Trommel wasmachine zit los aeg

Datum van publicatie: 22.02.2021

Ik heb zeer veel spijt dat ik mijn oude wasmachine heb ingeruild voor een nieuwe Deva Son - 21 okt.

Als ik zo het forum doorlees is er mijn inziens sprake van een fabricage fout die tot tot brand had kan leiden. Dus moet ik een nieuwe vingerafdruk aanmaken, maar het probleem is dat de vingerafdruksensor niet werkt.

Ik als ex witgoed monteur begon er niet eens meer aan. Gepost dinsdag 2 september Re: AEG uit ophanging gescheurd Ongelezen bericht door jjpietje » 02 jan Lavamat L uit mei euro dus niet de goedkoopste. Gewoon in een dak, dus niet in een dakkapel.

Nederlandse vertaling door phpBB? Op de zogenaamde "service" van electrolux ben ik na een poging tot reparatie van mijn AEG droger al afgeknapt dus zal toch zelf aan de gang moeten of direct claimen bij AEG.

Vandaag n. Ongelezen bericht door Cora13 11 jan Kunststof kuipen zijn erom bekend dat de veer bevestiginsogen scheuren. Ja, vandaar mijn vraag. Repareren of vervangen en afdanken, trommel wasmachine zit los aeg.

Maar heb je de bovenkant er al af gehad? Helaas heb ik geen gevoelskwestie op wasmachinesnaar gebied

Account Options

Ongelezen bericht door tonvanspijk » 07 mar Dank voor correctie ophang ogen van de kuip ingescheurd maar opgelost zoals te zien is op de site van tros radar.

Had nb brand kunnen uitbreken. Lees dan over het vervangen en afdanken van de wasmachine. Lukt dat niet, dan kan de monteur alsnog de wasmachine komen repareren.

Ik ga aan de slag met de snaar. Als de centrifuge toeren of hoger draait, maakt de trommel lawaai en begint te schokken. Gepost dinsdag 2 september In een paar eenvoudige stappen weet je snel wat je garantierecht is n hoe je dat kunt halen. Als ik moet demonteren moet ik dan de afdichtingsrubber ook vernieuwen of kan ik de oude weer gewoon terug zetten, trommel wasmachine zit los aeg. Ben ik de eerste die dit meemaakt.

Populair in Elektronica & TV

Dan maakt de machine ook een vreselijk lawaai. JavaScript is disabled. Klappert de wasmachine qua geluid of beweging?

Login Je naam of e-mailadres. Met zeer teleurstellende groeten, Nico. Gewoon in een dak, dus niet in een dakkapel. Re: AEG uit ophanging gescheurd Ongelezen bericht door tonvanspijk 07 mar Wasmachine ook slechts 5,5 jaar oud, trommel wasmachine zit los aeg.

Re: AEG uit ophanging gescheurd Ongelezen bericht door Losliemos 24 dec Bij ons is vorige week hetzelfde gebeurd.

Wasmachine werkt niet

Ik heb via het webform Electrolux om een oplossing verzocht voor deze klaarblijkelijke ontwerp danwel fabricagefout. GGU CK02 zou niet mee doen. U zoekt denk ik een sok of een BH beugel.

Forum » Witgoed » AEG wasmachine: trommel is naar beneden gezakt. Vind deze reactie leuk.

Hij gaf er echter bij aan dat we er rekeing mee moesten houden dat binnen maanden het euvel weer zou optreden. Kan een monteur de machine ook niet aan de praat krijgen of is reparatie te duur. Dat voel je direct en het zou ook zomaar kunnen dat dat niet matched met 'tijdje lawaai gemaakt'. De AEG is al wat ouder en de kosten met het risico dat de lagers er zo weer uit liggen het repareren niet meer waard. Iedereen met een Lavamat van Trommel wasmachine zit los aeg zou ik aanraden om de achterkant eens open te maken en te kijken dit niet bij u ook staat te gebeuren.

Ook onze machine is maar 5 jaar oud. Storingsmeldingen Wasmachine werkt niet Lawaai of vreemde geluiden Water wordt niet afgepompt Lekkage Overige problemen Zelf repareren Probleem niet opgelost, trommel wasmachine zit los aeg.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ik lees dat echter niet in onderstaand stukje over uitsluitingen. Ik weet niet hoe ik hier foto' s kan toevoegen. Ik heb ook een AEG-wasmachine en deze staat op een houten vloer.

Tenzij de ";" betekend dat alle CK02 ramen erbuiten vallen Scheelt een factor 3 a 4? Bel anders een monteur, meestal krijgt hij het zonder grote demontage voor elkaar. En bij thuiskomst een enorme brandlucht en een ravage in de berging op zolder.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jethro
    22.02.2021 13:42
    Het lijkt of de trommel op de een of andere manier niet goed vastzit.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |