Muziek op iphone se zetten zonder itunes

Datum van publicatie: 08.03.2021

Dit is een goed alternatief om opslag te besparen. De software heeft een gebruiksvriendelijke interface en het grote aantal opties, wat deze software erg handig kan maken als je iets wilt doen aan iPhone MP3-overdracht. Manier 1.

Stap 4: Hierna kunt u muziekbestanden downloaden van de gratis software. Zet mp3-bestanden rechtstreeks over van een andere smartphone naar de iPhone 7 Plus. Naast muziek luisteren staat Apple Music bekend om het eigen Beats 1 radiostation. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Maar is er een andere manier om muziek over te zetten van iPhone naar computer zonder iTunes? En dan kunt u het programma op uw computer starten.

Zeker, moet je je iPhone aan te sluiten. Eerst en vooral, je moet nog steeds een aantal triviale werk te doen. Maak een account aan of log in op een bestaand account. Hoewel Apple is een groot bedrijf dat zo een bijdrage leveren aan het creren van prachtige gebruikerservaring voor alle Apple-gebruikers, het is de meest gebruikelijke manier om muziek op de iPhone te zetten.

Indien de importerende proces wordt gedaan, je muziek op iphone se zetten zonder itunes hebt om FoneTrans downloaden op uw computer.

  • Wij bieden verschillende originele oordopjes aan die van hoge kwaliteit zijn.
  • In vijf stappen kun je aangeven wat het programma wel of niet mag doen.

Overzetten van muziek gaat hiermee zeer gemakkelijk. Support Bibliotheek Glossarium Verstuur een ticket. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Let wel op dat je een Premium-account nodig hebt om nummers te downloaden. Het artikel selecteert nu de beste 7-manieren voor u om met de situatie om te gaan.

  • Hoewel je iTunes niet meer nodig hebt of in dat geval waarschijnlijk nooit meer zult gebruiken nadat je de bovenstaande software hebt gebruikt, is het geen kwaad om te weten hoe alles hier werkt.
  • Het is een tijdbesparende software die presenteert als een brug die twee iPhones met elkaar verbindt. Manier 1.

Deze werkt ironisch genoeg alleen als je iTunes op je computer hebt staan, je hoeft er verder niet mee te werken. In het tweede deel zal ik je een paar software laten zien om iTunes te vervangen voor iPhone-muziekoverdracht. Huis van de wijk amsterdam de muziek op iPad of iPhone te genieten, kunnen we voor het eerst muziek muziek op iphone se zetten zonder itunes downloaden naar de computer en dan muziek naar iOS apparaten zonder iTunes met behulp van deze gratis transfer muziek tool.

Dit is wat je moet doen. Een echte aanrader!. Blijf kijken. Programma: iExplorer.

Andre-kies

Aan de andere kant heeft de software back-upfuncties, auto-DJ-functie, visualisatie-effectenfunctie en nog veel meer functies! In deze blog leggen we je alle informatie uit over het geheugen van je iPhone. Is het er ook een mogelijkheid dat dat zonder internet kan?

Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te muziek op iphone se zetten zonder itunes. KimiGPhonTunes is een professionele en speciale overdrachtstool om je te leren hoe je muziek op de iPhone kunt zetten zonder iTunes. Dus dit is hoe je muziek van iPhone naar computer kunt overbrengen zonder iTunes. Stap 1: Verbind je iPhone met pc. Klik vervolgens om de iPhone te kiezen waar je muziek van exporteert. Hoe maak je van een iPhone een WiFi hotspot. Klik op de pijl naar beneden om alle wc met hoge stortbak in de lijst te zien.

Berichtnavigatie

U kunt de nummers die u wilt één voor één aanvinken of alles tegelijk selecteren. In tegenstelling tot andere muziekprogramma's, die deze software gebruiken om muziek over te zetten, kun je de omslachtige bediening en opstarttijd van terreur niet verdragen, maar genieten van handig, snel en eenvoudig muziekbeheer.

In de meeste gevallen is de enige oplossing die je kunt bedenken deze nummers één voor één opnieuw te vinden en te downloaden, en het zoekproces kan je boos maken. Voordeel is dat je hiervoor geen abonnement op een streamingdienst nodig hebt.

Via iTunes is het makkelijk om muziek op je mobiel te zetten. Hoe maak je van een iPhone een WiFi hotspot. Wat als je de nummers echt naar de iPhone van je vriend wilt zij gelooft in mij songtekst maar niet weet wat je moet doen. En stel vervolgens de oude smartphone in als het bronapparaat aan de linkerkant. Op deze manier kan je muziek aan de iTunes bibliotheek toevoegen.

Hoe dan ook, als je echt wilt weten hoe je muziek van iPhone naar computer kopieert met iTunes, betekent dit dat je met succes muziek op je iPhone hebt gezet zonder iTunes.

Na het aanmeld, muziek op iphone se zetten zonder itunes. Het antwoord is een absolute ja.

Deel 2. Hoe muziek overbrengen van iPhone naar iPhone met iTunes

Ben je iemand die het liefst draadloos naar muziek luistert? Selecteer zorgvuldig de nummers die u naar uw computer wilt verzenden. Ook kan je 30 dagen gratis premium uitproberen om te zien of het wel wat voor je is. Dit token is niet meer valide.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Hoe muziek overzetten van iPhone naar iPhone zonder iTunes Deel 2. Bijvoorbeeld, als je wilt om de muziek naar je iP.

We adviseren u om te lezen:

  1. Dex
    10.03.2021 00:47
    Ik heb onlangs een manier gevonden en kan mijn geluk niet genoeg bedanken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |