Garage te huur tilburg

Datum van publicatie: 23.09.2020

Studio te huur in Eindhoven Bevindt zich in Eindhoven, Noord-Brabant Gestoffeerde studio vloer en raamsverduistering , in een huis in Eindhoven met eigen keuken en badkamer. Huurzone 13 dagen geleden.

De garageboxen in fase 1 zijn te koop, of te huur waarbij de oplevering voorlopig is gepland in het 3e kwartaal van De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging.

Laat je verrassen door de hoeveelheid ruimte en mogelijkheden van deze jonge woning met maar liefst m² aan woonoppervlakte! Let op! Bel of mail ons. Momenteel is er keuze uit vier typen opslagruimte van 18 m2 tot 42 m2.

Deze garage is daar perfect voor. Dat is pas thuiskomen. Trovit by:. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Garagebox Centrum Oisterwijk Te Huur.

Hierin worden allerlei partijen samengebracht die ruimte nodig hebben voor voornamelijk opslag.
  • Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is.
  • Garagebox te huur in Bunnik. Appartement gestoffeerd huren in tilburg?

Meer informatie huur parkeerplaatsen en garages

Geen max. Voor meer informatie over deze garageboxen verwijzen wij u door naar de eigenaar. Woonhuis Te Huur In Tilburg. Bekijk alle foto's, de uitgebreide omschrijving, informatie over de omgeving en overige details van deze huurwoning en.

Huurzone 29 dagen geleden.

  • Huur De minimale huurtermijn is bij ons een jaar.
  • Beschrijving Boxcomplex is een nieuw concept in Breda met bedrijfsruimtes van prefab betonnen garageboxen, voorzien van elektrische installatie en verlichting en een wc ruimte, toegangscontrole, camerabeveiliging en buitenverlichting. Garagebox te huur in Amsterdam per direct.

Belegging U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren, garage te huur tilburg.

Koop U koopt de grond voor de bedrijfsruimte bij de notaris. Genieten in breda of tilburg. Appartement den bosch mooi appartement met garage te huur op een toplocatie tekst vertalen italiaans nederlands gratis den bosch Kenmerken Regio: Tilburg Garage te huur tilburg 50 m of meer Beschrijving Per 1 september ruime kamer met slaapvide te huur gelegen in monumentaal pand aan de zomerstraat tilburg-centrum.

Garagebox te huur in Tilburg. Betalingsconditie: betalin.

Veel gevraagd over Garage/parkeerplaats

Biezenstraat 3 Oisterwijk. Garagebox te huur afmeting: te huur een garage box met stalen deur. Steden Tilburg  5. Of bel vrijblijvend: —

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Tags: bestemmingsplankantoor, informatie over de omgeving en overige details van deze huurwonin. Onze zoekmachines. Bekijk alle foto. Rapporteren Bekijk huis.

Beschrijving

De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld. Opslagruimte kopen of huren in Tilburg krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Beschrijving Garagebox te huur. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tilburg ligt met Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Tags: privacykantoor, per direct beschik. Prijs op aanvraag. Regelmatig te huur! Spaubeekstraat! Galerijflat Te Huur In Tilburg. Bedrijfsruimte werkplaats opslag ruimte garagebox Zoetermeer.

Kenmerken van het object

Het kavel is gesitueerd langs de Bosscheweg met snelle toegang tot de Ringbanen, Randwegen en A58 en N65 en op korte afstand van het centrum.

Boxcomplex type 3DD 3x3 m. U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. Located within cycling distance of the center of tilburg , walking

Deze garage is daar perfect voor. De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld.

De kosten van de opslagruimte variren met de inhoud m3.

We adviseren u om te lezen:

  1. Marijntje
    24.09.2020 22:07
    Het perceel is gelegen aan het Wilhelmina kanaal aan de Lovense Kanaaldijk.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |