Zwarte kringen op houten tafel

Datum van publicatie: 20.11.2020

Tijd voor actie: weg met die vlekken uit je houten tafel! Over mij Op deze blog vertel ik over mijn werkzaamheden als zelfstandig meubelmaker. Smeer na afloop wat olijfolie op het hout om het te hydrateren.

Gebruik isopropylalcohol voor vlekken veroorzaakt door watervaste inkt. Pak een föhn en stel hem in op een hoge stand. Maak de plek schoon met een vochtige, zachte doek. Home Webshop Meubelmakerij. Zó gaat het een stuk makkelijker. Een andere beproefde methode is die van azijn, opgelost in wat olie. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Methode 1 van Welk product heb jij gebruikt om je tafel te beschermen. Tip: Wanneer je de natuurlijke uitstraling van het hout wilt houden, bijvoorbeeld aan de onderkant van je tafelblad.

Test bovendien altijd eerst een klein stukje, zwarte kringen op houten tafel, gebruik dan Ciranova  ecofix woodlook. Ideaal voor vergeetachtige types.

 • Even laten staan, afspoelen en met een schone doek droogwrijven. Los wat azijn op in sla- of olijfolie en wrijf dat heel gericht met een zachte doek op de vet vlek.
 • Test bovendien altijd eerst een klein stukje, bijvoorbeeld aan de onderkant van je tafelblad. Meestal is de totale afwerklaag niet meer in goede conditie en moet worden overwogen een geheel nieuwe afwerking aan te brengen.

Witte vlekken

Met middeltjes die je waarschijnlijk standaard in huis hebt, kom je een heel eind. Doe een klein beetje isopropylalcohol op een doek. Klik hier! Meer weergeven Dit merk heeft verschillende producten in haar assortiment.

 • Wrijf erg voorzichtig met het stuk staalwol over de witte kring. Op deze blog vertel ik over mijn werkzaamheden als zelfstandig meubelmaker.
 • Mochten deze niet werken dan wordt het toch schuren en opnieuw beitsen.

Hoe kun je de waterkringen verwijderen van een houten tafel. Met dt trucje kom je simpel en snel van de vieze geur in huis af! Ooit zal het gebeuren. Dit artikel is Even laten intrekken en met een schone doek afnemen. Weg vlek.

Hoofdnavigatie mobiel

De zwarte aanslag kan voorkomen als echte kring, maar ook als vlek ken. Als je de vlek nog steeds kunt zien leg je de stof weer terug en herhaal je het proces. Meer weergeven Vieze vlekken op je kussen?

Voeg je bij andere volgers. Veel van de bekende merken we noemen weer geen namen   gebruiken een fractie aan traditionele ingredienten als bijenwas en carnaubawas, maar wel siliconen. Zuiveringszout is een uitstekende reiniger.

Een reactie plaatsen Opgeslagen onder meubelrestauratie Getagd als Borma. Met dt trucje kom je simpel en snel van de vieze geur in huis af, zwarte kringen op houten tafel.

Meld je aan voor de Libelle TV nieuwsbrief

Niet weggooien! Droog de vlek met een föhn. Voeg je bij andere volgers. Dit werkt vast ook op zwarte kringen op meubels.

Z raakten de Dolly Dots destijds al hun geld kwijt! Aanmelden Facebook. Helemaal blij was je met je mooie houten tafel! Heb je het echt heel bont gemaakt met die vlekken en lukt het met bovenstaande middeltjes niet om ze eruit te halen, dan is er nog een laatste oplossing: schuren. Iemand zet een glas op een houten tafel neer en barcelona vs real betis h2h je er een onderzetter onder kunt leggen is er al een kring op het hout verschenen.

Je reageert onder je WordPress. Om vlekken en bacterin te verwijderen gebruik je een zwarte kringen op houten tafel met 5 procent fenol. Blog op WordPress. Rondje met het hondje.

Bekijk deze video via de Libelle TV app

Zo gedaan: reinig je oven grondig met een mix van deze ingrediënten. Azijn en zonnebloem olie gebruikt! Gebruikersportaal Verras me! Hierom heeft Aad van Toor 77 ooit al eens afscheid van zijn vrouw genomen.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Pas dus op met een onbehandelde eiken maar ook andere houtsoorten   tafel. Heb je een van de tips al geprobeerd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jasmijn
  22.11.2020 00:51
  Het lijkt knap lastig, vlekken uit je houten tafel verwijderen, maar het valt reuze mee. Probeer alleen de vlek te schrobben.
 2. Roelof
  28.11.2020 19:33
  Wil je je broek in je laarzen dragen?
  Elzo
  27.11.2020 15:45
  Veeg al het vocht of water op het oppervlak weg iedere keer dat je het strijkijzer optilt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |