Achter je rug om praten

Datum van publicatie: 08.01.2021

Shortened address for this post Warning: This gets refreshed every hour! Laten we nu eens het klassieke voorbeeld van Justin Bieber nemen.

E-mail ontvanger. De enige manier waarop je zult winnen is door te vorderen en te blijven doen wat je hebt gedaan voor je eigen geluk. Blijf je deze melding houden? Hoe het ook zij, met deze spullen creëer je een home office die niet afleidt en wel stimuleert. Bijvoorbeeld: had je moeite met een bepaalde taak, wees er dan eerlijk over. Facebook 4 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Hoe dan ook: het kan nogal irritant zijn om erachter te komen dat jij onderwerp van gesprek bent.

Plan je confrontatie goed. We gaan niet discussiren over de vraag of hij een goede zanger is of niet. Deel dit artikel. Uitgelichte blogs Member blogs. Mensen die extreem succesvol zijn, achter je rug om praten, moeten vaak breken met de normen en waarden van samenleving en cultuur.

Daarnaast vermijden we op deze manier iets veel moeilijkers: de persoon in kwestie aanspreken op datgene wat ons aan hun gedrag stoort.

Graag zou je willen dat het roddelen stopt, maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken

‘Gelijk’ hebben

Zoals je je misschien al realiseerde, begint een situatie waarin mensen achter je rug praten, wanneer je iets hebt bereikt of gedaan waar anderen jaloers op zijn, of zelfs in bepaalde gevallen als een soort van wraak nemen.

Premium posts. Of misschien ben je er na acht weken lockdown compleet op uitgekeken. Brogaard stelt dat het aanspreken niet altijd helpt en kan leiden tot wraakzuchtig gedrag. Vraag wat je kan doen om de situatie waar deze persoon last van heeft te verbeteren.

 • Maar bedenk je dit: ook de kleinste opmerking over een collega kan grote gevolgen hebben, waarschuwt Grayson Riegel, docent managementcommunicatie aan de Universiteit van Pennsylvania in  Harvard Business Review. Herinner jezelf eraan hoe geweldig je bent.
 • De meeste goede vrienden zouden niet over je roddelen, en willen je ook niet kwetsen.

Over ons Categorien. Waarom praten mensen graag over een ander. Log in of maak een account aan en mis niks meer van achter je rug om praten sterren. Doe aardig tegen hen. Blijf kalm Wat belangrijk is tijdens het confronterende gesprek is dat je rustig blijft. Het is misschien hd service tilburg olie op het vuur gooien.

Roddelende collega’s? 4 manieren om daarmee om te gaan

Kerstpak­ket­ten dit jaar luxer dan ooit. Naam ontvanger. Daarnaast vermijden we op deze manier iets veel moeilijkers: de persoon in kwestie aanspreken op datgene wat ons aan hun gedrag stoort. Toch kun je iets tegen roddelen op het werk beginnen.

Omgaan met de praatjes. Lach ermee. Denk gewoon: Deze personen nemen niet de moeite om me recht in mijn gezicht te zeggen wat anderen hen verteld hebben, achter je rug om praten. In een blog op  Psychology Today  geeft wetenschapper Berit Brogaard advies over wat je het beste kunt doen als je erachter komt dat een collega geruchten over jou verspreidt.

Noem de naam van diegene alleen als je daadwerkelijk wil begrijpen wat er misgaat en met anderen wil kijken hoe het probleem opgelost kan worden?

Denk goed na voordat je iemand aanspreekt

Je kan het roddelen alleen een halt toeroepen door het beestje bij de naam te noemen, stelt Grayson Riegel.

Als je denkt dat je het slachtoffer bent geworden van geroddel, dan is de kans klein dat anderen zullen stoppen als jij ze ermee confronteert. Je e-mail.

 • Tot slot: C1.
 • Vraag jezelf af waarom je wil roddelen.
 • Dat komt omdat Justin veel van de algemeen overwogen normen van traditionele muziek heeft weten te negeren.
 • Categorieën: Sociale interactie.

Over een achter je rug om praten praten waar diegene niet bij is kan de werksfeer flink ondermijnen. Als mensen over je praten kun je je heel alleen voelen. De drang tot roddelen weerstaan kan lastig zijn, erkent Grayson Riegel. Het kan lastig zijn om je op je school of werk te concentreren als anderen achter je rug om over je praten. Waarom mensen achter je rug praten B. Vraag wat je kan doen om de situatie waar deze persoon last van heeft te verbeteren. Blijf ingelogd.

Berichtnavigatie

Vraag wat je kan doen om de situatie waar deze persoon last van heeft te verbeteren. Vervolgens draai je het gesprek een andere richting in. Neem dan contact op met onze klantenservice. Voer gesprekken om problemen op te lossen, niet om ze alleen maar aan te wijzen.

Ondernemer Tom van der Lubbe van hypotheekadviesketen Viisi Hypotheken heeft er geen goed woord voor over. Hier is een zeer behulpzaam en no-nonsense inzicht in waarom mensen achter je rug praten en wat je eraan kunt doen. Bij iedere werkbespreking botsen jullie ook nog met elkaar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hila
  16.01.2021 19:42
  Methode 2 van
 2. Trynke
  14.01.2021 14:23
  Een van de eerste dingen die je moet erkennen en begrijpen, is dat je niets kunt doen. Premium posts.
  Ariena
  11.01.2021 13:16
  Dit zijn Grayson Riegels tips:. Bestrijd dit gevoel door extra moeite te doen om bij de mensen te zijn die om je geven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |