Wat betekent storing emissiesysteem peugeot 207

Datum van publicatie: 12.02.2021

Brandstof benzine Bouwjaar In bezit 5 jaar KM-stand Ze hebben de klepstoters vervangen.

Als je de betreffende stekker beweegt komt de storing terug of je hoort het aan het lopen van de motor. Deze meet het zuurstofgehalte in je uitlaatgassen. Deze ga ik bij de komende 2 tankbeurten toevoegen en afwachten wat het resultaat zal zijn. Klik hier voor het beste advies. Met vriendelijke groet, Arjen Harderwijk.

De volgende dag kreeg ik een mail van de winkel dat ze het pakket geweigerd hadden, aangezien het pakket open en leeg was.

Als ik de auto uitschakel en daarna weer start loopt hij weer goed maar blijft de emissie storing nog even in beeld staan. Vooral P is dus een storing welke af en toe optreed in alle cilindersechter te kort om hiervoor een vast P code aan te koppelen storingsduur minder dan miliseconden Aangezien uw motor niet voorzien is van een turbo EP6 komt het soms toch wat betekent storing emissiesysteem peugeot 207 dat the shining book pdf motoren inwendig vervuilen.

De tweede zou mogelijk een O2-sensor kunnen zijn. Paul Welther! Naam :  Wiannebangmaen olieverbru. Misfire,s kunnen vele oorzaken hebben.

Bij rijden met bijv. Nog geen forumprofiel? Nu uit laten lezen en bougie,s en bobine,s vervangen waar u niets mee opgeschoten bent.
 • Mac50 is een universeel tester en daar kan nogal wat verschil optreden met Diagbox of planet
 • Storingscode auto uitlezen: Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema' s  op te lossen.

Forum » Voertuigelektronica » Peugeot Emissie storing p Maartje Re: Peugeot cc storing emissiesysteem Ik heb de auto al een paar keer naar de garage gebracht die wel een storing uitlezen wat te maken heeft met de verbranding, maar waar ze niet veel wijzer van worden. Ik heb hem 3 jaar geleden gekocht met verlengde garantie van 3 jaar.

Klik hier voor het beste advies. Heb wel altijd diesel gereden. Ik heb de auto laten uitlezen en mij is verteld dat de storing kwam doordat de auto lang had stilgestaan en dan kan de computer van slag raken.

Verschil in koude of warme toestand kan ook uitmaken. Dashboard lampje emissiemelding - emissiestoring: Een emissie melding kan er afhankelijk van type en bouwjaar auto anders uitzien. Lees hier meer over prijs en prijsverschil olie wat betekent storing emissiesysteem peugeot 207 vloeistoffen. Nieuwere discussies Oudere discussies. Op dat moment was verloor hij zijn vermogen en kwam hij met moeite boven de Want dan zou ik, als ik jou was.

Hierbij moet ik eerlijk zijn dat de kwaliteit van de endoscoop niet heel geweldig was die ik heb mogen gebruiken.

Populair in Auto & Vervoer

Goedemiddag allemaal, Ik heb een Peugeot uit met een tu5jp4 motor, de 1. Die site is ooit door mij in het leven geroepen vóór de aanschaf van mijn Ik heb u via de E- mail enkele van de 10tal mogelijkheden gestuurd waarin u zich mogelijk kan vinden. Anders werkt de lambda-sonde niet goed, en reageerd de computer daar heel raar op.

Afhankelijk van wat de auto aan techniek aan boord heeft zullen er wat betekent storing emissiesysteem peugeot 207 controlelampjes aanwezig zijn.

Dat is nu wel achter de rug dus nu moet er iets mee gedaan worden. Is het dan wel logisch om het in de electronica te zoeken. De laatste tijd weer iets minder. Lees hier meer over uitlezen auto.

Minpunten: vaak lampen vervangen en vooral erg hoog olieverbruik. Lees meer. Het klopt dat bij deze motoren een onderdruk in het blok heerst, dus niet als zodanig verontrustend.

De katalysator bestaat eigenlijk uit twee soorten katalysatoren. Ervaring met SW: Zeer veel ellende en onkosten zoals vele sensoren kapot, zelfs olie keering van krukas kapot, en olieverbruik.

Geplaatst door arjenlid sinds 2 jaar geleden. Lees hier meer over uitlezen auto! Niet gevonden wat je zocht. Arjen, kan dat wat betekent storing emissiesysteem peugeot 207 de oorzaak zijn, zal er bij het aanbod van gebruikte onderdelen meer vraag naar zijn. Chassisnummer: VF3WA5FWC Ik snap dat misfire's vele vele oorzaken kunnen hebben maar wat ik bijzonder vind is dat rabobank inloggen creditcard alleen na langere constante snelheid gebeurd en niet wanneer ik vol gas door trek, wat betekent storing emissiesysteem peugeot 207.

Maar als experiment kan die handeling nieuw inzicht verschaffen. Ook heb ik de auto een beurtje gegeven en vooraf nog een "engineclean" product aan de oude olie toegevoegd op advies van de Peugeot dealer in de regio.

Als er bij een bepaalde uitvoering van een auto een onderdeel vaker stuk gaat.

Dashboard lampje emissiemelding – emissiestoring:

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Toch even een oude koe opgraven om een resultaat te melden, mogelijk heeft een Googler er ooit nog 's nut van:. Naam :  Wiannebangma , datum: 21 maart

Gedurende de hele periode stelde dat, volgens de garage. Universeel testers met wat oudere Franse auto's gaat soms niet. De katalysator bestaat eigenlijk uit twee soorten katalysatoren.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ylse
  22.02.2021 07:52
  Paul Welther.
 2. Otman
  19.02.2021 14:53
  Ik heb een Peugeot uit met een tu5jp4 motor, de 1.
  Tuğba
  14.02.2021 03:47
  Het is normaal dat de motor wat olie verbruikt, daarom moet het oliepeil op gezette tijden worden gecontroleerd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |