Mouwloos vestje haken

Datum van publicatie: 13.03.2021

Gr marianne. Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken. Het haakpatroontje is verkrijgbaar in pdf formaat.

Lang vest haken Bewaar dit patroon op  Ravelry. Lang mouwloos vest. In terugg nld: de eerste 3 s aan het begin van de toer en de laatste 3 s aan het einde van de toer als volgt breien: 1 s av afhalen, daarbij de draad vóór het werk leggen, 1 s recht, 1 s av afhalen, daarbij de draad vóór het werk leggen.

Ontvang meldingen van mijn haakpatronen per mail. Indien gewenst kan je op het eind nog een boord haken. Maar dan klopt de verhouding niet.

Een gratis pdf patroon van Yarnspirations. In terugg nld: de eerste 3 s aan het begin van de toer en de laatste 3 s aan het einde van de toer als volgt breien: 1 s av afhalen, daarbij de draad vr het werk leggen, geldt dit voor alle mat.

Kies Als er slechts 1 getal staat! Download de werkomschrijving:, mouwloos vestje haken.

Ideaal om voor jezelf te haken of cadeau te geven aan vrienden en familie. Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media!
  • Maar dan klopt de verhouding niet. Het haakpatroon is in het Nederlands en komt van Wolplein.
  • Wilma Hi!

Over het patroon

Ga zelf aan de slag met de Atelier box. Je kan ook gewoon je haaknaald gebruiken en met vasten de zijkanten op elkaar haken: haak 2 vasten in elke lossenboog en 1 vaste tussen de lossenbogen in. Vergeet zeker niet…. Begin onderaan en werk naar boven, waar je 18 cm 20, 23, 25 open laat voor de armsgaten.

Is helemaal gehaakt.

  • Choose language NL. Wilma Hi!
  • Lang vest haken Bewaar dit patroon op  Ravelry. Sokken Haak je Zo!

Merino wol is zacht, licht van gewicht. Een gratis pdf patroon van Yarnspirations. Gratis haakpatroon van Yarnspirations! Het lijkt nu zo breed. In elkaar zetten Leg de zijkanten van de voor- en achterkant mouwloos vestje haken elkaar en zorg dat de steken recht op elkaar liggen. Het haakpatroontje is verkrijgbaar in pdf formaat, mouwloos vestje haken.

Hoe maak je het!

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

Optioneel kan je nog een leuke riempje om je middel dragen voor een finishing touch en wat meer taille te creëren. Deze is ook in een mooie kleur gehaakt. Ik maak vooral sjaals, mutsen, kleding en leuke items voor in huis. Het leuke streepeffect krijg je vanzelf met dit garen.

Debardeur met Lys. Sokken Haak je Zo. Hoe maak je het, mouwloos vestje haken. Natuurlijk Haken Stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl haken. De wol is verkrijgbaar in meerdere diktes! Gratis haakpatroontje voor het vest en de granny kun je vinden op garnstudio.

Gerelateerde producten

Liefdevolle hartjesmuts 15 januari Reply Lucien 23 februari at pm Hallo ik wil de mouwloos vest haken van dun katoen. Gratis haakpatronen damesvesten.

Het is een gratis haakpatroon in het Engels. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Optioneel kan je nog een leuke riempje om je middel dragen voor een finishing touch en wat meer taille te creren! De mouwloos vestje haken sluiten. Hieronder vind je een video in het Engels de Nederlandse beschrijving vind je hieronder. Gehaakt mouwloos vest Posted on 23 juni ? Meer informatie. Het is een gratis haakpatroon in het Engels. PIN dit patroon op  Pinterest, mouwloos vestje haken.

Wat heb je nodig?

Muts voor een Muts In dit boek met patronen voor prachtige mutsen, tassen en veel meer. Een gehaakt damesvestje met knoopje en pailletjes. Klik hier om het patroon aan je  Ravelry  lijst toe te voegen. Groot kraagje - munt.

Ook je eigen vest haken. Leuk dit vest, ga het maken. Lang vest haken Bewaar dit patroon op  Ravelry.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |