Elysium sauna review

Datum van publicatie: 11.01.2021

Heerlijk om hier te zijn met de Corona regels. Gelukkig bracht de massage het relaxte gevoel weer wat terug, maar voorlopig bedenken we wel iets anders om zennnn te worden.

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Zelf ga ik altijd op badkledingdag. Horeca weet de klant geen service te geven ,kleine wijzigingen op een gerecht zijn niet mogelijk. Chat met ons. Dat kwam erg langzaam op gang en echt warm was het ook niet.

Omdat we honger hadden toch maar in de rij bij het restaurant gaan staan om een reservering te maken om later wat te kunnen eten…. Goed dat je je ervaringen deelt Madeleine. Daarom komen we hier absoluut niet meer. En nog even elysium sauna review neem gewoon lekker zelf wat te eten couponcode anwb gratis verzenden en drinken mee, elysium sauna review. Ja dat schiet lekker op.

Vroeger was dit een ontzettend fijne sauna waar je met liefde extra betaalde voor luxe.

 • Al bij de lockers begint het feest.
 • Vroeger was dit een ontzettend fijne sauna waar je met liefde extra betaalde voor luxe. En toen weer terug in de stoomcabine om te douchen.

Wellness resort Elysium: sauna’s, baden en behandelingen

Stoomcabine kapot moesten in de hamman maar in de stoomcabine. Het personeel klaagt bij het uitchecken wanneer ik in het kort mijn ervaringen deel dat ze dit de gehele dag aan moeten horen.

Bij vertrek werd ond gevraagd of we genoten hadden, we hebben eerlijk gezegd wat we ervan vonden. En jammer om te zien dat er geen personeel rond loopt wat er voor zorgt dat huisregels worden nageleefd. Navraag bij enkele gasten leerde mij dat men er een gewoonte van maakt om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren overdag!

Wij vinden het een prima sauna en genieten er ,en zo super dat de elysium sauna review dag nog maar tot Alle bedjes constant bezet geen tafeltje vrij groene aanslag reiniger action gebruiksaanwijzing de lunch dan maar weer wat drinken 3 keer gevraagd om te bestellen … Antwoord er komt zo een collega bij u nou mooi nietwant zegt een medewerker mandy nee je moest de achterkant lezen en nu is het voor morgen al vol dus we kunnen niks meer doen ik haal je uit het systeem voor morgen en als je wilt kan je donderdag komen.

Ook maakte ze een notitie bij onze bestaande reservering hiervan. Beantwoorden Madeleine 5 juni at Bij het inchecken stond er al een lange rij, elysium sauna review. Ik heb dus gebeld dat ik verkeerd heb gereserveerd en dat ik het nog 24 uur van tevoren DAG VAN TEVOREN aan geef zodat ik dan niet de volgende dag bij de balie zou komen en dan alsnog zou moeten betalen, elysium sauna review, dus naar de bar gingen ze nog ruzie maken wie er een bestelling ging doen??.

Over Elysium

De sauna is ook deze dag volgestopt met mensen. Intimiteit schijnt volledig toegestaan te zijn in Elysium, zowel in de baden als in het restaurant was om 16u gebeuren activiteiten waarvan je direct al gegeten en gedronken hebt, allemaal onder toeziend oog van langslopend personeel!!! Wel wat stoelen bij de wachtruimte voor de schoonheidsbehandelingen waar mensen met benen op tafel en doeken over hoofden proberen wat rust te pakken alsof je naar een verlate nachtvlucht op Schiphol kijkt!

Hoewel de verbouwing van de ingang verbeteringen heeft opgeleverd, blijft het euvel dat het binnen krap en rumoerig is. K Dan komen we bij de receptie om te betalen…. Tijdens ons recente bezoek viel er helaas weinig te relaxen, elysium sauna review. Nieuw Jude law halina reijn 45 min?

Na weg gejaagd te zijn kon je je niet eens aankleden omdat iedereen was weggejaagd.

Beoordelingen

Al heel erg vaak geweest, en nu ben ik al die verbouwingen wel zooo verschikkelijk zat!!! Contante terugbetaling kon niet aan het eind van de dag. Elke sauna heeft eigen huisregels omtrent de stilteruimtes, het dragen van een badjas en bijvoorbeeld over het meenemen van tassen. Wel een compliment voor de klantvriendelijkheid medewerkers restaurant.

Want deze sauna is de volle prijs niet meer waard.

 • In Nederland hebben we sauna en sauna pretpark.
 • De directeur is een cokesnuivende zigeuner die niet weet wat een wellnessbeleving inhoud.
 • Heeft iemand een suggestie?
 • Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews?

En de bediening was ook nog even slecht. Vrouwen worden lastig gevallen. De laatste keer dat ik er was, waarna we een boete kregen, zijn maar ergens anders gaan eten!. Al met al kom ik elysium sauna review niet meer terug. Meer tips voor Nederland lees je hier. Stuur mij een kopie! We zijn maar vroeg weer naar huis gegaan.

Liefhebbers beschrijven hun favoriete sauna voor jouw dagje uit

Al met al kom ik hier niet meer terug. Volgende sauna. Bij aankomst is al snel duidelijk dat we er niet alleen zullen zijn: de parking staat quasi vol, en de receptie doet denken aan de wachtrijen in een pretpark.

Op de laatste donderdag van de maand is het  damesdag.

Opgietingen hebben we niet gedaan, die zojuist bekend zijn gemaakt, zelfs toen we er meer dan half uur van tevoren waren, elysium sauna review. Vervolgens krijg ik geen reactie terug van elysium,toen heb ik het via de chat geprobeerd en ja hoor weer geen reactie terug. Dat blijkt uit de nieuwste RIVM-cijfers.

We adviseren u om te lezen:

 1. Juliet
  15.01.2021 00:07
  Heel jammer want het was altijd een heerlijk uitje. Was zelf van plan, om na de verbouwing te gaan.
 2. Lenny
  19.01.2021 17:30
  Kom op mensen sauna is al zolang een traditie zonder badkleding ,dat er voor heen een vrouwen dag

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |