

 • Dat vraagt Raaf zich af tijdens een dagje in een groot zeezoogdierenpark.
 • Hoe worden jonge dieren geboren?
 • Dieren en hun drollen.
 • Vincent van Gogh.

Dan is Raaf stilletjes verdwenen. Intussen ontdekt Raaf dat de huismiddeltjes inderdaad werken… Aflevering Thema: Kerst. Hoe vinden nachtdieren hun voedsel in het donker. Hierdoor leren Carlijn n Raaf van alles over weidevogels? De tulp is een mooi voorbeeld van een bolgewas. Meer weten over deze cookies, of wil je de cookie-instellingen voor onze websites wijzigen. Geruisloos vliegt de uil door de nacht op zoek naar prooidieren, zoals muizen.

Huisje boompje beestje: Poepen en plassen

Er zijn helaas soms ook ruzies waarbij het niet meer goed komt tussen twee mensen. Er prikt iets in de stapel hout in de tuin: een egel! Fahd en Raaf gaan naar 't circus.

Mensen en dieren horen geluid wanneer het trommelvlies van het oor in trilling wordt gebracht.

Fahd en Raaf genieten van de zon. Allebei zien ze er anders uit dan de meeste mensen en raven. Voor meer informatie zie ons Privacy statement. Op de fiets naar school.

We adviseren u om te lezen:

 1. Audry
  10.01.2021 17:45
  Raaf ontdekt z'n talent: hij wordt spreekstalmee
 2. Kenji
  19.01.2021 22:52
  In deze aflevering komen we nog meer te weten over het leven en gedrag van de vleermuis.
  Janouk
  17.01.2021 05:50
  Mooi rood is niet lelijk!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |