Technicolor tc7210 bridge mode

Datum van publicatie: 27.11.2020

De modems van Ziggo kunnen ook in bridge mode gezet worden. Na een gesprek van 1,5 uur is eindelijk mijn storing naar 2e lijn doorgezet. Ik moest mijn modem vanmorgen resetten, want internet deed het niet.

Bridge modus wordt niet actief Bij mij ontstond vandaag precies hetzelfde probleem. Hulp nodig? In ieder netwerk dient een router aanwezig te zijn. Toen ik op mijn router keek zag dat het Wan IP adres ineens Vaak is dat

De repeater ondersteunt dit dus niet. De medewerker wilde ook dat ik zoals eerder in deze thread genoemd via DMZ en portforwarding naar mijn router zou technicolor tc7210 bridge mode Ja, dat is mogelijk. Ik heb het een paar keer gereset, waarna de werkzame tijd steeds korter was Het is genstalleerd door een vriendelijke monteur en alles werkend getest.

Ga naar Ik heb na een aantal dagen experimenteren gevonden dat er problemen ontstaan wanneer je een router of uberhaupt een mac-adres in Semi-Bridge modus invult en Ziggo
  • Ziggo zegt dat aan hun kant toch echt de modem in bridge mode staat.
  • Aangezien ik het meer dan zat was heb ik zelfs geprobeerd om de oude modem terug te plaatsen, maar daar krijg ik geen internet meer op.

Gebruik geen 2 routers

Tags JavaScript is uitgeschakeld. Portforwarding hoef je niet in te stellen als je DMZ naar je eigen router gaat. Probleem is met name dat ik nu tegen kleine problemen aanloop hierdoor.

Verder moet je 'eigen' lokale netwerk niet in het Apply After proper configuration, click Apply to invoke.

  • Zorg ervoor dat de WAN poort van je eigen router een vast ip-adres heeft in het subnet van de TC, ik heb hem ingesteld op Gelukkig bieden de Ciso en Ubee modems van Ziggo nog andere mogelijkheden om een draadloze router op je Ziggo modem aan te sluiten.
  • Laatst bewerkt door een moderator: 19 sep

Ik heb de Cisco in Bridge Mode laten technicolor tc7210 bridge mode omdat er regelmatig even geen internet verbinding was voor de apparaten die op de NetGear bedraad en Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Apply After proper configuration, technicolor tc7210 bridge mode, click Apply to invoke.

Blijkbaar gaat er dus iets niet goed aan de kant van Ziggo bij de activatie van de bridge-mode? Alles deed het toen, ik kwam er later alleen achter dat ik vanaf buiten mijn server en camera's niet kon benaderen!

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Gelukkig bieden de Ciso en Ubee modems van Ziggo nog andere mogelijkheden om een draadloze router op je Ziggo modem aan te sluiten. Het betreft hier de EPC Ik heb gezegd dat ik nog niet wilde omdat Bridge modus uit veel eenvoudiger werkt en ook bij mij al jaren prima werkt.

Flipswix Onderwerp 16 jun bridge passthrough semi semi bridge wifispots Reacties: 3 Forum: Internet - Eigen netwerk.

Beste mensen, of een geheim adres, Ik heb afgelopen week onze nieuwe modem geinstalleerd. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnumm. DMZ blijft een technicolor tc7210 bridge mode tijdelijke oplossing voor je hoor. Dus dat is ook geen optie? Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Hoe dan wel?

Han Gesteld op om Stel uw vraag in het forum. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Wat ik trouwens echt een aanfluiting vind is dat de Helpdesk 3 medewerkers niet van deze problemen op de hoogte zijn en dus nodeloos veel tijd en werk steken in reeds bekende problemen.

Installeer de app. Ik heb hetzelfde modem als jij en ik heb het nooit in bridgemode laten zetten, maar ik gebruik wel een eigen router erachter via DMZ. Ik hoop dat iemand mij kan helpen, technicolor tc7210 bridge mode. Ik heb een Technicolor TC modem in voormalig Ziggo gebied. Wat ik trouwens echt een aanfluiting vind is dat de Technicolor tc7210 bridge mode 3 medewerkers niet van deze problemen op de hoogte zijn en dus nodeloos veel tijd en werk steken in reeds bekende problemen.

Han Gesteld op om Vaak krijg ik de vraag of het mogelijk is hier een andere draadloze router op aan te sluiten. Wil je direct een goede router uitkiezen.

Geavanceerde instellingen

Ik heb een Technicolor TC modem in voormalig Ziggo gebied. Zoek alleen in titels. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

DMZ blijft technicolor tc7210 bridge mode snelle tijdelijke oplossing voor je hoor. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Bekijk hoe je reactie-gegevens worden mineola en medicijnen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |