Kaartje tram amsterdam

Datum van publicatie: 11.01.2021

Haal het uiterste uit je verblijf in Amsterdam Profiteer van onbeperkte toegang tot alle openbare vervoersdiensten van de GVB door de hele stad Leer Amsterdam kennen vanuit een lokaal perspectief door gebruik te maken van de bussen, de trams, de metro en de veerponten over het IJ. Met het 1 uurkaartje reis je vanaf de eerste check-in 1 uur lang met alle GVB-lijnen.

Het bedrijf zegt niet hoeveel gebruikers er zijn.

Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent. Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt: Overzicht cashloosreizen in het OV   Waar vind je het tarief van losse kaartjes? Hier kun je alle reisproducten, behalve jaarabonnementen kopen.

Duur:   1 - 5 dagen. Je kaart is gemakkelijk te gebruiken. In samenwerking met indebuurt Rotterdam.

Laat je inspireren. Activeer je aanmelding via de link in je inbox. De sterrenstoep past niet in de grootscheepse vernieuwing van het Zuidplein.

Sluit E-mail. Belevenis Highlights. Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer kaartje tram amsterdam water.

Wat is het?

Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Volledig scherm. Wat is Sentire? Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart.

Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Losse kaarten Af en toe met de bus, tram of metro?

Dit product is voordelig als je regelmatig met de GVB nachtbus reist. Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve NS. Maximaal 3 kinderen per begeleider. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland.

Aan de hand van de geboortedatum wordt de prijs bepaald, kaartje tram amsterdam.

Wijzigingen

Met dit gratis product op je OV-chipkaart, is je overstap tussen GVB nachtbussen kosteloos, wanneer je je nachtbusrit met saldo betaalt. Bereid je voor op je activiteit Trefpunt. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart.

De metro ging al eerder over op cashless , eind volgden de bussen.

Dat kan. Duur:   1,5 uur, kaartje tram amsterdam. Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent. Blijf ingelogd. Het is daarnaast ook nog mogelijk om een los kaartje te kopen voor het openbaar vervoer.

GVB 2 x 1 uur kaart

Klik op "Prijs opbouw" voor meer prijsinformatie. Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling. Boek nu. Activeer je aanmelding via de link in je inbox. Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen.

Niet geldig in de Thalys! Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails, kaartje tram amsterdam. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd. De sterrenstoep past niet in de grootscheepse vernieuwing van het Zuidplein. Dit heet reizen op saldo. En maakt het werken in het ov veiliger.

GVB 1 uur kaart

Ontdek Amsterdam op je eigen tempo en maak 1 tot 7 dagen lang dag en nacht onbeperkt gebruik van de metro, de trams, de bussen en de veerponten over het IJ.

Niet geldig in de Thalys. Dan zijn dit de handigste kaartjes.

Ook interessant. Print sluiten. Het is daarnaast ook nog mogelijk om een los kaartje te kopen voor het openbaar vervoer. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen, kaartje tram amsterdam.

We adviseren u om te lezen:

  1. Moshe
    18.01.2021 19:51
    Blijf ingelogd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |