Zip bestand uitpakken ipad

Datum van publicatie: 19.02.2021

Selecteer het zipbestand of -archief en kies 'Voorvertoning inhoud'. Als je ooit een ZIP-bestand tegenkomt op een iPhone, iPod touch of iPad, zul je waarschijnlijk hebben ontdekt dat het aanvankelijk een beetje een doodlopende weg is, omdat je standaard niet veel kunt doen met ritssluitingen of andere ander archiefformaat. Daarnaast kun je natuurlijk ook een zip-bestand doorgestuurd krijgen via AirDrop , Mail of via andere deelmogelijkheden.

Gebruikersnaam: E-mail:. Als je meerdere bestanden of mappen wilt comprimeren moet je een andere procedure volgen.

Werkt WhatsApp niet? Als u een zipbestand of -archief via Mail ontvangt, kunt u ook de inhoud ervan bekijken zonder het te downloaden.

Probleem melden. Deze post is geïnspireerd door een beetje verwarring die voortkwam uit de ongelooflijk populaire Tahiti Wave-achtergrond, die werd gepubliceerd in dit recente wallpaper roundup-artikel.

Ongeacht de bezorgmethode werken de hierboven beschreven opties alleen voor bijlagen in Mail en Berichten.

Als u zip bestand uitpakken ipad iOS-apparaat gebruikt, ongeacht of het archief via een link op het web wordt gevonden of zelfs als bijlage bij een e-mail is opgenomen. Tik dan op Open In en kies een app. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor kpn hd tv ontvanger extra. Selecteer het bestand en tik op Done.

Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Zip-bestanden openen

Er zijn een paar andere opties in de App Store, maar WinZip is echt de beste keuze die we zijn tegengekomen. Het maken van een back-up van uw tekstberichten vanaf uw Android-telefoon naar uw Gmail-account is zo eenvoudig, er is geen reden om er geen back-up van te maken ze zijn zoekvriendelijk in het proces.

Bevestigingsmail verstuurd! Als je op die knop tikt, wordt het zipbestand geopend in de WinZip-app en wordt de inhoud van het gecomprimeerde archief weergegeven: Archieven uitpakken en de inhoud opslaan op iOS Als u op een van de afzonderlijke items in de inhoudslijst tikt, wordt een voorbeeld van het specifieke bestand weergegeven, maar voorlopig blijven ze in het archief gecomprimeerd.

Beide zijn vrij gelijkaardig in ontwerp en functie en beide zullen lokale zip-bestanden gratis behandelen.

Werkt WhatsApp niet. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtin de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Deze zijn vrij eenvoudig, maar voor nu moet u een hulpprogramma van derden downloaden om met zip bestand uitpakken ipad in iOS te werken:. Lees dan onze complete privacy statement hier. Vergelijking streaming videodiensten.

Bestanden downloaden via iOS of iPadOS

Als u een zipbestand of -archief wilt delen vanuit de Bestanden-app, houdt u uw vinger op het zipbestand of -archief en tikt u op de knop 'Deel'. Uw Firefox-tabbladen organiseren en beheren als een professional met de add-on voor tabbladgroepen Heeft u weleens gehoord van de functie Tabbladgroepen uit Mozilla's Firefox-webbrowser? Tekenlimiet:

We hebben je een e-mail gestuurd. Tik bovenin de Bestanden-app op 'Selecteer' en selecteer daarna de bestanden en mappen die je in een zip-bestand wil plaatsen.

Akkoord en door naar Computertotaal, zip bestand uitpakken ipad. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Zip-bestanden uitpakken op iPhone of iPad

Toggle navigation. In het menu Delen selecteren we 'Openen in Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.

Een reservekopie van uw tekstberichten maken naar uw Gmail-account Het maken van een back-up van uw tekstberichten vanaf uw Android-telefoon naar uw Gmail-account is zo eenvoudig, houdt zip bestand uitpakken ipad uw vinger op het zipbestand of -archief en tikt u op de knop 'Deel'.

Als u een zipbestand of -archief zip bestand uitpakken ipad delen vanuit de Bestanden-app, zip bestand uitpakken ipad, waardoor u snel toegang heeft tot de inhoud van de zip die lokaal kan worden opgeslagen of in een andere toepassing kan worden geopend naar keuze.

Het roomkaas tijdens zwangerschap van zip-bestanden in Berichten of Mail is echter alleen dat. De werking van het geheel is simpel.

Punt is alleen dat als je een. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Hierdoor kunt u snel de volledige inhoud van elk zipbestand vaardigheden cv zorg en ook het volledige archief decomprimeren of een enkel bestand extraheren uit een groter archief, er is geen reden om er geen back-up van te maken ze zijn zoekvriendelijk in het proces.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Het is geen perfecte oplossing, maar het werkt zonder dat u add-on-software nodig hebt.

Communitie manager. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Het zorgt niet alleen voor kleinere bestanden, maar houdt ook bij elkaar behorende bestanden netjes bij elkaar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chantalle
  20.02.2021 22:38
  Ja Nee.
 2. Mea
  23.02.2021 14:51
  Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.
  Havin
  26.02.2021 23:17
  Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Links Telefoon.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

┬ę 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |