Gecondoleerd met het overlijden van

Datum van publicatie: 10.01.2021

Ik hoop dat jullie hier vrede uit kunnen putten. Het schrijven van een passende condoleance tekst voor een rouwkaart is niet eenvoudig.

Hoe u iemand condoleert heeft ook te maken met hoe de relatie met de persoon welke is overleden was en hoe deze is met de nabestaanden. We vonden Naam altijd een fijne man en zullen nog vaak aan hem denken.

Hopelijk vinden jullie kracht en steun bij elkaar. Als u verder van de overledene af staat of bent verhindert om de uitvaart te bezoeken dan kunt u uw medeleven aan de nabestaanden schriftelijk overbrengen. Bij het verlies van een kind wordt er vaak gekozen voor een andere, passende rouwtekst:. Van Naam hebben wij gehoord dat Naam is overleden en afgelopen week is gecremeerd. Uiteraard is het wel zo persoonlijk om zelf nog iets te schrijven op de condoleancekaart.

Dag lieve, we krijgen er allemaal mee te maken. Verlies, gecondoleerd met het overlijden van meid je bent nu een sterretje aan de hemel een lichtje in ons hart dat vandaag moed  geeft en morgen  kracht. En zo zullen wij hem ons ook herinneren. Dankbaar ben ik voor alle mooie en leuke dingen die wij allen hebben beleefd. Heel veel sterkte ook voor Naam en Naam?

Voorbeeldtekst rouwkaart Hieronder een overzicht van voorbeelden die u op de kaart kunt gebruiken als condoleance tekst. Aan de hand hiervan stemt u de inhoud en lengte van de tekst af.
 • Vraagt u zichzelf het volgende af: Wat was mijn relatie met de overledene? Je leeft heel bewust naar een definitief afscheid toe.
 • Wel heel mooi dat jullie dat met elkaar zo hebben unnen doen.

Voorbeelden van condoleance teksten

U koopt hiervoor een condoleancekaart welke al is voorzien van een tekst. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Wat verdrietig te lezen dat uw man, jullie vader is overleden. Ik wens jullie kracht om hier doorhen te gaan en veel warmte in het samenzijn. Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Hoog in de hemel.

 • We zullen daarom zelf nog contact opnemen.
 • Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Home Onderwerpen Condoleance tekst.

Zo zinvol en ontroerend. Dit is niet aan te raden. Schrijf op hoe u zich voelt en wat er door u heen gaat. Je bent altijd welkom bij ons. We hoorden van het overlijden van Naam.

Stuur een kaartje...

WIj herinneren ons hem als een fijne, rustige en behulpzame buurman en wensen iedereen veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies. Wel heel mooi dat jullie dat met elkaar zo hebben unnen doen. U kunt deze teksten letterlijk overnemen op de condoleancekaart of gebruiken ter inspiratie voor het samenstellen van een persoonlijke tekst:.

Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld: Heel veel sterkte met dit enorme verlies Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Heel veel sterkte voor jou en je familie Ik wens je heel veel sterkte met dit verlies Heel veel sterkte, we denken aan je Veel sterkte Condoleance tekst schrijven Als u een condoleance tekst gaat schrijven, is het belangrijk om dit vanuit het hart te doen.

Een hele warme, liefdevole knuffel. Ik hoop dat jullie hier vrede uit kunnen putten. Account gemaakt Ga verder. Het schrijven van een passende condoleance tekst voor een rouwkaart is niet eenvoudig. Wij weten dat het niet zo makkelijk is, maar hij heeft nu rust. Naar jullie ook denk ik zo.

Verwijderd uit eigen collectie

Account gemaakt Ga verder. Heel veel sterkte de komende tijd. Een moeilijke en verdrietige tijd is het voor jullie.

 • Home » Condoleance tekst.
 • Aan de hand hiervan stemt u de inhoud en lengte van de tekst af.
 • Heel veel sterkte samen.
 • Mijn gedachte is bij jullie en leef heel erg met jullie mee en wens jullie veel kracht en sterkte toe.

Je leeft heel bewust naar een definitief afscheid toe, gecondoleerd met het overlijden van. Zodat je weet dat ik aan jullie denkin deze moeilijke uren.

We wensen jullie veel liefde, kracht wat te doen bij pseudokroep licht toe. We wensen jullie heel veel sterkte in deze tijd en ook voor de moeilijke tijd van gemis in de toekomst. In dit dossier helpen we u bij gecondoleerd met het overlijden van kiezen van een passende manier om sterkte te wensen bij overlijden.

Moedig van hem om deze beslissing te nemen. Ik hoop dat er veel troost en steun is aan mooie herinneringen? Wij hebben hieronder enkele voorbeelden van teksten welke u op een rouwkaart kunt schrijven:. Onze website werkt veel beter als je browser javascript zou ondersteunen.

Toegevoegd aan je collectie

Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Het lijkt als de dag van gisteren dat ik hem met u op het strand zag. U koopt hiervoor een condoleancekaart welke al is voorzien van een tekst. Voorbeelden komen daarbij goed van pas.

Wij hebben hieronder enkele voorbeelden van teksten welke u op een rouwkaart kunt schrijven:. Dit kan op verschillende manieren, gecondoleerd met het overlijden van, bijvoorbeeld: Heel veel sterkte met dit enorme verlies Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Heel veel sterkte voor jou en je familie Ik wens je heel veel sterkte met dit verlies Heel veel sterkte, maar voor altijd in het hart Voor dit verdriet zijn geen woorden.

We denken aan jull. Heel veel sterkte ook voor Naam en Naam.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ena
  14.01.2021 21:38
  Heel veel sterkte met dit grote verlies. U kunt deze teksten letterlijk overnemen op de condoleancekaart of gebruiken ter inspiratie voor het samenstellen van een persoonlijke tekst: Heel veel sterkte in deze verdrietige periode Gecondoleerd met dit grote verlies.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |