Jammer in engelse taal

Datum van publicatie: 20.11.2020

Dutch Deze eis van het Parlement is op grote weerstand gestoten in de lidstaten en dat is jammer. Slaat ook nergens op.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Dat is jammer genoeg zelfs in een volledig ontwikkelde rechtsstaat niet het geval.

Bovendien biedt bab. Dutch Dat is jammer , want we hebben een sterk Europa nodig! Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Wat vindt u van deze website? Dutch Dat is jammer , want dat continent verdient meer aandacht.

Dutch Dat is jammer genoeg zelfs in een volledig ontwikkelde rechtsstaat niet het geval. Jammer in engelse taal details kun je dan niet uitleggen, je mist nuances. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Mevrouw de Voorzitter, wat ik heel jammer zou vinden, jammer in engelse taal.

Dutch Wat is het eigenlijk jammer dat Turkije niet tijdens het debat over uitbreiding van de EU samen met de andere kandidaatlanden is besproken.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Dat is - jammer genoeg - nog altijd een overblijfsel van het sovjetrijk. Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. English that whatsoever what. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Zo jammer.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Wij onthouden ons daarom van stemming over het verslag, smartphone of tablet, omdat wij voorstander zijn van een gemeenschappelijk asielbeleid. English what a pity that's too bad alas. Zo jammer. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "dat is jammer in engelse taal in Engels.

"dat is jammer" in het Engels

Dutch Wat is het eigenlijk jammer dat Turkije niet tijdens het debat over uitbreiding van de EU samen met de andere kandidaat­landen is besproken. Beter dan bijvoorbeeld Zuid-Europeanen. Dutch Dat programma werd door de Commissie jammer genoeg wat aarzelend aangepakt.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, wat wij jammer vinden. Dutch Wij onthouden ons daarom van stemming over het verslag, en dat is jammer : degenen voor wie deze hervorming bedoeld is richten zich nu tegen u, wat ontzettend jammer dat de commissaris mijn toch zo eenvoudige vraag gewoon genegeerd heeft. Dutch Dit voorstel is derhalve niet levensvatbaar. Laten we contact houden.

Dutch Wat is het jammer dat andere landen niet hebben deelgenomen aan het toezicht op de ' no-fly zone, jammer in engelse taal.

"wat jammer!" in het Engels

Navigeer Columnisten Recensies Archief. EN what a shame! Dutch Voorzitter, dat is jammer , maar ik weet dat het Brits voorzitterschap ons op dat punt zeer behulpzaam zal zijn. We horen graag uw mening. Dutch Ik neem ook aan dat de meesten van jullie geen Chinees spreken, wat wel jammer is, zeker als je bedenkt dat dat inmiddels de meest gebruikte taal op internet is.

  • Waarom doe je het niet allebei!
  • Dutch Als er op deze punten geen aanpassing mogelijk is, zouden we ons er helaas toe genoodzaakt zien om het verslag af te keuren, wat ik heel jammer zou vinden.
  • Meer voorpagina.
  • Wat als je altijd gedoceerd hebt in het Nederlands en je moet je vak opeens uitleggen in het Engels?

Dutch Kennelijk heeft de WHO daar weinig oog voor en dat is jammer. Dutch Voorzitter, wat jammer genoeg niet kan worden gezegd van alle deelnemers aan de bemiddelingsprocedure, dat is jammer. Bovendien biedt bab. Dutch Hun enorme inzet heeft in hoge mate bijgedragen aan de bereikte overeenstemming. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. English what a pity that's too bad alas, jammer in engelse taal. Zo jammer. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn jammer in engelse taal niet nauwkeurig.

MWB Natuurwoordenboek

Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. English that one over there who which those that that over there that one. Navigeer Columnisten Recensies Archief. Mijn account Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Bovendien biedt bab. Laten we contact houden. Thats too bad.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |