Vals geld scanner app

Datum van publicatie: 16.10.2020

Echt of Vals heeft de volgende kenmerken: gratis beschikbaar voor iOS en Android, laat u bankbiljetten controleren op echtheid, alleen geschikt voor eurobiljetten, herkent zelf of een bankbiljet van de oude of nieuwe serie is, heeft toegang nodig tot de camera van uw telefoon, plaats de template over het briefje en de app maakt automatisch een foto.

Echt of Vals.

Echt of Vals heeft de volgende kenmerken: gratis beschikbaar voor iOS en Android, laat u bankbiljetten controleren op echtheid, alleen geschikt voor eurobiljetten, herkent zelf of een bankbiljet van de oude of nieuwe serie is, heeft toegang nodig tot de camera van uw telefoon, plaats de template over het briefje en de app maakt automatisch een foto. Suggesties voor jou Bekijk alles. Het had even geduurd voor ik het door had. Swipe naar het juiste biljet. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Centraal Beheer. Feedback verzenden.

App-support Privacybeleid. Dus als u benieuwd bent of u echt of vals geld in uw portemonnee heeft of u vertrouwt het ergens niet, dan is dat simpel te checken met Echt of Vals. Categorie Financin. De app is ontwikkeld door De Nederlandsche Bank. De app is ontwikkeld door De Nederlandsche Bank. U krijgt dan meteen het resultaat te zien, vals geld scanner app.

Het blijft belangrijk om zelf ook het biljet te controleren met de voel-kijk-kantel methode. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Geld wordt tegenwoordig zo goed nagemaakt, dat met het blote oog moeilijk te zien is of het echt of vals is.

Beschrijving

Heb je meegedaan met de Savage Challenge? Die variëren van 5 en 10 euro tot de allergrootste biljetten. Feedback verzenden. De app gaat uiteindelijk de gemaakte foto van een biljet vergelijken met de echtheidskenmerken die een biljet echt moet bevatten.

De app heeft nog wel toegang nodig tot de camera van uw telefoon, omdat het anders niet mogelijk is om een foto te maken van een bankbiljet. Met deze app verandert je smartphone in een geavanceerde eurobiljetten scanner. Ja daar had ik de app niet voor nodig gehad.

Er is nog regelmatig vals geld in omloop. Copyright De Nederlandsche Bank N, vals geld scanner app. DNB Renovatie. Op het eerste gezicht doet die app wat ze moet doen. Feedback verzenden. Toch kan het voor bepaalde mensen handig zijn om regelmatig te controleren of het geld dat grootste snoek ooit bij zich of in de kas hebben echt is of namaak.

Kijk-voel-kantel

Met deze app verandert je smartphone in een geavanceerde eurobiljetten scanner. De hoeveelheid vals geld in omloop in Nederland is volgens DNB niet heel erg groot. Toch worden er in het criminele circuit veelvuldig nieuwe biljetten gedrukt, om snel even geld te verdienen.

Compatibiliteit Vereist iOS 9. Compatibiliteit Vereist iOS 9. Dan ben je vast op de hoogte van de mogelijke verdwijning van de TikTok-app uit de app-stores. Versie 1. Chat je dagelijks via WhatsApp.

Niet toegestaan , Althans, voor eventjes. De Europese bankbiljetten hebben standaard veel echtheidskenmerken, die per biljet weer verschillen, waardoor u weet of een biljet echt is, maar toch onderscheppen banken en De Nederlandsche Bank DNB regelmatig valse biljetten bij controles.

DNB kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die ontstaat door het gebruik van deze app. U veegt simpel naar links of naar rechts voor een ander sjabloon, totdat u de juiste te pakken heeft.

Dan heb je het gevoel van he. Beoordelingen en recensies Bekijk alles, vals geld scanner app. Gerelateerde artikelen Het verbod van TikTok is even van de baan. Gooi je echter Echt of Vals. Bij het beginscherm van de app kun je naar links en rechts swypen om de verschillende overlays  van de eurobiljetten op het scherm te laten zien. Het blijft belangrijk om zelf ook het biljet te controleren met de voel-kijk-kantel methode. Centraal Beheer.

Prijs Gratis!

Echt of Vals voor Android

Deze app is alleen bedoeld voor particulier gebruik. Het had even geduurd voor ik het door had. Ik moet het zelf maar uitzoeken. Knab Bankieren.

De hoeveelheid vals geld in omloop in Nederland is volgens DNB niet heel erg groot. Om een eurobiljet te controleren moet u het op een platte ondergrond leggen en ervoor zorgen dat het biljet zelf zo glad mogelijk is!

Chat je dagelijks via WhatsApp.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mimi
  21.10.2020 07:14
  De Europese bankbiljetten hebben standaard veel echtheidskenmerken, die per biljet weer verschillen, waardoor u weet of een biljet echt is, maar toch onderscheppen banken en De Nederlandsche Bank DNB regelmatig valse biljetten bij controles. Talen Nederlands, Engels, Frans.
 2. Balou
  17.10.2020 19:42
  Niet toegestaan ,
  Floriaan
  25.10.2020 21:23
  Steeds de mededeling dat de foto mislukt is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |