De nieuwe pauw leerdam

Datum van publicatie: 12.02.2021

Restaurant De Nieuwe Pauw. Grote bier en cassis.

Het personeel is erg vriendelijk en professioneel. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort. Geclassificeerd als nr. Wij moesten even slikken toen we hoorden dat ook andere gerechten dan chinees-indisch werden aangeboden echter, dit bleek zeker niet storend te zijn. We gaan ook heel graag sushi afhalen! De bediening er op aangesproken maar meer dan schouder ophalen was er niet bij.

Ontzettend vriendelijk personeel en heel goed eten. Alle restaurants in Leerdam weergeven! Ik ben hier al zeer regelmatig geweest. Vandaag voor het eerst hier gegeten en gaan hier zeker vaker eten. Hoe was jouw ervaring. Hoewel sommige mensen dit een vreetschuur noemen vanwege de hoeveelheid tafels en mensen dit hier tegelijk de nieuwe pauw leerdam eten probeert men je hier toch op een professionele maar vriendelijke manier te helpen.

Lekker wokken en op de plaat je mag pakken wat je wilt, één woord super. We gaan ook heel graag sushi afhalen!
  • Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Aanrader is de bakplaat.
  • Is dit een Europees restaurant?

Meer informatie

Van de plaat is alles gebakken met een lenteuitjeknoflooken soja. Nee, dank u wel. Op 23 maart hebben wij met 5 personen gegeten.

Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort. M van Hensbergen.

Datum van bezoek: november Super altijd gezellig en verveeld nooit,vriendelijk personeel en eigenaar. Beste MC, Bedankt voor uw beoordeling. Antwoord van Gerrit V Gelegenheid beoordeeld. Super lekker gegeten en er was lekker veel om te kiezen. Redelijk maar geen muursticker woezel en pip. Met vriendelijke Sarah 25 punten!

In Chinees-Indisch Wok-Restaurant De Nieuwe Pauw geweest? Deel je ervaringen!

Ijs in De bakken van een of meer Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De wok wordt eerst gekookt vis en vlees in hetzelfde handige water daarna een soort van gewikt met kruiden. Service All you can eat.

De sfeer is nu vergelijkbaar met een sportkantine. Van de grill smaakte alles hetzelfde en smaakte verbrand. Altijd netjes ontvangen even persoonlijk een handje. Restaurants 23 Wat te doen Onlangs geweest. Het is altijd gezellig wanneer u langskomt en we hopen u de nieuwe pauw leerdam weer te mogen serveren.

Clubinformatie

Minimum: 1 , Maximum: Community Hoe was jouw ervaring? Zeker ons lievelingsrestaurant…. Wij moeten altijd een half uur rijden als et verkeer meezit om hier te komen en we rijden daarmee meerdere andere restaurants voorbij, maar dat doen we altijd maar graag… Altijd heerlijk eten, service en ontvangst is altijd heel welkom.

  • Alles is inclusief, behalve alcoholische dranken, daar betaal je het bescheiden bedrag van 1 euro per glas voor.
  • Dit is echt een super goed wokrestaurant.
  • Aardige bediening, lekker eten buffet, plaat, wok, sushi etc en fijn dat het een vaste prijs is incl drinken excl alcohol.
  • Het eten is eigenlijk altijd lekker.

Taal Nederlands. Lijst wordt bijgewerkt Het restaurant ziet er erg schoon uit! Wij komen elk jaar met een groot gezelschap eten en het eten is altijd heerlijk en ze zijn altijd vriendelijk.

Type reiziger, de nieuwe pauw leerdam. De buffetten zijn simpel maar zijn nog wel redelijk de nieuwe pauw leerdam pruimen. Met vriendelijke groet, De Nieuwe Pauw. Maar zelfs dan is alles meer dan voldoende op voorraad.

Met uitzicht op de haven en de tuin van het Hofje van Van Aerden is het er het h Lees meer [ .

Foto en Video (8)

Geclassificeerd als nr. China Garden. Alle restaurants in Leerdam

Matig 6. Engels De vis is inderdaad heel lekker. De keuken is uitgebreider maar als wij naar een wokrestaurant gaan dan hoeven wij geen pizza te eten.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |