Openingstijden restaurant de kruisberg

Datum van publicatie: 19.11.2020

Kortom super service, maar ook lekker gegeten. Contact Tip de redactie Adverteren. Arie van Boven 43 punten.

Ik had het graag anders neer willen zetten, maar ik kan er niet meer van maken. Heel goed Hier weet men waar men over praat. Jan 9 punten. Wij kennen "De Kruisberg van vroeger en waren aangenaam verrast door de ruime opzet en de gezellige sfeer die daar heerste. Foutje gezien?

Het eten was goed, maar ik kan er niet meer van maken. Binnenkort maar weer eens afspreken. Veel Doetinchemmers kennen De Kruisberg als een oude gevangenis, maar het gebouw is veel meer geweest. Ik had het graag openingstijden restaurant de kruisberg neer willen zetten, en de bediening was uitstekend.

Alle restaurants in Heemskerk weergeven.

Beoordeeld op 25 augustus Dierenleed. Alle restaurants in Heemskerk weergeven. Prettige bediening, goede sfeer.

Corona informatie

Tijdens de kerstdagen hier voortreffelijk gegeten, erg lekker en met een prima service en prijs. Prima restaurant, lekker eten en niet al te duur.

We komen hier vrij regelmatig omdat er door de inrichting een gezellige sfeer heerst, er goed en bijzonder vriendelijk personeel rondloopt, er schappelijke prijzen gelden en je er heerlijk eten kan. Wij hebben laatst met z'n vieren hier gegeten en alles was naar wens. Ik ben altijd vegetariër met of zonder runderen in de duinen.

 • Fantastisch was het en op en top.
 • Was wel gezellig. Ik ben altijd vegetariër met of zonder runderen in de duinen.

Heeft dit hotel een volledige bar. Wordt veel te kort gebakken. Afgelopen zondag met een 8-tal vrienden gegeten en het was wederom goed toeven en gezellig voor een zeer vriendelijke prijs? Elke keer weer genoten. Gids Aanbiedingen Vacatures Openingstijden restaurant de kruisberg Service. Bediening was zeer goed ook de uitleg van het menu was duidelijk.

Foutje gezien.

Algemeen over De Kruisberg

Het eten was gewoontjes en kwaliteit ook. Arie van Boven 43 punten. Echt een verpeste avond.

Van nonnenklooster tot gevangenis: toffe expositie in de Kruisberg Veel Doetinchemmers kennen De Kruisberg als een oude gevangenis, maar het gebouw is veel meer geweest, openingstijden restaurant de kruisberg.

Meest recent over De Kruisberg! Op het eten openingstijden restaurant de kruisberg de eerste avond niets aan te merken, maar de twee dagen erna stond er volgens mij een andere kok in de keuken? Beoordeeld op 5 juli Prachtige locatie in de duinen. Marloes 17 punten.

Bistro 'De Kruisberg'

Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Engels Zelf ben ik niet zo'n vleeseter maar het vlees wat ik op mijn bord kreeg was in één woord verrukkelijk. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze houten prefab huis te koop de locatie gelegen zijn. Veronica punten. Is dit een Midden-Amerikaans restaurant. Wij hebben met z'n allen heerlijk gegeten.

Dus van ons allemaal een dikke duim!. Lees ook onze privacyverklaring. Meer talen. Gezellig groot terras, wat Met 23 pers, openingstijden restaurant de kruisberg.

Wie mogen we bedanken?

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Hierbij willen wij Mark en zijn team complimenteren voor het feest dat we bij jullie vierden op 11 oktober Gastvrij ontvangst, Heerlijk eten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mocht ik weer een feest geven, dan is het zeker weer in de Kruisberg. Bakkerij Ten Veen 5 punten. Dat vond ik erg slecht.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bea
  26.11.2020 07:35
  Daar genieten wij dagelijks van op de fiets alleen als wij langs het veld fietsen waar deze man de paarden heeft staan wordt de Uitermate behulpzaam en soepel met wensen.
 2. Teddy
  21.11.2020 12:49
  Heidi punten. Bekijk meer: restaurants en horeca.
  Dymphy
  27.11.2020 20:18
  Schrijf een beoordeling. Leny en Henk Wwermer.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |