Fit for free sportschool rotterdam ceintuurbaan rotterdam

Datum van publicatie: 19.10.2020

De rode doekjes met het opschrift dat ze tijdelijk niet gebruikt mogen worden zijn verdwenen. Er word nauwelijks schoongemaakt en er is totaal geen controle.

Tussen het grote assortiment sportscholen zitten natuurlijk ook zat centra met goedkope abonnementen. Deze locatie is zeer slecht geventileerd. Krijg ik te horen dat ik het geld over de bevroren maanden want contributie liep tijdens die periode door alleen terug kan krijgen in natura door weer te gaan sporten. Langzaam, moeilijk. Je krijgt een euro korting per keer dat je gaat. Stel dat naderhand blijkt dat je de sportschool toch niets vindt dan zit je vast en blijf je geld betalen.

We helpen je graag je sportroutine op te bouwen. Niemand wordt aangesproken hierover. Stuur onze club een mailtje We zullen je zo snel mogelijk een antwoord geven.

Tamarahet introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen. Heb zelfs een incassobureau ingeschakeld maar zelfs daar geven ze geen gehoor aan.

  • Locatie N. Echt niet doen dus!
  • Onze praktijk Klanten waarderen Rotterdam Hillegersberg Ceintuurbaan. Lia , Leiden.

Informatie over Fit For Free Rotterdam Ceintuurbaan in Rotterdam

Dees , Zoetermeer. Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van rug, nek en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en chronische aandoeningen, zoals reuma en artrose.

Het personeel is altijd bereid om vragen te beantwoorden en uitleg te geven hoe nieuwe apparaten werken. Ik moest gewoon doorbetalen. Ben nu al 5 maanden bezig om mijn resterende contributie terug te krijgen, maar dit for free geeft geen gehoor. Rut , Arnhem. Mariska , Eindhoven.

  • Ik wil afvallen Ik wil sterker worden Ik wil mijn conditie opbouwen Ik wil revalideren.
  • De club Contact Groepslessen.

Free Fitness. Verlengen stilzwijgend je abbonement. Een centrale balie, maar wil ook even benadrukken dat ik dat niet zo ervaar. Daarna heb ik mijn sbonnement opgezegd. En jammer dat de openingstijden met corona nu wat beperkt zijn.

De rode doekjes met het opschrift dat ze tijdelijk niet gebruikt mogen worden zijn verdwenen.

Beoordelingen

Ik heb ze gebeld en de dame aan de telefoon liet me weten dat ik teruggebeld zou worden over mijn vraag. We helpen je graag je sportroutine op te bouwen. Fitland heeft eveneens 3 vestigingen, 1 in het centrum 1 in Rotterdam Alexander en 1 op het Rotterdam Mullerpier.

Vriendelijk en goede parate kennis. Ook de 1,5meter regel is ver te zoeken. JudithRotterdam? Algemene indruk. Lessen zijn qua kwaliteit ook niet bijster.

Berichtnavigatie

Ik beveel FitForFree niet aan! Allemaal goed. Mariska , Eindhoven. Maar de organisatie 'Fit for free' vind ik ronduit bagger als ik kijk naar hoe ze met mijn vraag om gaan.

De aanpak. Een aantal weken geprobeerd in Zaandam na heropening. Plaats een waardering. Waardering: 9. Waardeloos met name fit for free sportschool rotterdam ceintuurbaan rotterdam de lessen regelmatig dag ervoor worden gecanceld in deze of vervangende lokatie, moet je weer op zoek naar nieuwe les!

Ik woonde in de buurt van een fit for free en moest echt een wat aan mijn conditie doen en wat spieren opbouwen. Let op: prijzen kunnen per seizoen zijn aardappelen groente. Zo heeft ook Rotterdam meerdere vestigingen van de grotere sportscholen.

Algemene indruk N.

Onze vacatures

Ik sport graag bij jullie, maar telkens wordt ik teleurgesteld. Verlengen stilzwijgend je abonnement. Klantvriendelijkheid medewerkers N. Naast het feit dat je langere tijd verbonden kan zitten aan iets wat je niet wil is een testles ook zeer handig om te kijken wat voor apparaten ze allemaal hebben, hoe het personeel is, wat voor mensen er komen, hoe druk het is en hoe de sfeer is.

Viel me heel erg tegen, qua drukte terwijl ik toch gereserveerd had! Natuurlijk hangt de prijs van je abonnement ook af van de de duur en faciliteiten van de sportschool. Foute incasso's, klantenservice zeer slecht.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |