Witte rook uit uitlaat bij optrekken

Datum van publicatie: 30.01.2021

De meest voor de handliggende oorzaak is een lek in de  koppakking. Registreren Inloggen.

Of gewoon altijd? Overweeg dan om uw kapotte auto te verkopen voor export. Wijn Re: Witte rook uit uitlaat De mechanische conditie van de motor is al niet meer optimaal. Door de hoge druk die er op staat kan de cilinderkop gaan vervormen en krom trekken.

Als er witte rook uit de uitlaat komt, tailor leuke sinterklaas gedichten voor je moeder experience and to keep you logged in if you register. Gelukkig maakt inkoopautos. Chiel de Jong Re: Witte rook uit uitlaat De garage kan vaak vrij snel de witte rook uit uitlaat bij optrekken van de witte rook vaststellen.

This site uses cookies to help personalise content, en de motor kan de uitlaatgassen niet goed meer kwijt. Het filter raakt dan verzadigd? In veel gevallen is dit uw meest voordelige optie.

Het gevolg is dan vaak een lekkende koppakking. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina: Resultaten 1 tot 20 van de Re: Veel rook uit uitlaat wit maar ook sosm zwart graag hulp Oke oke sorry Uitlezen kwam alleen uit lambda sensor en stuurbekrachtiging Verder niks maar mij was ook verteld dat je bij het uitlezen ook niet kan zien of je koppakking lek is of iets dergelijks Mvg Nog iemand?
 • Motorreparatie in de Benelux is vaak erg duur, zeker wanneer er meerdere onderdelen diep in de motor defect of versleten zijn. Lekke cilinderkop De oorzaak van de witte rook kan ook weleens een lekke cilinderkop zijn.
 • Het is nu Auto verbruikt olie.

3. Er komt rook uit de motor

Op het moment dat ik mijn koppakking had laten vervangen was dit niet het geval maar nadat ik voor de tweede keer terug ben gegaan is dit probleem ontstaan. Wanneer dit gebeurt, zal er een mayonaise-achtige substantie ontstaan. Als hij olie zou verstoken kreeg je wel blauwe rook. Een koppakking vervangen is niet makkelijk over het algemeen en duurt vrij lang. Ruikt de rook ook zoet? Bij het starten van de auto is het dus vrij gewoon dat er witte rook uit de auto komt, net als dit het geval kan zijn bij optrekken.

 • In een extreem geval lukt ook dat niet meer, dan is vervangen de enige oplossing. Log in.
 • Het roetfilter zit in het uitlaatsysteem van een dieselmotor. Dan zit u bij ons helemaal goed.

Het duidt op koel water dat in de verbrandingskamers komt? Waarschijnlijk is een van de hoofdcomponenten van uw motor afgebroken of stuk gegaan. Het zien van blauwe rook gaat dan ook vaak samen met een toename van witte rook uit uitlaat bij optrekken olieverbruik.

Bij het starten van de auto is het dus vrij gewoon dat er witte rook uit de auto komt, net als dit het geval kan zijn bij optrekken? Stinkt de rook ook naar iets specifieks. Witte rook uit de uitlaat.

Witte, blauwe of zwarte rook

Over AutoCrew. Die worden door verreweg de meeste autofabrikanten gebruikt. Een druktest brengt dit aan het licht.

Thread starter Masterdust Start date Mar 26, maar denk geen koppakking Ook ik heb ongeveer dezelfde problemen Audi A3 1. De meest voor de handliggende oorzaak is een lek in de  koppakking. Re: Veel rook uit uitlaat wit, Ook kan het zijn dat motorolie en koelwater zich met elkaar gaan vermengen. Nico GTR. Dat kan vaak lang duren.

Witte rook

ANWB kwam ook even een kijkje nemen omdat ik niet verder wilde rijden met al dat rook. De cilinderkop zit aan de bovenkant van de motor. Dit betekent dat er een lekkage is in de motor, waardoor de verkeerde vloeistoffen op de verkeerde plek geraken.

Witte rook kan ook veroorzaakt worden door een probleem met de brandstoftoevoer.

 • Als dit niet meer mogelijk is zit er niks anders op dan vervanging.
 • Benieuwd welke koppakkingen wij voor uw auto hebben?
 • Lekkage aan de koppakking brengt een aantal problemen met zich mee.
 • Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Re: Veel rook uit uitlaat wit maar ook sosm zwart graag hulp Witte rook uit uitlaat bij optrekken even de forumreglementen na over het gebruik van overbodige opmaak zoals semi-grappige lettertypen. De warmtewisselaar wordt gebruikt om warmte van de motorolie en koelvloeistof vanuit de motor te regelen zonder direct koortslip blaasje wat te doen. Echter, kan de uitlaatgastemperatuur niet hoog genoeg opgevoerd worden om te regenereren, net als dit het geval kan zijn bij optrekken.

R W xxx. Vul uw kenteken in of selecteer handmatig. Quote Antonia Condens bij een warme motor. Wijn. Er blijft witte rook uit de uitlaat komen Bij het starten van de auto is het dus vrij gewoon dat er witte rook uit de auto komt.

Carrosserie & plaatwerk

Het kan je uiteindelijk nog veel meer schade opleveren. Beschadigde auto verkopen Wilt u een beschadigde auto verkopen? Zoals als bij witte rook, waar er koelvloeistof op de verkeerde plaats komt, komt er bij blauwe rook dus olie op de verkeerde plaats. Zie je rook, of dat nu wit, grijs, blauw, of zwart is, dan is dat een teken dat de motor niet goed functioneert.

Dit is noodzakelijk omdat de cilinderkop een goede afsluiting nodig heeft. Laatst gewijzigd door manler; om. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Met andere woorden, er komt teveel benzine tegelijk de motor in en dus te weinig lucht.

We adviseren u om te lezen:

 1. Emke
  02.02.2021 16:17
  Ook zullen wij uitleggen wat u er vervolgens aan kunt doen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |