Lekzicht schoonhoven menu

Datum van publicatie: 09.01.2021

Mooie plek aan het raam met uitzicht op de lek. En dat met een eigentijdse keuken vol verrassingen. Met als doel dat we allemaal één taal -zonder politieke kleur- zouden kunnen spreken.

Vrijdag 15 maart wordt Rivero na een flinke verbouwing officieel geopend. Mia Euwes. Heerlijk gegeten, leuke bediening en een mooi schoon toilet ook heel belangrijk. Aanmelden nieuwsbrief Reserveren bij Rivero. Volledig scherm.

Wij komen snel weer. We hebben lekker gegeten. Sessie Meer info. Iedereen is welkom. Het is heel belangrijk dat alles netjes wordt gereinigd en goed wordt ontsmet.

Ad van der Panne.
 • Eline Braal. Zwart staal gecombineerd met een robuuste houten vloer en houten tafels, afgewisseld met elementen die verwijzen naar vroeger.
 • Je kan hier dus alle registers opentrekken en daarvoor heb ik een enthousiast team samengesteld.

Terug naar 1876: Goudse steekt bejaarde postzegel in een nieuw jasje voor Dag van de Postzegel

Algemeen Colofon Proclaimer. Elke dag weer. Greet Straver. Je kan hier dus alle registers opentrekken en daarvoor heb ik een enthousiast team samengesteld. Maar de meneer hield voet bij stuk: het kon niet. Helaas was het mij niet bekend dat er om uur alleen van de lunchkaart geserveerd kon worden Jammer, maar de lunch was prima.

Alles inschakelen Bewaar instellingen.

Dat kan. Dit was echt een onverwacht geschenk. Heerlijk gegeten, prettige bediening en een mooie locatie met uitzicht op de rivier. Vriendelijke groet.

Hoe was jouw ervaring?

Alles is mogelijk! Het kader is uniek voor wie van rivieren en boten houd. Zo kunnen groepen niet alleen binnen privé zitten, maar hebben ze ook een privéterras, waar we ze bijvoorbeeld een barbecue kunnen aanbieden.

Naam Provider Doel Duur Link. De prijzen liggen echter een stuk hoger. Het eten is ok, vergelijkbaar met een eetcaf. Kortom voor ons geen tweede keer meer hier. Mooie en gezellige ambiance.

Openingstijden

Wij gaan zeker nog een keer terug. Er was niet voldoende beleg om twee helften te beleggen. Meer berichten. Danny is een 'jonge hond', die van wanten weet.

 • Tafel aan het raam, mooi uitzicht.
 • Sluit E-mail.
 • Lekzicht 8,2.
 • We hebben mosselen gegeten en dat was helemaal goed.

Vloer, plafond. Lekzicht schoonhoven menu berichten. We hebben er geluncht. Popelen Beiden staan te popelen om aan de slag te gaan. Inspiratie komt overal vandaan met creativiteit hoog in ons vaandel. Very nice restaurant. Cobie Lahnstein. Wij komen nog eens terug.

Als u deze cookies uitschakelt zult u minder relevante advertenties zien. Jacquelien van der Jagt. De hoeveelheid van de high tea onderdelen was daarentegen wat mager.

In de zomer kunnen hier man langs de Lek zitten. Minimum: 1Maximum:. Jan van den Broek.

We adviseren u om te lezen:

 1. Marileen
  14.01.2021 22:16
  Een aanrader, wij komen weer terug. Het restaurant, met prachtig uitzicht over de Lek, ademt sfeer en nodigt uit voor een lange avond tafelen of borrelen.
 2. Mostafa
  10.01.2021 09:34
  Je kunt dus onderweg gezellig kletsen, genieten van de buitenlucht of samen bijvoorbeeld een boodschap doen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |