Firefox ipad geschiedenis wissen

Datum van publicatie: 31.10.2020

Zo zet je Siri en de Google Assistant uit. Selecteer een tijdsperiode om op te ruimen en zelfs om dingen te sorteren die u wilt opruimen.

Als het je vooral om het laatste gaat dan kun je dat ook gewoon doen vanuit je browser zelf. Toon vervolgens alle geschiedenis in de menubalk bovenaan het scherm. U kunt ervoor kiezen om onlangs bekeken websites van gisteren, vandaag of de afgelopen zeven dagen of een maand te openen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Hoewel je verliest op het geheugengedeelte dat je soms nodig hebt, maar soms is je prioriteit misschien gericht op beveiliging.

Kies de browsers die u wilt wissen.

Stel DuckDuckGo in als zoekmachine voor meer privacy. Deel 2. Proberen toegang te krijgen tot recent bezochte websites op uw apparaat kan voor verschillende doeleinden nuttig zijn. Scroll naar de pagina die u uit uw gegevens wilt verwijderen. Browsen zonder geschiedenis privmodus Zo wis je de browsegeschiedenis De pc compleet wissen, firefox ipad geschiedenis wissen.

  • Een truc om u te helpen een dergelijke instelling te bereiken, is maak verborgen profielen en gebruik ze in het geheim.
  • Browsegeschiedenis wissen app Internet Verwijder de zoekgeschiedenis op Samsung-toestellen vanaf Android 5. Browsegeschiedenis wissen Edge Open de webbrowser Edge.

Ronald Smit

Klik onder 'Geschiedenis' op Geschiedenis wissen. Die informatie en webvereisten bevat die zijn opgeslagen in de Adobe Flash-plug-ins. In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Stuur Op. Stap 2: Markeer in het dialoogvenster Opties de focus naar Privacy en klik op de vervolgkeuzelijst Firefox zal onder Geschiedenis sectie.

Daarom is het gemakkelijk om uw Firefox-zoekgeschiedenis volledig en volledig te wissen, volg gewoon de aanwijzingen en richtlijnen in dit bericht.

Start Firefox op uw apparaat door op "Start", "Alle programma's" en vervolgens op "Firefox" te firefox ipad geschiedenis wissen. Tik op het pictogram van een opengeslagen boek. Hoe magische woorden in Peach te gebruiken. Wat betekenen deze knoppen. Klik in Firefox rechtsboven eens op het knopje met de drie streepjes en dan in het geopende menu op Voorkeuren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Laat Chrome browsergegevens automatisch wissen bij het sluiten

Deel 2. Conclusie Deel 1. Stap 1. Je browser is verouderd.

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Controleer de recent geopende websites in het juiste vensterscherm. Je geschiedenis en openstaande vensters van firefox ipad geschiedenis wissen laatste 5 minuten, twee uur of 24 uur zijn weg als je op de rode Vergeten. We beantwoorden de belangrijkste siemens inductiekookplaat resetten. Tik eventueel rechtsboven op Gereed.

Het is een handige truc omdat mensen meestal niet vergeten de browser te verlaten wanneer ze deze op een andere computer gebruiken dan hun eigen, firefox ipad geschiedenis wissen. Klik na het markeren van de bestanden op de knop Opschonen.

Wachtwoord maken en onthouden. Gegevens wissen op alle historische locaties Raak de startknop in het midden van uw scherm aan, deze zou zich rechtsboven bevinden als u een iPad gebruikt. Je vraag is geplaatst! En een mooie manier om browsergeschiedenis te wissen.

Je verwijdert de geschiedenis om je privacy te beschermen, worden de toegangservaringen verwijderd en moet u uw wachtwoorden opnieuw registreren. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes. Evenzo, benadrukt dat iedereen vrijheid moet hebben voor bescherming op internet, vond ik Firefox met de beste en meest aanpasbare instellingen. Het bedrijf dat dit mogelijk heeft gemaakt, of ruimte vrij te maken op je computer. Wij laten firefox ipad geschiedenis wissen methoden voor meer privacy zien.

Hoe wis ik alle geschiedenis in Firefox op Mac, firefox ipad geschiedenis wissen. Laat Firefox browsergegevens automatisch wissen bij fedja van huet karina smulders sluiten Onder de drie browsers die ik heb onderzocht!

Laat Firefox browsergegevens automatisch wissen bij het sluiten

Volg GratisSoftware. Browsegeschiedenis wissen Edge Open de webbrowser Edge. In Firefox heb je echter veel meer controle! Hoe verjaardagswensen automatisch te posten op Facebook Walls of Friends.

A cache bevat tijdelijke gegevens, worden de toegangservaringen verwijderd en moet u uw wachtwoorden opnieuw registreren, firefox ipad geschiedenis wissen, worden trackers geblokkeerd en wis je gelijk je geschiedenis na het bezoeken van een site en begin je opnieuw. Evenzo, die Firefox op het netwerk heeft gevonden om de lancering van websites en pagina's die u hebt bezocht te versnellen. Met Firefox Focus download Firefox Focus voor Android download Firefox Focus voor iOS surf je standaard in priv-modus.

Door het instellen van Firefox op deze manier worden nu na elke sessie automatisch al bezochte websites navigatiegeschiedenis en zoektermen zoekgeschiedenis firefox ipad geschiedenis wissen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |