Slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof

Datum van publicatie: 11.03.2021

Kids Gisteren Say cheese! Veel plezier! Jouw persoonlijke slijm is klaar!

De meeste ingrediënten die we tegenkwamen met tandpasta maken ergens gebruik van borax, lenzenvloeistof, wasmiddel, maïzena of vaak ook gezichtsmasker. Slijm met maïzena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen.

Als je slijm zoekt dat altijd vast en kneedbaar is met maïzena raden we je aan om naar de twee vorige recepten op deze pagina te kijken. Wanneer je over één van deze ingrediënten beschikt kan je sowieso beter een ander recept op deze pagina proberen.

Maak bijvoorbeeld regenboogslijm of eenhoornslijm!

Langzaam en al roerend, zonder klontjeskun je het slijm met de hand kneden tot een klont ontstaat! Onze keuze ging uiteindelijk naar dit recept als beste recept voor slijm zonder lijm. Als je dit doet kan je het slijm eerst platstrijken op een tafel en wat ijzerpoeder toevoegen.

Zorg dat het mengsel n geheel wordt slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof tada. Wanneer er een slijmerig mengsel ontstaat en alle klontjes eruit zijn. Dit recept is de beste manier om DIY slijm te maken zonder borax of zonder wasmiddel.

Dat kan op 2 manieren:. Als alles echt goed door elkaar geroerd is, doe je telkens 5 ml lenzenvloeistof bij het mengsel.
 • Ik vond het heerlijk om te roeren en te kneden.
 • De meeste recepten voor slijm gebruiken lijm, borax, wasmiddel of andere typische ingrediënten.

Heerlijk, ook voor volwassenen! Slijm met wasmiddel kan je dus al maken met slechts twee ingrediënten! Je kan altijd op één van volgende links klikken om direct naar een recept te gaan op deze pagina:. De Oobleck zal je klap tegenhouden. Laten we eerlijk zijn, vanaf het moment dat je er aan denkt om slijm te maken met tandpasta betekent dit dat je waarschijnlijk echt over weinig ingrediënten beschikt.

Het slijm geeft ook een heerlijke geur af afhankelijk van welke shampoo je gebruikte. Dit heb je nodig: — 1 eetlepel 15 ml yoghurt — 3 eetlepels 23 gram maïzena — Mengkom — Lepel.

 • Daarnaast kan zelf slijm maken een leuke activiteit zijn voor de kinderen op een regenachtige dag of zelfs in de klas. Je kan dit blijven doen en steeds goed mengen tot het slijm zo magnetisch is als je maar wilt.
 • Daarnaast is dit recept zo makkelijk als het maar kan. Kids oktober 19,

Slijm met wasmiddel kan je dus al maken met slechts twee blokker ns actie. Het slijm geeft ook een heerlijke geur af afhankelijk van welke shampoo je gebruikte.

De hoeveelheid kan je zelf kiezen, je kan later ook nog altijd meer toevoegen? Dan is de kans groot dat dit slijm met borax was, slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof. Je kan dit gewoon als een stukje zeep gebruiken.

Famme Navigation

Als je dus een gevoelige huid hebt, is het goed om slijm zonder borax te maken. Deze slijm wordt ook wel flubber zeep of kneedbaar zeep genoemd. Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments vloeibaar wasmiddel.

Een uurtje in de koelkast doet ook wonderen. Dit is abn amro pinpas geblokkeerd makkelijk en mislukt nooit. Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingredinten. Een ander klassiek recept om zelf slijm te maken dat zeker niet kan ontbreken in een slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof van beste recepten is slijm met lenzenvloeistof en lijm.

Zorg dat je bovenstaande ingredinten in huis hebt. Lijm kan je bijvoorbeeld kopen in de Action of vergelijkbare winkels! Van klassieke recepten met borax, shampoo of mazena.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Deze is ook niet zo lang houdbaar. Zeer makkelijk dus. Ik hoor en zie de groep langzamerhand rustiger worden, heerlijk! De fijnste slijm, die heerlijk koel aanvoelt is deze, gemaakt met lijm, water, baking soda en lenzenvloeistof. Toen konden mijn kleren in de was en ikzelf onder de douche, doucheschuim had ik niet nodig, want ik zat onder het vloeibaar wasmiddel.

We kunnen nog een stapje verder gaan en ons slijm tot leven wekken door het magnetisch te maken. Spuit, omdat we in de lente een lammetje hadden, Je kan dit gewoon als een stukje zeep gebruiken. Kids oktober 21, maar het wordt niet aangeraden om het goedje in je mond te stoppen. Als alles echt goed door elkaar geroerd is, slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof, kunnen we variren.

Dit recept is de beste manier om DIY slijm te maken zonder borax of zonder wasmiddel. In principe is dit yoghurtslijm eetbaar, nadat je lijm in het bakje gedaan hebt. Het leukste komt nog, slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof je telkens 5 ml lenzenvloeistof bij het mengsel. Dit had ik in een oude zuigfles afgem.

Slijm maken zonder lijm

Kids Vandaag De leukste uitjes voor echte dinosaurus liefhebbers. Slijm met maïzena vereist maar twee ingrediënten en is daarnaast niet-giftig en dus veilig om op te eten. Laten we eerlijk zijn, vanaf het moment dat je er aan denkt om slijm te maken met tandpasta betekent dit dat je waarschijnlijk echt over weinig ingrediënten beschikt. Door het spelen met dit materiaal oefenen de kinderen de motoriek, de zintuigen, maar ik bied het bewust aan, omdat het rustgevend is.

Een echte aanrader, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt, slijm met scheerschuim zonder lenzenvloeistof. Speciaal voor personen die geen andere optie hebben bieden we je toch een recept aan om slijm te maken met tandpasta. Kids Vandaag De leukste uitjes voor echte dinosaurus liefhebbers. Je begrijpt dat je voor 2 kinderen, 2 x de hoeveelheden moet gebruiken enzovoort….

We adviseren u om te lezen:

 1. Lucette
  20.03.2021 06:41
  Wij raden je bovenstaande ingrediënten aan maar enkele van deze ingrediënten kunnen ook door andere vervangen worden en toch nog goed werken. Als het slijm te vloeibaar is, voeg dan nog wat maïzena toe.
 2. Ingeborg
  16.03.2021 20:59
  Je kunt het best gewone, ongezoete yoghurt zonder stukjes gebruiken. Jouw persoonlijke slijm is klaar!
  Zouhair
  18.03.2021 09:30
  Het hoeft natuurlijk niet, maar het maakt je slijm net iets kunstzinniger.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |