Cevdet oude pekela

Datum van publicatie: 11.01.2021

Ze verdienen een dikke Super lekker eten. Sint Nieuwe Pekela.

Beetje jammer. Je ziet gewoon hoe ze je eten maken letterlijk voor je!!! Mario 5 punten. Super restaurant! De mensen zijn vriendelijk En het eten smaakt ook heeerlijk! Doner heet dat volgens mij.

Kaart van en route naar: Cevdet. Gemeente Pekela presenteert sluitende begroting Erg lekker eten hebben ze hier. Service Bezorgen. Vaste klant.

Kloppen deze openingstijden?

Kracht van de Veenkoloniën bewonersconferentie 'Bewoners aan Zet! Tafelpresentatie: 8. De nieuwste informatie wordt elke keer wanneer uw website wordt opgevraagd getoond zonder dat u of uw bezoeker hier iets extra voor hoeft te doen.

Fotoarchief Jan van Burg. Kies tekstkleur: Tekst kleur:.

Fotoarchief Jan van Burg. Minimum: 1Cevdet oude pekela Super lekker eten. Ze waren ook een tijdje 2 weken gesloten, en wat heb ik toen gebaald zeg. Mijn vrouw en ik hadden allebei de cocktail en de soep. Belangrijke telefoonnummers.

Informatie over Cevdet in Oude pekela

Omschrijving Cevdet Er is nog geen omschrijving van Cevdet  lees meer. Patrick Hoving. Indien van toepassing, waarover bent u niet tevreden?

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Tafelpresentatie: 8. Beoordelingen 1 : Cevdet Bekijk alle beoordelingen! De zoektocht naar een restaurant begint bij UitEtenIn, cevdet oude pekela. Goed eten en super lekker maar soms duur het bezorgen een beetje lang maar dat maakt niet uit de mensen zijn heel vriendelijk?

Beoordelingen

Fotoarchief Jan van Burg. Ze waren ook een tijdje 2 weken gesloten, en wat heb ik toen gebaald zeg! Bert en Jantje Lubben voorkomen grote dakbrand bij Smurfit Kappa.

Max Karakters Hoe zou u Cevdet in 1 woord omschrijven? Wij geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer. We halen hier vaak shoarma. Je kan zo in de keuken kijken en hygiene is goed. Eigenschappen van Cevdet super eten voor een goede prijs.

Aanvullende coronamaatregelen in de bibliotheek. Jan de wit, cevdet oude pekela.

Oprichter Shoarma/Pizzeria Cevdet terug in de zaak

Gökhan Akcora. En voor een goede prijs! Restaurant Eetca Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk.

Goed eten en super lekker maar soms duur het bezorgen een beetje lang maar dat maakt niet uit de mensen zijn heel vriendelijk, cevdet oude pekela. Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. Echt lekker eten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Floris
    15.01.2021 10:23
    Buiten Pekela wordt er bezorgd vanaf 15 euro, maar dan wordt er 2,50 euro bezorgkosten gerekend.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |