Kpn eu bundel aanzetten

Datum van publicatie: 22.11.2020

Wilt u deze kosten liever indekken? Je betaalt na verbruik van je bundel hogere, lokale tarieven. Bekijk onze overstapservice.

Geen onverwachte kosten, zo werkt het Ga jij buiten de EU op vakantie? Als je door je minuten en sms'jes heen bent, betaal je per minuut en sms een hoger tarief. Overige tarieven mobiel Download. Hoe maak ik gebruik van internet in het buitenland? Op reis buiten de EU?

Meer informatie, kpn eu bundel aanzetten. Hieronder vind je de tarieven in het buitenland van jouw mobiele abonnement. Naar MijnKPN. Je bundel is 31 dagen geldig vanaf het moment dat je 'm bestelt en vervalt niet aan het eind van de kalendermaand? Je kunt dan niet meer internetten en maakt geen onverwachte internetkosten?

Bellen en internetten met de voordeelbundels voor buiten de EU.

De EU regulering geldt niet op zee of in de lucht, bijvoorbeeld op de veerboot, het cruiseschip of in het vliegtuig. Daarom zit je goed bij KPN. En wanneer heb je een Extra Bundel nodig?

Tarieven en overig

Ontvangen van een sms is altijd gratis. Zodra er wel providers zijn, kun je de lijst met aanbieders en alle andere belangrijke informatie vinden op deze pagina. Bekijk tarieven. Tarieven per land Wat is je bestemming? Maak je binnen de EU gebruik van mobiel internet op de veerboot, het cruiseschip of in het vliegtuig? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken voor onverwachte internetkosten. Ook ziet u het internet, bel, en sms verbruik in de MijnKPN -omgeving.

Denk hierbij aan documenten waaruit de vestiging van uw onderneming in Nederland of uitvoering van uw voornaamste economische activiteit in Nederland blijkt?

Voorwaarden van Extra Bundel. Laat uw gegevens achter. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken, kpn eu bundel aanzetten. Ook dan hoef je je geen zorgen te maken voor onverwachte internetkosten!

Telefooninstellingen in het buitenland

Bel- en sms-verkeer wordt in het buitenland soms trager verwerkt. Bekijk onze overstapservice. Hoe werkt het? Wil je verder internetten, dan kun je een nieuwe bundel aanzetten.

Zo weet je altijd hoeveel je nog over hebt, kpn eu bundel aanzetten. Naar tarieven. Hoe werkt het. Onze KPN Schoenen outlet filling pieces helpen u. Geen onverwachte kosten. Koppel dan je mobiele abonnement aan jouw KPN ID en doorloop kpn eu bundel aanzetten dit stappenplan Pas aan naar het gewenste abonnement De 1e dag van de volgende maand gaat de wijziging in Een abonnement kan je n keer per maand kosteloos verhogen of terugzetten naar het abonnement wat je hebt afgesloten.

Of je abonnement verhogen

Bel- en sms-verkeer wordt in het buitenland soms trager verwerkt. Vul je land in en zie wat voor jouw land van toepassing is. Heb je een opwaardeerkaart of opwaardeerbon in Nederland gekocht?

Bel naar 3. Overige tarieven mobiel Download. Ben je op reis in de EU? Heb je een opwaardeerkaart of opwaardeerbon in Nederland gekocht. Ben jij door je bundel heen! Wilt u deze kosten liever indekken, kpn eu bundel aanzetten.

Tarieven voor Prepaid in het buitenland. Op dit moment zijn er nog geen providers die LBO aanbieden en kun je hier daarom nog geen gebruik van maken.

Bellen en sms’en

Open de MijnKPN app. Naar de toestelhulp. Meer over KPN Hussel.

Bellen vanuit Nederland naar het buitenland wordt per seconde verrekend. Naar MijnKPN. Wij bellen u de eerstvolgende werkdag terug.

We adviseren u om te lezen:

 1. Crista
  27.11.2020 17:00
  Wilt u deze kosten liever indekken?
 2. Ilva
  23.11.2020 17:30
  Op dit moment zijn er nog geen providers die LBO aanbieden en kun je hier daarom nog geen gebruik van maken.
  Tijme
  22.11.2020 22:53
  Hieronder vind je de tarieven in het buitenland van jouw mobiele abonnement. In het buitenland internetten via een eigen gekozen provider.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |