Ns business card opzeggen

Datum van publicatie: 12.01.2021

In de bevestigingsmail vind je ook de uiterste datum waarop je abonnement van je OV-chipkaart moet zijn verwijderd. Vervolgens ontvangt u een link naar een persoonlijk Mijn NS Zakelijk-account.

Heb je een abonnement op saldo? Twitter Antwoord binnen 15 minuten. Een Jaarabonnement Fietsenstalling is na de eerste maand al opzegbaar. Levertijd U ontvangt de kaart en binnen 10 werkdagen na bestelling op het door u aangegeven adres. Dan is het helaas niet mogelijk om dat abonnement te pauzeren.

Wil je toch opzeggen?

De afdelingskaart wordt besteld mt of zonder Dal abonnement. Levertijd U ontvangt de kaart en binnen 10 werkdagen na bestelling op het door u aangegeven ns business card opzeggen. Pas na het verwijderen van je abonnement is de opzegging definitief en betaal je niet meer voor je abonnement. Hierdoor heb je per direct geen abonnementskosten meer. Denk jij erover om je abonnement op saldo om te zetten in een NS Flex abonnement.

Klantenservice Opzeggen of annuleren Abonnement tijdelijk pauzeren of opzeggen Door je abonnement flexibel te maken met NS Flex kun je tijdens de aangepaste dienstregeling vanwege de coronacrisis eenvoudig je abonnement pauzeren met NS Flex Basis. Als geautoriseerde kaarthouder of contactpersoon kunt u een NS-Business Card opzeggen. Dan kan dit al in het eerste abonnementsjaar.
 • Wij zijn dag en nacht bereikbaar en helpen je met opzeggen van het abonnement of een ander NS-product en met eventueel teruggave van een deel van het abonnementsgeld. Pas na het verwijderen van je abonnement is de opzegging definitief en betaal je niet meer voor je abonnement.
 • Een deur-tot-deurdienst of reservering annuleren?

Hoofdnavigatie

Let op! Wil je toch opzeggen? Levertijd U ontvangt de kaart en binnen 10 werkdagen na bestelling op het door u aangegeven adres. Bekijk hoe je je toeslag kunt annuleren als je deze achteraf toch niet nodig hebt. Houd bij levering op uw werkadres rekening met de postverwerking binnen uw organisatie. Heeft u de NS-Business Card niet ontvangen op de genoemde datum? Abonnement tijdelijk pauzeren of opzeggen.

Minder reizen in verband ns business card opzeggen het coronavirus. Zodra de beindiging is opgehaald bij de kaartautomaat, wordt de NS-Business Card met ingang van de huis te koop mosseldijk nieuwvliet beindigingsdatum beindigd.

Op sommige trajecten of kaartjes is een toeslag verplicht. Staat de afdelingskaart in het overeengekomen assortiment voor uw organisatie, ns business card opzeggen. Heb je je abonnement vooruitbetaald, dan storten wij het te veel betaalde bedrag automatisch terug.

Deur-tot-deurdiensten opzeggen of annuleren. Je kunt je abonnement op de volgende momenten opzeggen: Je abonnement op saldo hoofdabonnement of bijabonnement is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

Hierdoor heb je per direct geen abonnementskosten meer!

Meld je aan

Twitter Antwoord binnen 15 minuten. Het antwoord op je vraag Abonnement opzeggen na overlijden kaarthouder Als de kaarthouder is overleden, kan het abonnement altijd worden opgezegd. Het is altijd mogelijk een abonnement op te zeggen.

Bestelde e-tickets kun je niet wijzigen en annuleren. Heeft u de NS-Business Card niet ontvangen op de genoemde datum. U ontvangt de kaart en binnen 10 werkdagen na bestelling op het door u aangegeven adres. De leveringsdatum kunt u volgen in Mijn NS Zakelijk. Ook dan kun je je abonnement tijdelijk stopzetten, ns business card opzeggen.

Je kunt alleen een abonnement beindigen als je ook contracthouder bent bijvoorbeeld als je het abonnement hebt afgesloten voor je kind!

Bekijk de details. Ook dan kun je je abonnement tijdelijk stopzetten. U ontvangt automatisch een e-mail waarin staat vanaf welke datum de NS-Business Card kan worden besteld. Dit hangt af van de gemaakte afspraken.

Bekijk hoe je je toeslag kunt annuleren als je deze ns business card opzeggen toch niet nodig hebt. Je OV-chipkaart na opzegging. Tijdelijk pauzeren. Dan hoef je niets te doen.

Heeft u de NS-Business Card niet ontvangen op de genoemde datum. Dit kan eenvoudig online via Mijn NS Zakelijk! Via een privbericht op Twitter of Facebook gaat het vaak het snelst.

Je kunt alleen een abonnement beëindigen als je ook contracthouder bent bijvoorbeeld als je het abonnement hebt afgesloten voor je kind. Hoe dit werkt, leest u in de bevestiging van uw beëindigingsaanvraag.

Je kunt er dan voor kiezen om je abonnement op te zeggen.

Wil je je abonnement aanpassen naar NS Flex. Je abonnement is direct aangepast. Kies tijdens het bestelproces voor een afdelingskaart en laat de naam van de afdeling weg.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jannine
  13.01.2021 08:29
  Dan kunt u deze bestellen via Mijn NS Zakelijk. Het is altijd mogelijk een abonnement op te zeggen.
 2. Harmke
  20.01.2021 19:40
  Hoe kun je opzeggen?
  Harma
  19.01.2021 10:07
  Chat niet beschikbaar Elke dag van 7. Heeft u de NS-Business Card niet ontvangen op de genoemde datum?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |