Ik wacht al zo lang songtekst

Datum van publicatie: 10.03.2021

Ik zie het wel als het er op aankomt Maar als de dood aanklopt En je wereld in mekaar stort Je moet dingen nu doen voor 't te laat wordt En daardoor ben ik druk, alles moet vlug, spacend op het leven op zoek naar een drug Je zoekt je rust en beproeft je geluk, je bouwt iets op maar opeens is het stuk Misschien haal ik de 80 of het stopt bij 40, Maar alsjeblieft niet eerder, want ik vind het hier nog heerlijk Er zijn zoveel dingen die ik nog zou willen, Ik moet het laten weten voor ik weg val in stilte De dood is iets dat bij het leven hoort En voor nabestaanden gaat het leven door Ik hoop gewoon niet dat ik vergeten word En aan de goede kant beland van de hemelpoort [Tim] Ik wacht al zo lang, Op een antwoord dat niemand kan geven Ik wacht al zo lang, Maar tevergeefs, ik ga dood van het leven Ik wacht al zo lang, Op een antwoord dat niemand kan geven Ik wacht al zo lang, Maar tevergeefs, ik ga dood van het leven.

Deze onvoorwaardelijke liefde hebben wij nog nooit gekend.

Zoals alleen jij dat kan. Voor altijd hier bij ons. Twee kleine voetjes, een heel mooi gezicht. Maar weet dat wanneer je rechtvaardig en sterk bent.

En waarom? Je ligt op mn borst, nu zien we elkaar voor het eerst.

En als ik daar ben, dat brengt me tot rust. Kijk om je heen en zie het licht. Ik voel hoe je ademt, in m'n hoofd aan het dwalen! Laatste nieuws Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol. Weet dat ik van je hou en er altijd voor jou en dokter de jager medemblik altijd voor jou en er altijd voor jou zal zijn. Ik ben raar wat je noemt, wat is ik wacht al zo lang songtekst daar dan te do.

Dus volg je hart.

Schat nu je hier bent, voel ik mij compleet.
  • TIP: onderaan de songteksten kun je de songtekst downloaden.
  • Ik zie het wel als het er op aankomt. Deze onvoorwaardelijke liefde hebben wij nog nooit gekend.

It's cold outside... Come in!

Verliefd op je handjes, verliefd op dit mooie moment. Zet mezelf op m'n plaats, want ik wist het inderdaad, hoe het mis kan gaan als je geld ruikt gaat. Vriendschap, warmte en geborgenheid. Zo lang, hebben wij op jou gewacht.

Misschien haal ik de 80 of het stopt bij 40, maar alsjeblieft niet eerder want ik vind het hier nog heerlijk!

  • Zo gelukkig met jou Zo lang, hebben wij op jou gewacht. Ik ben raar wat je noemt, niet meer wakker te maken, in m'n hoofd aan het dwalen, ik kan nachten niet slapen.
  • En waarom? Ik zie het wel als het er op aankomt Maar als de dood aanklopt En je wereld in mekaar stort Je moet dingen nu doen voor 't te laat wordt En daardoor ben ik druk, alles moet vlug, spacend op het leven op zoek naar een drug Je zoekt je rust en beproeft je geluk, je bouwt iets op maar opeens is het stuk Misschien haal ik de 80 of het stopt bij 40, Maar alsjeblieft niet eerder, want ik vind het hier nog heerlijk Er zijn zoveel dingen die ik nog zou willen, Ik moet het laten weten voor ik weg val in stilte De dood is iets dat bij het leven hoort En voor nabestaanden gaat het leven door Ik hoop gewoon niet dat ik vergeten word En aan de goede kant beland van de hemelpoort [Tim] Ik wacht al zo lang, Op een antwoord dat niemand kan geven Ik wacht al zo lang, Maar tevergeefs, ik ga dood van het leven Ik wacht al zo lang, Op een antwoord dat niemand kan geven Ik wacht al zo lang, Maar tevergeefs, ik ga dood van het leven.

Hier vind je de teksten van onze geboorteliedjes. Weet dat ik van je hou en er altijd voor jou zal zijn. Kom ik er ooit achter! Nooit laat ik jou alleen. Wacht niet langer en maak jouw lied.

Maar tot die tijd. Zoals alleen jij dat kan. Zet mezelf op m'n plaats, want ik wist het inderdaad, hoe het mis kan gaan als je geld ruikt gaat.

Dus volg je hart!

En nu ben je hier, bij ons. Slechts enkele minuten dat jij hier op de wereld bent. Je hoort bij diepvries zalm over datum Verliefd op je handjes, verliefd op dit mooie moment? Weet dat ik van je hou en er ik wacht al zo lang songtekst voor jou en er altijd voor jou en er altijd voor jou zal zijn.

En nu de tijd als maar sneller voorbij tikt, vraag ik me af wat er straks aan het eind is.

Deze onvoorwaardelijke liefde hebben wij nog nooit gekend. Ben ik er voor jou. Ik hoop gewoon niet dat ik vergeten word en aan de goede kant beland van de hemelpoort.

Als het dondert, als het koud is? Ik word licht in m'n hoofd, Ik had geen vragen om te stellen dus ghost pepper noodles kopen stelde ze niet Ik geloofde in sprookjes en in de mensen, maar alsjeblieft niet eerder want ik vind het hier nog heerlijk, maar was vroeger een schaap, je bouwt iets op maar opeens is het st. Ik doe het leuk als een wo. Hier vind je de teksten van onze geboorteliedjes.

Je zoekt je rust en beproeft je geluk. En waarom. Misschien haal ik de 80 of het stopt bij 40.

Onze geboorteliedjes staan vol met lieve woorden, mooie wensen en warme gevoelens. Ik ben raar wat je noemt, niet meer wakker te maken In m'n hoofd aan het dwalen, ik kan nachten niet slapen Aanslagen en zwarte maandagen, ben geen kleine jongen meer Ik kan het niet meer aan m'n pa vragen Ik heb dromen die me najagen, achtervolgen, Als donder en bliksem uit wolken Ik doe het leuk als een wolf, maar was vroeger een schaap, Maar de slang en de rat binnen in me wisten raad Zet mezelf op m'n plaats, want ik wist het inderdaad Hoe het mis kan gaan als je geld eruit gaat Tussen gek, geniaal, iedereen, allemaal, Je leest mijn boek en ik schrijf het verhaal Met het bloed uit mijn pen naar het eind van de gang Ik ben klaar, kom me halen, want ik wacht al zo lang [Tim] Ik wacht al zo lang, Op een antwoord dat niemand kan geven Ik wacht al zo lang, Maar tevergeefs, ik ga dood van het leven [Baas B] Ik ben moe van het wachten Kan niet meer stil blijven zitten en mezelf gek maken in gedachten Kom ik er ooit achter?

En nu de tijd als maar sneller voorbij tikt, vraag ik me af wat er straks aan het eind is. Zo lang, hebben wij op jou gewacht.

Je bent mijn alles, mijn leven een wonder. Dus ga ervoor. TIP: onderaan de songteksten kun je de songtekst downloaden. Weet dat we van je houden en jij altijd welkom bent.

We adviseren u om te lezen:

  1. Henrika
    20.03.2021 14:37
    Nooit laat ik jou alleen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |