Veet wax strips gevoelige huid

Datum van publicatie: 13.03.2021

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Veet Gebrui Veet Waxstrips droge huid 40 stuks op voorraad. Na de ontharing de bijgeleverde doekjes, of een olie, gebruiken om de resten te verwijderen water werkt niet.

Eenvoudig te gebruiken: Easy Strip biedt je een prof Snel en eenvoudig: verwijdert haren in slechts 5 minuten.

Veet wax strips gevoelige huid reviews: Dankzij de nieuwe gelformule met Easy-Gelwax, blijven de strips kleven aan de kortste haartje maar niet aan je huid, simpele oplossing voor een sexy. Etos Ontharingsstrips Body! Veet Waxstrips Gevoelige Huid Wax Strips - 20 stuks Doorbreek je schoonheidsritueel en stap over op een nieu. Die doen ook meer pijn dan deze strips voor de gevoelige huid. Heb je een gevoelige huid.

Productbeschrijving

Om te vermijden dat de wax aan je huid gaat kleven, kan je met een make-up borstel wat poeder babytalk of simpelweg bloem aanbrengen, maar niet te rijkelijk, anders gaat het klonteren met de wax.

Etos Ontharingsstrips Bikini. Wat is dan beter dan waxen om een gladde huid te krijgen? Als u geen nabehandelingsdoekjes meer hebt, kunt u ook lichaamsolie gebruiken. Doorbreek je schoonheidsritueel en stap over op een nieuwe, simpele oplossing voor een sexy, gladde huid. Gezichtwax Het is maar wat vervelend als je op je gezicht ongewenste haargroei hebt als vrouw.

Neemt wel niet ieder haartje mee.

Gelukkig nog steeds op bol, veet wax strips gevoelige huid. Main Navigation Toggle navigation Home. Sina30 Maasbree 1 november Ik raad dit product aan. Overige kenmerken Aantal artikelen in verpakking 16 stuk s Taal handleiding Nederlands Verpakking breedte 70 mm Verpakking hoogte 27 mm Verpakking lengte mm!

Zie volgende pagina. Pas als u ervaring hebt met het online inchecken dusseldorf eurowings met was, kunt u verder gaan met het waxen van gevoelige zones in het gezicht.

Deze strips zijn geschikt voor het gezicht.

Productspecificaties

Pas als u ervaring hebt met het ontharen met was, kunt u verder gaan met het waxen van gevoelige zones in het gezicht. Main Navigation Toggle navigation Home. Goede kwaliteit. Weggegooid geld.

Als er na 24 UUR geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u beginnen met ontharen. Elke strip is zorgvuldig voor je geselecteerd om je een verzorgd gevoel te Waxstrip Die werkten prima.

Deze strips zijn geschikt voor het gezicht.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Niet gebruiken op puistjes, koortsblaasjes wondjes, littekens, spataderen, moedervlekken, beschadigde, op een geïrriteerde of zonverbrande huid of een huid die al eerder een allergische reactie heeft vertoond bij het gebruik van ontharingswas. Sanex douchebad voor heren, voor de gevoelige huid, ml, 3 stuks. Gebruik geen water, zeep of alcohol om wasrestjes te verwijderen. De strips zijn snel en gemakkelijk in het gebruik.

Veet wax strips gevoelige huid aan te raden. Veet Ontharingsstrips Gezicht Gevoelige Huid - 20 stuks Het handige lipje aan de strip helpt je om de haartjes in en eacute en eacuten beweging tot de wortel te verwijderen. Met Veet Waxstrips voor de normale huid blijft je huid tot wel vier weken glad. Veet Ontharingsstrips - Bikinilijn Sensitive - 16 stuks. Mijn advies voor alle vrouwen die wat haartjes kwijt willen: knoei niet met chemische middelen die je pigmenten aantasten; deze strips zijn super en bliksemsnel.

Vaak samen gekocht.

Anoniem 26 december Uitstekende resultaten vanaf de eerste keer! Geniet tot 24 uur lang van een gehydrateerde huid, dankzij de speciaal ontwikkelde geurtechnologi

Mercurochrome Pleister Gevoelige Huid 40 Stuks. Andere verkopers 1. Nu besteld, woensdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. CovSteph Bilzen 31 oktober Ik raad dit product aan.

We adviseren u om te lezen:

  1. Floriaan
    14.03.2021 21:04
    Druk de strip goed aan en trek hem er vervolgens in één beweging af.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |