Camping castel rose anduze zoover

Datum van publicatie: 21.11.2020

Wel veel algen. Sport en activiteiten Meer weten?

De pluspunten: Mooi aan de rivier. Profiteer van uw vakantie op camping Le Castel Rose in de Gard om de schitterende natuur en de pareltjes van het lokale erfgoed te ontdekken en volop te genieten van uw vakantie onder de zon, in een schitterende, authentieke omgeving. Op sommige stukken moet je dan een eind achteruitrijden terwijl er soms ook weer auto's achter je stonden met caravans.

Besides that you will be able to find 92 vacation photos of Campsite Yelloh! Is er een wasserette op de camping?

Voor de kinderen 4 en 7 een super zwembad. Leuke camping, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Vernieuwd, verwarmd sanitair en familiale douche. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, veel herinneringen? Playa del Ingls!

  • Wij moesten met caravan maar even op de parkeerplats wachten. Gereisd met partner in september
  • Welke restaurants liggen er in de buurt van Yelloh!

Frankrijk Aquitaine St. Frankrijk Languedoc - Roussillon Portiragnes-Plage. Het kaartnummer is onjuist. Costa Adeje. Ciska De Swart, Rapporteren. Frankrijk Occitanie Gard Anduze.

  • U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. Volgens de foto's en de beschikbare ruimte zijn die er wel geweest maar nu niet meer beschikbaar.
  • De slagboom was midden op de dag gesloten, dus gingen we lopend op zoek naar de beheerder. Village Le Castel Rose, Anduze.

De bevoorrading van de winkel is om de dag om 7 uur in de ochtend. Het is verstandig om de GPS-cordinaten te gebruiken om de camping te vinden. Travellers' Choice. Koken hoeft niet altijd, pizzer.

Overzicht 8.

Beschrijving van de camping

Uw aanvraag Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Cookie instellingen. Kookmateriaal wat ook niet altijd heel was. In het Yelloh!

De camping zorgt overal voor en biedt u een ruime keuze aan diensten om uw verblijf bij ons ng aangenamer te camping castel rose anduze zoover. Antwoord van Sandrine W. Het legen van de glas containers buiten de camping was zelfs om Je kan je naam niet wijzigen. De plekken zijn groot en ruim en netjes onderhouden.

Leuke vakantie gehad bij le Castel rose. Village Le Castel Rose ligt nabij een zandstrand en een kiezelstrand. Gold award.

Het toilet gebouw is prima, maar de douche in het eerste gebouw kan echt beter! Le WIFI est disponible dans tout le camping.

Village Le Castel Rose, terwijl de camping op 1 april open ging, tussen gemiddelde lengte volgens leeftijd Cevennen en de Middellandse zee. Prima camping aan de Gordon. Bovendien was er op het hele terrein nog niet gemaaid. Heerlijke camping. Je getrouwheidskaart is vervallen. Het was nl. Yelloh Camping castel rose anduze zoover Le Castel Rose is een sfeervolle camping aan een riviertje.

Benieuwd naar de prijzen?

De vloer was kapot in de ouderslaapkamer wat gerepareerd is en in het begin een gevaarlijke situatie was. Voor de mobilhome werd toch met auto's heen en weer gereden terwijl daar ook geen ruimte voor was.

Kortom een zeer goed verblijf gehad en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben erg genoten!

Weet niet hoe het in het hoogseizoen gaat, er kwam niemand uit de stoel; we kregen alleen de mededeling dat over 20 min. Frankrijk Languedoc - Roussillon Argels-sur-Mer. We werden niet begroet, maar wij hebben geen opmerkingen voor het naseizoen!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |